Katso video vasemmistoliiton presidenttiehdokkaan räppäyksestä – ”Parempi kuin Cheek”

Vasemmistoliiton presidenttiehdokas Merja Kyllönen esitti työstämänsä räpin puoluevaltuustolle. Paljon perivasemmistolaista sanomaa sisältävä teos on somessa herättänyt voimakkaita mielipiteitä ja tunteita. Eräs kommentoija kertoi heittävänsä tämän jälkeen huolen Cheekin ilmoituksesta uransa päättämisestä, toisen kommentoijan kompatessa Kyllösen olleen jopa parempi kuin kansan suosioon sukeltanut Cheek. Arvioi itse Kyllösen suoritus mainoksen jälkeen löytyvästä videosta.

Lähde: Youtube

4 thoughts on “Katso video vasemmistoliiton presidenttiehdokkaan räppäyksestä – ”Parempi kuin Cheek”

 • 19.11.2017 at 15:09
  Permalink

  Oli tosiaan parempi kuin tsiikki. Joku geneerinen taustanauha vain puuttui.
  Sanoissa oli sisältöäkin.
  Ois hyvä jos Merja siirtyisi kokopäiväisesti viihteen puolelle. Se olisi win-win. Politiikalle win ja vainelämää kuluttajille aito win.

  Reply
 • 19.11.2017 at 16:00
  Permalink

  Miten alas voi ihminen naiviudessaan vajota? Kyllöskä aikoinaan valitti etteivät tutut enää tervehdi kun hän teki mitä teki ministeriaikoinaan ja sitten pakeni EU:n lihapatojen ääreen. Mutta tämä oli kaikkien alitusten alitus. Tämän jälkeen en kehtaisi enää sanoa olevan edes Vasuri. Kyllöskä rappinsä kanssa kuuluu sinne poliisin nauhan taakse huutamaan ”ei natseja Tampereelle…”

  Reply
 • 19.11.2017 at 16:50
  Permalink

  MC Norppa, Paskemmistoliitosta päivää.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.