AC/DC-kitaristi Malcolm Young on kuollut

Hard Rock-yhtye AC/DC:n perustajajäseniin kuulunut Malcolm Young on kuollut 64 vuotiaana. Viimeiset vuodet alati pahenevasta dementiasta kärsinyt Young nukkui pois perheensä ympäröimänä tänään, lauantaina.

Yhtyettään vuosikymmeniä tasaisen nakuttavilla, kellontarkoilla riffeillään ruokkinut muusikko korvattiin viimeisimmän kiertueen ajaksi hänen veljenpojallaan, Stevie Youngilla. Samassa yhtyeessä soittanut velipoika Angus Young kertoi veljesten lähentyneen viimeisiä aikoja kohti kulkiessa.

-”Hänen veljenään minun on vaikea kuvailla kaikkea sitä mitä hän minulle merkitsi. Meillä oli aivan erityinen side keskenämme. Hän jätti jälkeensä perinnön joka ei kuole koskaan.”

Lähde: news.com.au

 

One thought on “AC/DC-kitaristi Malcolm Young on kuollut

  • 18.11.2017 at 22:50
    Permalink

    Malcolm oli ihmismetronomi. AC/DC:n jykevän soundin graniittinen perusta oli Malcolmin skitta. Vaikka ydinpommi olisi pudonnut niin rytmi ei olisi särkynyt…R.I.P.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.