Jouko Piho – Perussuomalaisten hajoaminen – mikä tässä on oleellista?

Tämän päivän Iltasanomissa on haastattelu, jossa Perussuomalaisten ministeriryhmän, nyt sinisten valtiosihteeri Samuli Virtanen (peräkonttimies) ja puolustusministeri Jussi Niinistön avustaja Petteri Leino kertovat ensimmäistä kertaa, miten kaikki meni Perussuomalaisten hajoamisessa. Kuvauksesta saa taas hiukan eri kuvan tapahtumien kulusta.

Minulle onkin tullut ajatus, että tällainen vatvominen siitä, kuka tiesi, mitä tiesi ja milloin tiesi mistäkin mitäkin, on loppujen lopuksi vähemmän tärkeää verrattuna siihen, mikä tässä koko tapahtumaketjussa on oleellista.

Kaikkein oleellisinta on nimittäin se, että Jussi Halla-aho ja hänen seuraajansa ovat täysin eri mieltä kuin kaikki muut kahdesta asiasta: Suomen EU-politiikan suunnasta ja maahanmuuttopolitiikasta. Kun tilanne on tämä, niin on täysin ymmärrettävää, että Halla-ahon johtamaa puoluetta ei haluttu hallitukseen. Jostain kumman syystä tätä ei vain haluta sanoa selvästi eikä varsinkaan sitä, että tästä Halla-ahon ulosjättämisestä oli sovittu jo kuukausia ennen Halla-ahon valintaa puheenjohtajaksi.

Kuten jo sanoin, minusta on täysin johdonmukaista, että hallituspuolueet eivät halunneet eivätkä tule ikinä haluamaan Halla-ahoa ja hänen hengenheimolaisiaan samaan hallitukseen.

Soinille ja hänen seuraajilleen tämä kannanotto on myös aivan selvä. Soinille olikin Halla-ahon valinnan jälkeen suurin pulma siinä, erottaako Halla-aho kumppaneineen Perussuomalaisista vai erotako itse. Kuten tiedämme Soinin Juudas-kirjoituksesta Soinin ensisijainen ajatus oli erottaa Halla-aho ja hänen seuraajansa, koska hän ei ikinä olisi petturi-Juudas, joka hylkäisi oman puolueensa. Vasta kun kävi ilmi, että halla-aholaisten erottaminen ei onnistu, tuli tämä toinen keino käyttöön eli itse eroaminen Persuista ja oman eduskuntaryhmän perustaminen.

Kuten tuli ja vesi eivät sovi yhteen ja ovat toistensa luonnollisia vihollisia, niin samalla tavalla Halla-ahon johtama kansallismielinen PS ja toisaalla muut globalismia ajavat puolueet eivät sovi yhteen, vaan ovat toistensa luonnollisia vihollisia.

Tässä taistelussa Perussuomalaiset on tällä hetkellä melkoisessa alakynnessä. Sen tähden tarvitaan joko Perussuomalaisten kannatuksen huomattavaa nousua tai sitten toinen voimakas kansallismielinen puolue Persujen rinnalle, jotta Suomen etujen vastaisten EU:n liittovaltiota ajavien, Nato-mielisten ja muslimien lisääntyvää maahanmuuttoa suosivien poliittisten puolueiden tuhopolitiikka voidaan lopettaa.

One thought on “Jouko Piho – Perussuomalaisten hajoaminen – mikä tässä on oleellista?

  • 19.11.2017 at 15:13
    Permalink

    Ei Timo Soini ollut ” Juudas” , vaan hän oli Jeesus tuossa kertomuksessa, hän oli luonut SMP läisestä liikkeestä oman laisen nasaretilaisen liikkeen , PS puolueen jonka messias hän oli ! Juudasta ei ollut PS puolueessa (VAIKKA OLIKIN SOVITTUA RADEKIAA) ja näin ollen hän pääsi Jeesus Messiaaksi, tuli valituksi ministeriksi ja saatana ( TÄMÄN MAAILMAN VALTIAAKSI PYRKIVÄ ) kutsui hänet Amerikkaan asetti hänet temppelin harjalle ja sanoi samat sanat jotka sanoi Jeesuksellekkin ”Tämän kaiken saat jos kumarrat minua ”. Kaiken tämän Soini teki ja jo palatessaan hän kumarsi Englannissa palatessaan, puhui muunnetuilla säkeillä , pysymisestä EU unionissa , vaikka oli puhunut sitä ennen n, 20 vuotta , aivan toisella tavalla. Siis Timo on Jeesus ei Juudas.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.