Poliisihallitus: Kanteen hyväksyminen on selkeä viesti siitä, että rasistista toimintaa ei pidä sietää

Pirkanmaan käräjäoikeus on hyväksynyt Poliisihallituksen kanteen Pohjoismaisen vastarintaliikkeen Suomen osaston sekä siihen suoraan tai välillisesti kuuluvien alaosastojen sekä Pohjoinen perinne ry:n lakkauttamiseksi.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan Poliisihallitus tutustuu tarkoin päätöksen sisältöön. Tämän jälkeen arvioidaan sen vaikutuksia.

– Tuomioistuimen linjaus on mielestämme selkeä viesti siitä, että väkivaltaisten ja avoimen rasististen järjestöjen toiminnalle ei pidä antaa sijaa suomalaisessa yhteiskunnassa, hän sanoo.

Poliisihallitus nosti kanteen Pohjoismaisen vastarintaliikkeen Suomen osaston sekä siihen kuuluvien alaosastojen sekä Pohjoinen perinne ry:n lakkauttamiseksi alkuvuodesta. Kannetta perusteltiin sillä, että toiminnan katsottiin olevan olennaisesti vastoin lakia ja hyviä tapoja.

Lähde: Poliisi

10 thoughts on “Poliisihallitus: Kanteen hyväksyminen on selkeä viesti siitä, että rasistista toimintaa ei pidä sietää

 • 30.11.2017 at 15:52
  Permalink

  Mälli-imurikolehmainen voisi samalla sitten ystävällisesti kertoa että miksi vasemmistolaisia väkivaltaisia ja rasistisia järjestöjä voidaan sietää?

  Reply
 • 30.11.2017 at 16:12
  Permalink

  Puhumattakaan täysin avoimesta jihadistisesta toiminnasta jossa uhotaan kuolemaa valkoisille kristityille sekä uskonnottomille suomalaisille. Poliisihallinnon mielestä tämä on sitten siedettävää ja hyväksyttävää. Sairasta.

  Reply
 • 30.11.2017 at 16:24
  Permalink

  Siis hyi helvetti mikä tyyppi! Suomalaisia saatana murhataan kaduille kaula auki leikkaamalla, ja poliisi on KYVYTÖN tekemään mitään muuta kuin laskemaan ruumiit, ja tämä se vain hymyssäsuin löpisee että rasismia ei pidä sietää.

  Mitä muuta kuin rasismia on se että kurkunleikkaaja valikoi uhreikseen valkoisia suomalaisia naisia?

  Mistä helvetin kieroonkasvatuslaitoksesta näitä poliiseja oikein nykyään tulee?

  Reply
 • 30.11.2017 at 16:26
  Permalink

  Täysin mielivaltaiselle ja mädäntyneelle poliisi/oikeuslaitokselle ei pidä antaa jalansijaa Suomessa.

  Reply
 • 30.11.2017 at 16:37
  Permalink

  Ei muuta kuin rekisteröitymään uskonnoksi, sitten ovat sanat ja kädet vapaat tässä maassa.

