Venäläinen leikki viritetyllä kranaatilla – Ei olisi kannattanut

Venäläinen Alexander Chechik, 26 lähetti ystävälleen kuvan kranaatista, josta mies oli poistanut sokan. Kyse oli vain poseeraamisesta.

Poseeraminen ei sujunut aivan miehen ajatuksen mukaan, koska poliisien julkaisema seuraava kuva ei ollut enää kovin hauskaa tai kaunista katseltavaa.

Ystävien mukaan mikään itsemurhakandidaatti ei ollut kyseessä ja luultavasti kranaatin räjähtäminen autossa oli silkka vahinko. Kuitenkin poliisi uskoo viestitodisteiden perusteella, että jonkunlaista huomiohakuisuutta olisi ollut tapauksen taustalla.

Tapaus sattui lähellä Krasnodarin kaupunkia, mustanmeren tuntumassa maan eteläosassa.

Venäjän miesten itsemurhatilastot ovat maailman suurimpien joukossa. Syyksi on epäilty masentuneisuutta ja suurta viinankulutusta. Britteihin verrattuna itsemurhia tehdään Venäjällä kolme kertaa enemmän.

Poliisien tiedossa ei ole se, kuinka mies sai kranaatin haltuunsa.

 

 

 

3 thoughts on “Venäläinen leikki viritetyllä kranaatilla – Ei olisi kannattanut

 • 28.11.2017 at 22:38
  Permalink

  Herra Darwin olisi kuvannut tapahtumaa lausahduksella: ”Survival of the Fittest”.

  Reply
 • 29.11.2017 at 01:38
  Permalink

  Eikös se olekkaa Suomi joka johtaa maailman itsemurhatilastoja? Vuosikymmenet olemme olleet maailman ehdotonta eliittiä.

  Reply
 • 29.11.2017 at 12:10
  Permalink

  Venäjä on äärifeministien todellinen HAAVEMAA!!!
  Youtubessa ja LiveLeakissa näkee jatkuvasti Venäjän ”liberaalista” ase- ja sen käyttöpolitiikasta. Mkl. tietysti erilaiset räjähteet niin armeijalta ”saadut” kuin oman käden kautta tehtyjenkin slaavilaiset ”myytinmurtaja” -videotkin.
  Täytyy sanoa, että venäläiset ovat aivan oma rotunsa, joka on muotoutunut kansallisesti äärimmäisen kovista elämänolosuhteista aina maaorjuudesta hirmuhallitsijoihin aina tsaareista kommunistisiin ”tsaareheihin”, jotka kummatkkaan eivät kunnioittanee ihmiselämää pätkääkään tai sen arvoa, sillä suurena kansana ei ole pienen kansan ongelmia pyrkimyksenä säästää sieluja esim. sodassa. Venäläiset ovat perusväkivaltaisia, jotka lyövät ensin pataan ja kysyvät sitten. Heitä voi pitää sivistymättömänä tai tyhminä ÄO:nsa takia, jonka sanotaan olevan matalampi kuin länsimaalaisten. Mutta se mitä tapahtuu Länsi-Euroopassa muslimien osalta, ei tapahdu Venäjällä. Venäjän naiset saavat kulkea rauhassa pääsääntöisesti ja häiriköt ovat omaa rotua. Putin ja Omon -joukot hoitavat muslimirikolliset suoraviivaisesti sillä ”kielellä”, jota muslimit itsekin puhuvat. Pampulla hakkaaminen tai vielä ”karkeammallakin” kohtelulla viesti menee paljon paremmin perille muslimeille kuin esim. periruotsalainen diskuteeraaminen kahvine ja pullineen ja tietenkin sama juttu Suomen anteeksi, että olemme olemassa -sapluunalla ja ”viikkorahoja” korottamalla pyritty ”sovun” säiyttäminen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.