Saksassa joulumarkkinat keskeytettiin pommiuhan takia

Isiksen uhkailut iskuista joulunaikaan suuriin kaupunkeihin alkavat käymään toteen. Nyt epäilyttävä paketti purettiin Saksassa Potsdamin kaupungissa Brandenburgissa.

Markkinat keskeytettiin ja koko alue eristettiin perjantai illan ajaksi. Poliisit tekivät ison työn epäilyttävän paketin eteen, joka osoittautui naulapommiksi. Pommista ei ole löydetty sytytintä, eli on epäselvää miten pommi oli tarkoitus räjäyttää.

Poliisi purki pommin hallitusti räjäyttämällä. Pommi sisälsi jonkinnäköisen sylinterin, nauloja ja jauhetta, joka on poliisin erikoisyksikön tutkittavana.

Saksassa ylläpidetään suurta hälyytystilaa terrorismiuhan takia.

Isis on ilmoittanut jälleen iskevänsä kaikkiin suuriin kaupunkeihin Euroopassa.

 

5 thoughts on “Saksassa joulumarkkinat keskeytettiin pommiuhan takia

 • 1.12.2017 at 22:30
  Permalink

  Juu ei muuta kuin hyvää monikulttuurista joulua! Tätä se on.

  Reply
 • 2.12.2017 at 07:51
  Permalink

  Euroopan terroristein toiminta on hieman yskähdellyt viime aikoina mutta kyllä se siitä toipuu. Uudet keinot ja suurten massojen ”kototuminen”aiheuttaa sen että mm. räjähdysaineita on hempompi saadan pikku paukkuja varten. Veikkaan että jossain päin Eurooppaa jysähtää joulunalaus aikoina taas oikein kunnolla ja ruumiita tulee ettei ruumishuoneet enää vedä. ranska, saksa, ruotsi ovat potentaalisia maita ja niiden jotkut suurkaupungit joissa on massoittain ihmisä liikkeellä osto hurmoksessa.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.