Mauri Peltokankaan kipakat terveiset presidentille: ”Teidän tehtävänne ei ole tukkia kansanne suita”

Terävistä kannanotoistaan tunnettu, runsaslukuisen seuraajajoukon Facebookissa saanut Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas (ps) kirjoitti ”avoimen kirjeen” presidentti Sauli Niinistölle. Se kuuluu näin:

”Arvoisa tasavallan Presidentti, halusitte avata keskustelun..

Omalta osaltani aloitan keskustelun kysymyksellä, millainen Presidentti haluaa kaventaa sananvapautta, toistaa historiaa ja kieltää ”väärin kirjoitetut kirjat” ?

Te puhuitte Turussa tahallisesta väärin ymmärtämisestä.

Mielestäni ei ole vahingossa, eikä tahallaan ymmärtänyt mitään väärin, jos toteaa faktan; EU:n syvenevä integraatio on uhaksi maamme suvereniteetille.

Ei ole väärin ymmärtänyt mitään, jos toteaa ääneen haittamaahanmuuton kustannusten ja lieveilmiöiden suuret ongelmat, faktat, joita Suomessa kokonainen valtiokoneisto TE mukaan luettuna yrittää yhä peitellä ja vähätellä.

Ei ole vihapuhetta, jos toteaa, että isänmaallisuus on hyve ja federalismi on vahingollista Suomen tasavallalle, nationalismi ei.

Ei ole vihapuhetta, jos toteaa, että esim. 10v tytön seksuaalinen hyväksikäyttö on aina törkeä r******s! Ja oikeuslaitoksemme oksentaa Perkele!

Ei ole vihapuhetta olla vihainen omaan kansaan kohdistuvista jatkuvista vääryyksistä!

Jokainen täysjärkinen (kuten tekin herra Presidentti) tajuaa, että pankkiunioni, taakanjakomekanismit, yhteisestä puolustuksesta puhuminen ja syventyvän integraation neuvottelut tarkoittavat suuntaa liittovaltiokehitykseen. Joka muuta väittää, valehtelee.

Yhteiskuntamme on ajautunut poliittisen ”eliitin” kulloinkin oikeaksi katsoman mielipiteen orjaksi. Muut mielipiteet, faktatkin on vihapuhetta. Vihapuhetta, mitä ei kukaan ole määritellyt, mutta josta jo ihmisiä ”tuomitaan”.

Te tiedätte herra Presidentti, että Suomi on saanut huomattavan paljon langettavia tuomioita Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta sananvapauden loukkauksista. Tästä ette puhu, vaikka juuri tästä teidän tulisi olla huolissaan.

En näe syytä miksi olette huolissanne siitä, että Suomessa Suomalaiset puhuvat suoraan, lempeästi tai vihaisesti. Täysi sananvapaus on tämän kansan oikeus nyt ja tulevassa! uskallan sanoa, että siitä me kiinni pidämme.

Tekstiä mahtuu maailmaan, jokainen valitkoon itse lukemisensa ja totuutensa.

Arvoisa tasavallan Presidentti. Teidän tehtävänne ei ole tukkia kansanne suita.

#SUOMITAKAISIN”

Lähde: Facebook

19 thoughts on “Mauri Peltokankaan kipakat terveiset presidentille: ”Teidän tehtävänne ei ole tukkia kansanne suita”

  • 24.11.2017 at 09:03
    Permalink

    Niin totta! Onko tämä oman maan tuhotauti päättäjiimme tarttunut Merkkeliltä?

    Reply
    • 24.11.2017 at 09:59
      Permalink

      Tavallaan. Koko tämä operaatio on EU:n yksi kulmakivistä. ”Talousliitto” joka on vain ajautunut tuhoamaan kansallisen koheesion, lainsäädännön, perustuslain, ja käytännössä kaikki kulmakivet jotka euroopan mailla on olleet. Erityismaininta rajavalvonnan tuhoamiselle humanitäärisin perustein.

      Ajatella, että liberaalissa EU:ssa lapsien raiskaaminenkin selittyy inhimillisyydellä. Lapsista piittaamatta. Ja tästä kun puhuu ääneen, on suuri riski että poliisi aktivoituu poliiittisesti, proaktiivisesti etsien vääristä lausunnoista syytettäviä. Luonnollisesti sivuuttaen ne tekijät mistä puhutaan.

      ”Suojelupoliisi suojelee sua yksilövapaudelta”

      Hovioikeus on ollut oikein mallioppilas, asettuessaan poikkeuksetta vierasmaalaisten raiskaajien puolelle, etsien väkisin syitä ja selityksiä joilla lieventää tuomioita ja päästää raiskareita mahdollisimman helpolla. Jopa hyläten raiskaussyytteitä lapsien väkisinmakauksista. Kohta ne varmaan tarvitsevat ainakin 2-4 miespuolisen todistajan lausunnon jotta raiskauksesta voidaan tuomita. Itä-Suomen hovioikeus käyttää jo epäiltyjen kulttuuritaustaa joko lieventämään tai koventamaan tuomioita.

      Tämä vallankaappaus on ollut käytännössä veretön, ja tapahtunut ilman vastarintaa niiden siunauksella, joiden tehtävä olisi huolehtia että niin ei käy.

      Jatketaan vain ryssän uhasta puhumista, ja leikitään että mitään muuta ei olekkaan mitä tarvitsisi varoa. Paitsi niitä suomalaisia jotka eivät ole vakuuttuneet rajattoman euroopan ja loputtoman sodanlietsonnan ihanuudesta.

