Mauri Peltokangas: Monikulttuurisuus oli Porvoossa p*rseestä!

Suorasukaisilla kannanotoillaan itselleen suuren seuraajajoukon Facebookissa kerännyt Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas ei säästele sanojaan tälläkään kertaa, kun kommentoi maanantaista Porvoon tapausta, jossa ulkomaalaistaustainen mies puukotti 3-vuotiaan lapsensa leikkipuistossa kuoliaaksi ilmeisesti huoltajuusriitojen motivoimana.

Peltokangas kirjoittaa:

”Järkyttävää, että maailma on näin paha…

Monikulttuurisuus näytti rikkautensa porvoossa. Minulla, ja uskon, että myös sinulla alkaa olemaan mitta täys tätä helvetin ”ihanuutta” kohtaan.

En ole tietoinen, että mikään muu arvopohja, kuin yksi 1,6 miljardin henkilön vaalima rankaisee lastaan äärimmäisellä väkivallalla.. selittäköön kuka tahtoo ja mitä tahtoo. Monikulttuurisuus oli porvoossa perseestä!

Vaikka kaikkialla ja jokaisen uskonnon alla on hyviä ja pahoja ihmisiä mielestäni se uskonto, mistä ei saa puhua ilman, että joku mielipidepoliisi vetää sinulta sananvapauden pois, ei saa koskaan päästä valtauskonnoksi Suomessa, koska sen mukana on jo saapunut ja saapuu 100% varmasti paljon ääripahaa!

Ei ranskalainen, eikä yksikään euroopan kulttuuri ole sitä, mitä Porvoossa lehdistön mukaan ranskalainen kulttuuri sai isän tekemään lapselleen!

Suomalaiset! Laittakaa nyt perkele herätyskellot jo soimaan!

Me saamme tulevassa vain sitä mitä itse tähän maahan tilaamme.”

Lähde: Facebook

Katso myös:

9 thoughts on “Mauri Peltokangas: Monikulttuurisuus oli Porvoossa p*rseestä!

 • 15.11.2017 at 10:33
  Permalink

  Keneltä on järki mennyt Tätä tapahtumaa ei muka olis saanut kirjoittaa edes lehdissä Miks täytyis suojella murhaajaa kun oikein harkiten hakenut tytön ja murhannut Kukahan vastais miks näitä matuja suojellaan niin älyttömästi Pitäishän kertoa lukijoille TOTUUS

  Reply
  • 15.11.2017 at 11:26
   Permalink

   Matuja suojellaan, koska suvakit on vajakkeja ja muutenkin mielenterveysongelmaisia. Sellaiset tätä maata hallitsee tällä hetkellä (lehdistö etunenässä).

   Reply
 • 15.11.2017 at 11:22
  Permalink

  Omapahan oli lapsensa, nämä teot ei poistu maailmasta ne tehdään sitten jossain muualla. Pahuus on täällä läsnä, tehtävämme on rakastaa lähimmäistä ja tehdä väsymättä hyvää ,vain tällä tavoin voimme taistella pimeyttä vastaan.

  Reply
  • 15.11.2017 at 11:26
   Permalink

   Joo mutta ei sitä pahuutta maailmalta tänne tarvi kuskaa loisimaan verorahoilla.

   Reply
 • 15.11.2017 at 12:40
  Permalink

  Pahaa ei pidä puoltaa,rajoja ei olisi kannattanut avata ollenkaan.Kummasti mielessä pyörii sankari vainajat jotka taisteli itsenäisen Suomen puolesta.Rajat pitäisi olla ketä tänne lasketaan ja miten paljon.

  Reply
 • 15.11.2017 at 14:29
  Permalink

  Joopa joo, ylekin uutisoi, että isä on kotoisin Ranskasta, Karibialta, Afrikasta, mikähän tässäkin on totuus?

  Reply
 • 15.11.2017 at 17:42
  Permalink

  Jo on raukkis mies, kun ei uskalla puhua siitä, mikä taho oikeasti on sitä sananvapautta ottamassa pois.

  Reply
 • 15.11.2017 at 21:57
  Permalink

  se on se islamin usko tuhon ja väkivallan uskonto,ei niitä auta hyssytellä perkele,ei ne tulevaisuudessa meidän päitä silittele!!!!

  Reply
 • 17.11.2017 at 13:30
  Permalink

  Noilla islamisteillä ja matuilla ei tule olemaan tulevaisuutta täällä. Itse en nouse edes linja-autoon jos sen kuski on matu. Pysäytän kyllä ja totean ovella, että ei pysty ja jatkan matkaani kävellen. Kaupan kassalle jää ostokset samasta syystä. Elämä on valintoja.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.