Israelin joukot ovat tappaneet 14 lasta tänä vuonna

Uutisivusto MEMOn (Middle East Monitor) uutisen mukaan Israelin sotilaat olisivat tappaneet 14 lasta vuonna 2017.

Tilastot ovat peräisin Palestiinan tilastoskeskukselta. Tapaukset on kirjattu tapahtuneen länsi-rannikolla Gazan alueella.

Vuonna 2016 tapettuja lapsia kirjattiin Israelin nimiin 35. Joidenkin lähteiden mukaan Israel pitäisi edelleen vankinaan yli 300 lasta. Alunperin pidätettyjä oli 4000, mutta suurin osa on vapautettu. Lapsia on kidutettu vankinaolo aikana.

Tilastojen mukaan Israel on hävittänyt Palestiinalaisilta 418 kotia ja 646 laitosta/ yritystä vuonna 2016.

Kansainvälistä lastenpäivää vietetään 20.11 ja päivän tarkoitus on levittää tietoa lasten oloista maailmalla ja parantaa lasten asemaa. Lapset muodostavat 46 prosenttia Gazan Palestiinalaisväestöstä.

Lähde: MEMO (artikkelikuva on kuvituskuva)

7 thoughts on “Israelin joukot ovat tappaneet 14 lasta tänä vuonna

  • 20.11.2017 at 02:20
   Permalink

   Israelilaiset salamurhasivat Irakilaisen diplomaatin Kulosaaressa, Helsingissä. Tapaus vaiettiin kuoliaaksi. Kaikki tiedot on poistettu googlesta.

   Suomen poliisi katsoo läpi sormien ulkomaisten vakoilujärjestöjen toimintaa Suomessa. Tai ainakin silloin kun on kyse Israelista.

   Tuhansien hollantilaisten elämä on ollut yhtä kidutusta sen jälkeen kun Israelin rahtilentokone syöksyi Amsterdamin kerrostalo alueelle 1992. Lentokone salakuljetti rahtina kemiallisia aineita jotka oli ilmeisesti tarkoitettu kemiallisten aseiden valmistukseen. Koko kortteli kärsi tuhoisia vaurioita ja paikalliset asukkaat kärsivät edelleen tänään vakavista oireista.
   Asia painettiin villasella tapansa mukaan kun kyse oli Israelista.

   Mehän emme tiedä, kukaan ei tiedä tarkkaa lukua tapetuista lapsista. Jos kaikki alle 18 vuotiaat lasketaan mukaan kyse on varmasti useista tuhansista.

   Reply
 • 19.11.2017 at 16:22
  Permalink

  Ainoa ns. sivistysmaa joka vangitsee pikkulapsia, pitää heitä kahlittuina ja kiduttaa sekä pelottelee vanhempien tappamisella.
  Ja syyksi riittää kiven heittäminen panssarivaunua kohden.
  Ihmis saastaa mokoma kazaarit.

  Reply
 • 20.11.2017 at 12:12
  Permalink

  Saatanallisen babylonialaisen Talmudin mukaan gojimit eli ei-juutalaiset eivät ole eläimenkään arvoisia eli käytännössä vapaasti tapettavaa riistaa juutalaisille talmudisteille.

  ”Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440
  eli Netanyahu lupaa Talmudista tulevan Israelin lain.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.