Saksalaispuolue AFD kokoontuu tänään – Vasemmisto yrittää estää kaikin keinoin

AFD pitää tänään puoluekokouksensa Hannoverissa, poliisi joutuu suojaamaan kokouksen, koska vasemmisto yrittää saada vuosikokouksen tuhottua.

Ensimmäiset ongelmat alkoivat vasemmiston tekemistä tiesuluista, jottei kokousväki pääsisi paikanpäälle. Poliisi on kuitenkin purkanut tiesulut ja tilanteet poliisin mukaan sujuivat toistaiseksi rauhallisesti, muutamaa kamppailua lukuunottamatta.

Itse kokouspaikkaa poliisi suojelee vesitykeillä ja piikkilangalla. Perjantai illalla osa mielenosoittajista oli käyttänyt polttopulloja, kuitenkin suuremmilta vahingoilta on vältytty.

Poliiseja AFD tapahtumaa suojelemaan on varattu yhteensä 4000. Poliisi odottaa myös mellakoiden leviävän muihinkin kaupunkeihin.

Kuva 2.2-17 Bild lehdestä tapahtumapaikalta

 

4 thoughts on “Saksalaispuolue AFD kokoontuu tänään – Vasemmisto yrittää estää kaikin keinoin

  • 2.12.2017 at 10:16
    Permalink

    Tänäpäivänä järki on pahempi ja pelättävämpi ihmiskunnan ”tuhoaja” kuin atomipommi. Kun vuoristossa lumivyöry alkaa vyörymään. Ei sen etenemistä voida huutamalla pysäyttää, paremminkin päinvastoin se vain lisää sen voimaa.

    Reply
  • 2.12.2017 at 11:11
    Permalink

    Vasemmisto polttopulloineen, pommeineen ja murhanhimoisine kannattajineen on tämän vuosituhannen vaarallisin ilmiö. Neuvostoliiton kuolinkorinoissaan liikkeelle laskemat homeitiöt eli punavihersolut alkavat tuottaa tulosta länsimaiden ja demokratian rappeuttamiseksi.

    Reply
  • 2.12.2017 at 14:37
    Permalink

    Äkkiä katsoen alimmassa kuvassa näytti olevan aimo kasa karrelle palaneita ja hiiltyneitä vasureita mutta eipä mennä asioiden edelle.

    Miksi ne muuten ylipäätään pukeutuvat ISIS- järjestön väriin ja naamioihin?

    Reply
  • 3.12.2017 at 21:43
    Permalink

    Kumpa ton vasemmiston vois pyyhkiä maan päältä kokonaan

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.