Opettaja syytti Downin syndrooma -lasta terroristiksi

Teksasissa Pearlandin kaupungissa opettaja syytti 6-vuotiasta muslimipoikaa terroristiksi. Tämä laukaisi perheeseen hetken helvetin.

Perheen 6-vuotiasta poikaa Mohammad Suleimania alettiin opettajan aloitteesta epäilemään terroristiksi. Tämä johti poliisin ja sosiaaliviranomaisten vainoon perhettä kohtaan.

Opettaja oli väittänyt oppilaan puhuneen tunneilla Allahista ja boomeista, mutta perheen mukaan noin 1-vuotiaan tasolla oleva poika ei edes puhu.

Perheen isän Maher Suleiman mukaan viimeiset 3-4 viikkoa on ollut perheelle ja varsinkin perheen äidille täyttä helvettiä. Perheen muut lapset ovat itkeneet jatkuvasti ja isä on rauhoitellut heitä sanomalla kaiken olevan kunnossa.

Perheen poika on tosiaan 1-vuotiaan tasolla ja tarvitsee jatkuvaa hoivaa. Isän mukaan tämä on todellista syrjintää syyttää Downin syndrooma poikaa terroristiksi.

Koulu ja tutkijat eivät ole antaneet mitään tietoja tutkimuksista, vedoten yksittäisen ihmisen tietosuojaan, mutta poliisi on kertonut että tutkimukset on lopetettu, koska ei ollut mitään syytä jatkaa.

2 thoughts on “Opettaja syytti Downin syndrooma -lasta terroristiksi

 • 2.12.2017 at 22:37
  Permalink

  Jaa,a. Mistähän moinen ennakkoluulo voisi johtua, mistähän?

  Ehkä poika on kuullut kotonaan tai moskeijassa jotakin jota toistelee kuin papukaija?

  Reply
 • 3.12.2017 at 09:58
  Permalink

  No, mutta tätähän suvakit länsimaissa nimenomaan tarjoilevat meille kansallismielisille, jotka olemme ns. ”vääräuskoisia” kaikessa mitä ajattelemme, teemme ja jätämme tekemättä.
  Rodusta riippumatta sairaan lapsen ”maalittaminen” on matalamielistä, mutta se, mitä muslimit ovat osoittaneet ”osaamisestaan” kansainvälisellä kentällä, niin tervejärkisten länsimaalaisten vähintäinkin pelokas ja lähtökohtaisen kyräilevä suhtautuminen muslimeihin iästä riippumatta on perin luonnollinen ja jo evoluutionkin aikaansaama reaktio, mikä ei ole edes primitiivireaktio vaan tervettä itsesuojeluvaistoa. Koska täällä eletään vain kerran ja elämä on ainutkertainen asia. Vääräuskoisella ei ole varaa erehtyä kuin kerran ”rauhanuskonnon” ”ilosanoman” laadun suhteen eli ja PUM!!!…. ja se oli siinä!
  Yleensäkin on huomioitava, että minkä hyvänsä etnisen ryhmän tai valkoisten itseään vihaavien korvienväli negridien syytämän vihan ja syytösten vyöryn valkoisten niskaan on väärää syyttelyä, sillä on olemassa käsite ”oman pesän” likaamisesta, jota muut jonkun etnisen ryhmän jäsenet ovat tehneet pilatakseen koko porukan maineen jo peräti vuosisatojen ajan. Sanontaa: ”Ei nimi miestä pahenna, vaan mies pahentaa nimensä”, voi aivan yhtä hyvin laittaa koskemaan myös rotua. Nimenomaan tällä sapluunallahan meitä valkoisia syyllistetään kaikesta mahdollisesta ikävistä asioita läpi koko maailmanhistorian ja tämä syyllisyys on niin pysyvää sorttia kuin paska seinässä.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.