Jussi Halla-aho: Tällä kertaa maalitan koko Helsingin kaupunginvaltuuston!

Jussi Halla-aho kirjoittaa facebookkiin seuraavasti:
Keskiviikkona 29.11. klo 18 alkavassa kokouksessa on yhtenä asiana kaupunginhallituksen esitys laajojen maksuttomien majoitus- ja terveyspalvelujen, mm. hammashuollon, pitkäaikaissairauksien hoidon ja psykoterapian, tarjoamisesta laittomasti maassa oleville.

Kaupunginhallitus esittää lisäksi, että kaupungin on aktiivisesti mainostettava näitä palveluja mm. arabian ja somalin kielellä.

Tuoreen puoluebarometrin mukaan 60% suomalaisista kannattaa laittomien maassaolijoiden panemista säilöön, kunnes nämä voidaan poistaa maasta. Sen sijaan Helsingin kaupunginhallitus esittää, että heistä tehdään kunniakansalaisia.

Perussuomalaiset esittävät huomenna kaupunginhallituksen esityksen hylkäämistä tai palauttamista valmisteluun.

Keskustelu on seurattavissa suorana Helsinki-kanavalla.  Tästä

Tervetuloa toteamaan päättäjien prioriteetit!

5 thoughts on “Jussi Halla-aho: Tällä kertaa maalitan koko Helsingin kaupunginvaltuuston!

 • 28.11.2017 at 18:38
  Permalink

  Meille myös Viron malli niin lienee läpsyttelijöillä parempaa tekemistä muualla yllättäen…

  Reply
 • 28.11.2017 at 22:09
  Permalink

  Kannatetaan ,laittomat säilöön ennen koneeseen
  vientiä.

  Reply
 • 29.11.2017 at 01:19
  Permalink

  Laittomat ja yleensäkin arabit ja loisivat somalit ,kaikki sukupuoleen ja ikään katsomatta ,helvettiin ,siis sinne mistä ovat tulleet,ei syntyminen suomessa ole mikään status ,oikus elää, (loisia muiden kantasuomalaisen kustannuksella .SUOMI ON SUOMALAISTEN .EI ARABIE EI NEEKERIEN EIKÄ VARSINKAAN SOMALIEN LEPOKOTI.PAINUKAA VITTUUN ALIKEHITTYNEET KÄDELLISET,ENNEN KUIN NOUTAJA TULEE,JA SE TULEEE….

  Reply
 • 29.11.2017 at 06:49
  Permalink

  Oikein ….Suomi Suomalaisille. Uskonto soturit takaisin kotiin ja ottakaa Sipilä ja Orpo mukaan

  Reply
 • 29.11.2017 at 12:42
  Permalink

  Ehdotan, että Helsingin kaupunginhallitus myöntää samanlaiset edut suomalaisille kodittomille ja syrjäytyneille tasa-arvon nimissä. Suomella kun on rahaa millä mällätä. Kiristetään vain lisää vähätuoloisilta ja tehdään uudenlaisia tulonsiirtoja. Mistä muualta rahat tulevat eivät päätöksentekijät näitä itse kuitenkaan maksa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.