      Putin ja kaverit on samaan aikaan aika ”da fuck?” ilmeet päällä lukiessaan FSB:n raportteja Suomen median totuuksista.

      En oikein ymmärrä, miten voi samaan aikaan hokea ryssän uhasta ja Krimistä, kun leikkii että lähi-idässä ei ole tapahtunut massiivista kansanmurhaa ”liittolaistemme” toimesta. Miljoona henkeä oikeamielisillä, terrorisminvastaisilla pommeilla on pienempi paha kuin rajansa valvonta väkivallattomalla metodilla. Jos pommittaja on oikea taho.

      Reply
      • 24.11.2017 at 19:28
        Permalink

        Erittäin hyvin kirjoitettu! Suomi on siirtynyt totuuden jälkeiseen aikaan -kansaa johdetaan tahallisesti harhaan ja asiaan puuttuvia pyritään rankaisemaan. Läpi historian tämänkaltainen toiminta on AINA päättynyt erittäin ikävästi. Sitäkö halutaan? Viimekerrasta onkin kulunut jo100 vuotta…

        Reply
  • 24.11.2017 at 10:49
    Permalink

    Teiden varsilla on vielä tyhjiä sähkötolppia ???

    Reply
  • 24.11.2017 at 10:59
    Permalink

    JOKOHA SE ALKAS OLLA JO TALKOITTEN AIKA ?

    Reply
  • 24.11.2017 at 11:04
    Permalink

    ”Terävistä kannanotoistaan tunnettu, runsaslukuisen seuraajajoukon Facebookissa saanut…”

    FECESbookin päivystävät sensorit vissiin runkanneet nettipornolle työajalla, kun eivät ole hoksanneet VirallisenTotuuden™ -vastaista kirjoittelua. Eihän sinne paskasivustolle tarvi kun laittaa kuva jätesäkistä sopivassa kontekstissa, niin ”yhteisönormien” perseet jo repeilevät.

    Reply
  • 24.11.2017 at 11:07
    Permalink

    Hyvä kannanotto!!!! Näitä lisää etenkin vaikutusvaltaa omaavilta henkilöiltä.

    Reply
  • 24.11.2017 at 11:14
    Permalink

    Voin jakaa Maurin ajatukset tältäosin täysin.

    Reply
  • 24.11.2017 at 12:31
    Permalink

    Joku viisas sanoi aikoinaan jotenkin tähän tapaan:
    TIETÄISITTEPÄ MITEN VÄHÄLLÄ JÄRJELLÄ TÄTÄ MAAILMAA JOHDETAAN.

    Reply
  • 24.11.2017 at 12:52
    Permalink

    Toi Niinistö on niin turha presidentti…tai riippuu keneltä kysyy.

    Reply
    • 24.11.2017 at 19:31
      Permalink

      Jopo-sauli on kieroakin kierompi globalisti -paha mies.

      Reply
  • 24.11.2017 at 13:55
    Permalink

    Kun puhutaan Krimin valtauksesta, unohdetaan historian tosiasia. Vuoteen 1954 Krim oli osa neuvostoliittoa ja sitä ennen Tsaarin aikaista Venäjää. 1954 Nikita Hruštšov luovutti Krimin Ukrainan sosialistiseen neuvostotasavallalle Venäjän ja Ukrainan kansojen 300-vuotisen liiton kunniaksi, Päätöksen takana oli koko poliittinen johto. Nyt Putin otti lahjan takaisin kun Ukraina ei ole enää kaveri.

    Reply
    • 25.11.2017 at 18:24
      Permalink

      Eihän lahjaa saa ota takaisin

      Reply
  • 24.11.2017 at 16:07
    Permalink

    No mitä tämä persupelle on mieltä Vastarintaliikkkeestä? Tai että puolueensa on ollut kiihkein sen vainoaja?

    Reply
  • 24.11.2017 at 18:01
    Permalink

    Mauri Peltokankaassa on kykyjä ja karismaa ”Suomen Lech Walesaksi”. Sellaiselle alkaa olla todellinen tarve!

    Reply
  • 25.11.2017 at 05:49
    Permalink

    Totisen totta joka sana, sietäisi sale sedän pikkuisen mietiskellä varsinkin kun on laps tuloillaan että mihin helvettiin tässä ollan menossa.

    Reply
    • 25.11.2017 at 18:30
      Permalink

      Monikulttuuriseen etnohelvettiin. Jopo-sauli tietää tämän varsin hyvin mutta johtaa kansaa kuitenkin kohti kansallista itsemurhaa.

      -Tämä kannattaa jokaisen muistaa kun sinne äänestyslappuun alkaa kirjoittelemaan numeroa -ääni niinistölle on mandaatti suomen tuhoamiselle.

      Reply
  • 27.11.2017 at 18:19
    Permalink

    Tämän maan johto on sitä tasoa että, mistä tahansa firmasta noin kyvyttömät ”työn”tekijät heitettäisiin pihalle

    Reply
  • 21.12.2017 at 09:06
    Permalink

    Walesa ajeli PolskiFiatillaan, joka sammui Varsovan kadulle. Lesek meni tutkimaan vikaa. Puolan johto oli viallinen. Poliisi tuli paikalle kyselemään missä vika. Lesch totesi, että kun tuo puolan johto pitäisi vaihtaa. Sitten vietiinkin sähköasentajaa putkaan.
    Silloin kun puhutaan vastuullisesti asiaa tulee sytytyksen olla kohdallaan. Hyvä auto ja miellyttävä ajaminen ei aina ole punnitun puheen tae.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.