Video Oxford Streetin välikohtauksesta

Oxford Streetin tapahtumat ovat herättäneet kummastusta, niin yleisössä, kuten poliisissa.

Mitä kansalaiset oikein pelästyivät? Haastateltavat kertovat kaaoksesta.

”Ihmiset tiputtivat tavaransa ja juoksivat karkuun, kaikki muistutti kaaosta.”

Videolta näkee kuinka ihmiset juoksevat paniikissa karkuun jotain. Poliisi ei ole löytänyt merkkejä ampumisesta, loukkaantuneita ei ole, eikä epäiltyjä.

Mutta joku sai kansan juoksemaan karkuun.

Katso videosta reaktiot ja haastattelut:

5 thoughts on “Video Oxford Streetin välikohtauksesta

 • 24.11.2017 at 22:36
  Permalink

  Miksi Jänikset ovat aukealla säikkyjä? Miksi ihmiset ovat Lontoossa säikkyjä? Olisikohan syy Ketuissa ja monikulttuurisuudessa?
  Hienoa EU ja Eurooppa ja kiitos Angela Merkel! Eurooppalaisten joulu 2017 on pakokauhuista pelkoa. Mitä tuokaan Uusivuosi 2018 tullessaan.
  Paha perikööt federalistit ja juutalaisten isänmaattomat käskyläiset, jotka kuvittelevat itse säästyvänsä siltä mitä he ovat kansakunnilleen tekemässä. ”Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.”

  Reply
 • 24.11.2017 at 23:11
  Permalink

  Miksi ihmiset ovat varpaillaan oman ja lastensa turvallisuuden ja hengen puolesta ihan tavallisessa elämässä johon ei aikaisemmin kuulunut huolissaan oleminen oman tai lasten hengen puolesta? Mikähän olisi sellainen elementti joka poistettaisiin niin että kenenkään ei tarvitsisi pelätä tulla murhatuksi ihan tavallista arkea viettäessään?

  Reply
 • 25.11.2017 at 00:01
  Permalink

  Nyt on annettu pelolle valta !!

  Nikula Suomesta sanoi ettei pelolle saa antaa valtaa. Mutta ihmiset eivät vissiin kuuntele tai kunnioita Nikulan käskyjä. Sori Jone, sinut on ulostettu näissä hysterioissa. Pelolle pitää antaa valta. Se pitää hengissä. Kukaan noistakaan ihmisistä ei kuollut. Eli, pelko joka on rakennettu DNA:hamme, toimii meidän suojelijana.

  Reply
  • 25.11.2017 at 00:24
   Permalink

   Karvasuuvittu-Nikula sanoi raiskatulle ihmiselle että tämän ”ei tulisi antaa pelolle valtaa”.

   Reply
 • 25.11.2017 at 06:35
  Permalink

  No nyt on värinää. Miksi te ihmiset säikytte, olette kuin pakojäniksiä. Eurooppa kestää kyllä terrori iskuja .Itkette ja voivottelette, liput naamakirjoihin ja kaikki jälleen hyvin.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.