Jouko Piho – Suomen hallitus ottaa ohjeensa Saatanalta

Suomen hallitus ja sitä tukevat kansanedustajat ottavat ohjeensa Saatanalta.

Ei suoraan, mutta välikäsien kautta. Ei kaikissa asioissa, mutta joissakin asioissa.

Suomen politiikan päätöksentekijöissä ei ole tietääkseni saatananpalvojia, mutta voidaan silti sanoa, että he ottavat politiikan suuntaohjeensa Saatanalta. Käskyketju menee seuraavasti.

Suomen hallitus ja sitä myötäilevä eduskunta ottaa ohjeensa EU:sta, niin komissiolta kuin parlamentilta. EU ottaa ohjeensa kansainvälisiltä pankeilta, suuryrityksiltä ja mafialta, joiden johdossa on vapaamuurareita ja illuminaatteja, joista monet ovat saatananpalvojia, jotka ottavat ohjeensa Saatanalta.

Ohjeet kuuluvat: kristinusko alas, islam ja ateismi ylös, kansallisvaltiot alas, suuret liittovaltiot ylös, perinteiset arvot alas, liberaalit (=kaikki on hyväksyttyä) arvot ylös.

Ohjeiden tarkoituksena on heikentää kansallisvaltioita ja kristillisen vakaumuksen vaikutusta niin paljon, että koko maailmaa käsittävän Maailman unionin rakentaminen yhden maailmanhallituksen, yhden diktaattorin ja yhden uuden uskonnon alaisuuteen olisi helpompaa.

Suomen nykyhallitus on mukana tässä valmistelutyössä, jossa rakennetaan valmiutta, jotta tuleva petohallitsija eli Antikristus voi astua näyttämölle ja julistaa olevansa se odotettu messias.

Suomalaiset äänestäjät ovat mukana tässä petoksessa, koska he eivät ymmärrä eivätkä usko mitään tuosta, mistä edellä kirjoitin, ja siksi he äänestävät niitä samoja puolueita kuin aina ennenkin, vaikka ne puolueet harjoittavat Suomen tuhoon ja alistamiseen tähtäävää politiikkaa.

Suomesta tulee lopulta antikristillisen maailmanlaajuisen imperiumin pohjoinen maakunta, jolla ei ole mitään omaa päätösvaltaa. Silloin Suomessa kumarretaan ja palvotaan maailman johtajaa samaan tapaa kuin Pohjois-Koreassa nyt. Silloin Suomessa on pakko ottaa maailman hallituksen määräämä ihonalainen merkki, jota ilman ei voi ostaa tai myydä mitään. Suomi on täydellisesti alistettu diktaattorin valtaan. Jos olet eri mieltä, sinut vangitaan ja teloitetaan.

Suomalainen, tätäkö sinä haluat?

8 thoughts on “Jouko Piho – Suomen hallitus ottaa ohjeensa Saatanalta

 • 19.11.2017 at 14:04
  Permalink

  Aamen. Ja ajattelusta vapaat ateistit karkeloivat kristillisyyden kuolemaa aina siihen asti, kunnes oma pää tipahtaa harteilta muhamettilaisen toimesta.

  Reply
 • 19.11.2017 at 14:16
  Permalink

  Eikö siis olisi parempi että tää ihmistorakkapopulaatio tuhoutuisi/tuhottaisi viimeiseen elämään/entiteettiin tällä planeetalla ?

  Reply
 • 19.11.2017 at 15:01
  Permalink

  Nyt on Jouko aian ytimessä. Tätä minäkin olen toitottanut jo vuosia, mutta se ei ole mennyt perille.

  Toinen asia josta olen pitänyt meteliä on ”ihmisen oma halu”. Usein kuulee sanottavan ”mut kun mä haluun”. Ja juuri tähän ihmisen haluun/himoon saatana laittaa panoksensa. Ihmien himoitsee ja haluaa kaikkea mitä se näkee. Ja niin kauan kun ihminen haluaa (rahaa, autoja, moottoripyöriä, kesämökkejä, eläkettä, seksiä, julkisuutta, …) niin kauan hän on orja. Saatanan orja. Mutta kun hän lakkaa haluamasta mitään, hän on vapaa. Itse lakkasin haluamasta mitään seitsemän vuotta sitten. Ja nyt minulla on rahaa enemmän kuin koskaan. Tileillä ja käteisenä 110 000e. Moni sanoo että lahjoita rahasi tai anna tarvitseville. Mutta kun rupeaa oikeasti miettimään, niin rahalla voi tehdä hyvin vähän hyvää. Tarkoitan, siten hyvää ettei vahvistaisi pahaa ja oikeasti pystyisi auttamaan. Osani olen antanut vapaalle lehdistölle ja pienpuolueille. Ja halukkaiden nuorten koulutukseen loppuja. Mutta vain koulutukseen joka johtaa käsityöammatteihin. En rahan tekemiseen tai ahneuden kasvattamiseen.

  Jos me kaikki auttaisimme muita ja lakkaisimme haluamasta aina jotain, eläisimme nyt emmekä ”sit kun…”. Ja maailma olisi paljon parempi paikka. Silloin ihmiset ulkoilisivat nauttiaksen luonnosta, eivät karistaakseen kiloja tai näyttääkseen seksikkäiltä.

  Reply
 • 19.11.2017 at 16:52
  Permalink

  Joukolta hyvä kirjoitus.. rautalangasta taivutettu versio hölmöläisille (goyim) jotka eivät ymmärrä omaa parastaan

  Reply
 • 19.11.2017 at 18:55
  Permalink

  Alakerran ohjeilla mennään kohti kansanmurhaa.

  Reply
 • 19.11.2017 at 19:19
  Permalink

  Lyhyesti virsi kaunis. Vai miten se meni?

  Reply
 • 20.11.2017 at 04:19
  Permalink

  Näin se menee. Ennustusten mukaan, eli kuten kuuluukin mennä. Väärien profeettojen varominen on nyt ajankohtaista.

  Reply
 • 25.1.2019 at 21:36
  Permalink

  Suomi ei jää orjaksi. Hallitus menee vain puoliksi eu:n perässä, toisissa asioissa Jumalan tahdon mukaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.