  Reply
 • 30.11.2017 at 19:22
  Permalink

  Mitäpä paskahousut ja -lakit muuhun kykenisivätkään tekemään? Sanonpa vain, ettei vähemmän väkivaltaa ja rauhattomuutta aiheuttanutta järjestöä ei ole Suomessa kuin Pohjoismainen Vastarintaliike. Tämä koskee yhtä hyvin koko Pohjoismaita yhtä sileästi kuin Suomen yhteiskunnassa. Pohjoismainen Vastarintaliike järjestäytyneisyydessään ja käyttäytymiseltään laillisesti haettujen mielenilmaisulupien nojalla (ellei ei polpohallinto ole sitä perusteetta kieltänyt perustelemalla virheellisesti syyn olevan Vasemmisto anarkistien eli Antifa -järjestön aikaan saamat kahakat ja riidanhaastamiset pelkurimaisesti puskista pikku-kersa -tyyliin) – Aivan kuten ruotsissa ns. poliisi ei ole puuttunut punakaartin väkivaltaan, vaan etenkin Ruotsissa hame-poliisin pamputus ja täysin perustuslain vastainen mielivaltainen mellakkapoliisin tekemä summittainen vihan hourainen ja silmät nurinpäin päässä oleva alkukantainen attila -reaktio puretaan sikäläiseen vastarintaliikkeen edustajiin aiheuttaen käsivarsiin murtumia, haavoja päähän ja vakavimmillaan aivotärähdyksiä, jotka lääkärit ovat todenneet lääketieteellisesti.
  Vastaavasti Suomen polpon vasikkalauma ja ystävyysseura punakaartilaiset saavat harjoittaa avointa mielivaltaista ja summittaista väkivaltaa niin sivullisia kuin rauhallisesti käyttäytyviä Suomen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäseniä vastaan, jotka kävelevät järjestäytyneesti kadulla tai seisovat lippuineen niiden kulmissa. Tampereella nähtiin mitä punakaarti sai aikaan savupommeineen ja junaliikenteen pysäyttämisineen luomalla vakavan vaaratilanteen. Ja kuinka ollakaan punikki -valtamedia vaikeni koko asiasta punikkien osalta ja vieritti syytä Vastarintaliikkeen niskaan, kuinkas muuten.
  Suomen maanpetturi polpo palvelee EU:n globalisteja, Saksan punikkia Angela Merkeliä, George Sorosta ja Suomen maanpetturihallitusta, joka palvelee EU:n valtakoneistoa Brysselin hillotolppa -palkinnon siintäessä ahneissa silmissään valehdellen suut ja silmät täyteen Suomen hallinnollisesti pyhimmässä paikassa Eduskunnassa vääntäen petoksesta ja valheesta vitsin esikuvanaan Raamatun Paratiisin käärme, joka petti ja valehteli omenan olevan ”himskatin terveellistä”. Suomen muka -itsenäisyyttä juhliva; 80-vuotta kunniallista itsenäisyyttä viettänyt Suomi on alasajon kohteena Brysselin käärmeenpesässä valmiina olevan suunnitelman Liittovaltiosta ja siitä, että tuo ylikansallinen korruption ja mädännäisyyden pesä vailla poliittista vastuuta hallintoalamaisilleen voi yksin päättää kuinka monta miljoonaa muslimia ja neekeriä mustasta väkivallassa ja mustassa magiassa piehtaroivaa laiskaa ja mutta niin rikolliseen murhanhimoon viehtynyttä parasiittia tänne suomalaisen rauhallisen työteliään kansalaisen elätettäväksi otetaan vieden täältä kaiken sen pois, jonka takia suomalainen terve sieluinen ja isänmaallinen maataan rakastaa sietäen vuosikymmenestä toiseen kommunistia tuholaisia, jotka käyttävät koko visvaisen elämänsä tämän maan tuhoamiseen vieden siltä itsenäisyyden ja olemassaolon oikeutuksen vain siksi, että utopistinen maailmanrauha ja paratiisi löytyisi yhä sieltä Neuvostoliiton, Pohjois-Korean, Maon Kiinan ja Pol Potin Kambotsan murhattujen ja kidutettujen ihmisten pääkalloaitojen rivistöjen päästä kuin homo aatteen valheellisen ja sairaan himon sateenkaaren päästä, jonka mädännäisyyden alltarille on jo lapsenkin etu ja suojelu uhrattu kuin maahan kaadettu sangollinen tuhkaa.

  Reply
 • 30.11.2017 at 23:32
  Permalink

  Jälleen kerran sama vanha kaava: syytetään maahanmuuttokriitikoita rasismista. VL korostaa toki vahvasti etnonationalismia, mutta se on selkeästi vain yksi mielipide siitä, minkä tyyppinen valtiomuoto on kaikkein kestävin ja toimivin. Globalisteilla on tästä oma näkemyksensä. Oikeasta rasismista voidaan puhua vasta sitten, kun ”ristit palavat”, mutta suvakkien mielesta rasismia on kaikki, mikä vähänkin poikkeaa heidän harhaisista monikulttuuriopeistaan

  Reply
 • 1.12.2017 at 06:10
  Permalink

  Poliisihallitus on islamin kannataja ja pitää kantaväestöä uhkana. Soroksen kätyreitä on yllätävän korkealla jo. Presidentti Niinistökin taannoin kehoitti kansalisia katumaan isänmaallisuutta ja unohtamaan Suomalaisuuden. Muistakaahan kun äänestätte.

  Reply
 • 1.12.2017 at 07:21
  Permalink

  Oman kansan etu ei ole rasismia. Vain omaan kansaan vihamielisesti suhtautuva voi näin edes ajatella.

  Suomen oikeusmurhalaitos aiheutti suurta tuhoa päätöksellään lakkauttaa, eli kieltää Pohjoismainen Vastarintaliike Suomessa.

  Asia etenee hovioikeuteen, mutta sieltä ei ole odotettavissa kummoista ratkaisua, tietäen sen miten turmeltunut Suomen oikeusjärjestelmä ja tuomarit ovat.

  On syytä epäillä että PIrkanmaan käräjäoikeuden tuomaria on painostettu ja jopa uhkailtu jotta saatiin kieltävä tuomio.

  Suomen poliisi on poliittinen poliisi kuten se oli Neuvostoliitossa ja DDR:ssä.

  Tämä on poliittista vainoa, mielipidevainoa.

  Yhdistymisen vapautta ei ole enää Suomessa.

  Sananvapautta ei ole enää Suomessa.

  Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable.

  – John F. Kennedy

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.