Ulkopoliittisen instituutin tutkija pyysi uutisia vaikenemaan Porvoon lapsisurmasta – ”Suomesta ja maailmalta löytyy muita (myös positivisia) aiheita”

Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Charly Salonius-Pasternak on esittänyt twitterissä vetoomuksen kotimaisille medioille, etteivät nämä mainitsisi Porvoossa tapahtunutta kolme vuotiaaseen lapseen kohdistunutta henkirikosta tv-uutisissaan.

Salonius-Pasternakin twiitti kuului kokonaisuudessaan seuraavasti:

”Olisiko @MTVUutiset ja @yleuutiset mahdollista että jättäisitte #Porvoo pois iltauutisista? Suomesta ja maailmalta löytyy muita (myös positivisia) aiheita.”

Twiitin kommenttiosiossa kansalaiset ovat osoittaneet hienoista närkästystä miehen puheita kohtaan ja kyseenalaistaneet jopa tämän motiivit vetoomukselleen.

-”Olet siis sitä mieltä, että näin harvinainen lapsenmurha pitäisi jättää uutisoimatta? Minusta syyllistyisivät huonoon ammattitaitoon ja journalismiin, mikäli niin tekisivät. Tapauksen taustalla voi olla merkittäviä yht.kunnallisia epäkohtia.”

-”Niin että poissa silmistä ja poissa mielestä? Tämä jos mikä pitää kaikessa karmeudessaan kertoa.”

-”Eräiden huhujen mukaan tekijä olisi kulttuuripersoona, jopa monikulttuuripersoona. Lieneekö siinä syy Skarlien halulle kehystää uutiset vaaleanpunaisella hötöllä. Miten olisi kiva juttu vaikka Amanda Harkimon seksuaaliharrastuksista?”

-””Monikulttuurisuus on rikkautta.” Siksi uutisten on palveltava tavoitetta.”

Nykysuomi uutisoi, seurasi ja päivitti uutistaan useaan otteeseen aiemmin tänään ja kävi ilmi, että epäilty on maahanmuuttajataustainen, jo aiempaa väkivaltarikostaustaa omaava henkilö.

Lähde: Twitter

17 thoughts on “Ulkopoliittisen instituutin tutkija pyysi uutisia vaikenemaan Porvoon lapsisurmasta – ”Suomesta ja maailmalta löytyy muita (myös positivisia) aiheita”

 • 13.11.2017 at 22:05
  Permalink

  Nyt tämä revitään auki juurineen päivineen tämä asia!

  Mitään ei sensuroida!

  Suojatyöpaikkalainen voi imeä palsternakkaa.

  Reply
 • 13.11.2017 at 23:40
  Permalink

  FIXIT, ja sassiin, toivon ma!

  Reply
 • 13.11.2017 at 23:42
  Permalink

  Voi hitto sentään että niitä matuja täytyy suosia vaikka olis murhaaja ja pahoinpitelijä lapsikaappaaja Tätä ei kyllä ymmärrä eiks ole kaksi kansallisuuttakin ei kai hän mikään ranskalainen ole alkuperältään

  Reply
 • 14.11.2017 at 00:19
  Permalink

  Tutkija? Mistä kaikesta hän vaikenee? Siirtyisi viihteeseen, siellä riittää kivaa.

  Reply
 • 14.11.2017 at 06:09
  Permalink

  Suomessa jo 2000-luvun puolivälissä Niko Linsa toimitti ministeri Kimmo Sasille adressin LASTEN ja mieshuoltajien syrjinnän lopettamiseksi; mitä Suomen hallitukset on tehneet asian korjaamiseksi ? … Suomen ”perustuslain” 118 §:n … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. Suomen räikeä ihmisoikeuden poisto LAPSILTA ; hetero-aviomiehiltä ja pienyrittäjiltä saattaa näyttäytyä myös näin ? Tämän estämiseksi tein 9. 12. 2005 SYYTEILMOITUKSEN Valtakunnansyyttäjänvirastoon lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi näitä ihmisryhmiä kohtaan ( myös ”tiedonanto ” lainsäädännöllisestä syrjinnästä Suomessa EIT:lle 2006 – 2008 ; EIT 24221/06 ; kaikki asikairjat tuhottu 27.3. 2009 / Eoa kanslaiapäätös 1350/4/08 … jääviyksiä ei voida tutkia ). Vuodesta 2005 lukien on siis ollut TODISTEET Suomen hallitusten harjoittamasta sorrosta edellämanittuja kansanryhmiä kohtaan . Koska Pl 118 §:n ja Eoa päätäsken 876/2/05 takia Suomen laki ja oikeusjärjestelmä ovat olleet toimivallattomia tämän asian edessä olen kerännyt TODISTEET : archive.is / kimmoleaks.fi ; Mv-lehti / keskustelu / paljastetaan totuus / ihmisoikeuksien ja rahan varkaus – osioon ; tuhannet ovat jo lukeneet totuuden Suomen lainsäädäntövallan MYYMISESTÄ ! Saa jakaa; koska periaatteessa kaikki on julkista EIT 24221/06 kautta !

  Reply
 • 14.11.2017 at 06:20
  Permalink

  Olipa aivopieru ja kertoo miten pihalla ihminen voi olla. Matujen hyysääminen ja Euroopan väestönvaihto on varmaan tämän tyhjänpuhujan ykkösprioritetti.

  Reply
 • 14.11.2017 at 08:15
  Permalink

  Sysimusta neekeri oli lapsentappaja, varmaan Jihad Sipilän kutsuma siltainsinööri joka osaa banaanista tehdä sillan.
  Sensuuri ja sananvaputta pyritään nyt urakalla viedä eteenpäin, esim: teini ajoin mopolla ylinopeutta pääsee uutisiin ja kaikkiin lehtiin mutta maahantunkeutuja raiskasi ja tappoi kuuluu kategoriaan HYS HYS. Näin Sipilälandiassa mennään nykyään.

  Reply
 • 14.11.2017 at 09:04
  Permalink

  Nää sensuuripellet pitää ymmärtää osasyyllisiksi noihin rikoksiin, joita yrittävät piilotella. Jos kansalla on tietoa, niin osaavat varoa. Linnaan vaan tommoset pimittäjät ja tuholaiset.

  Reply
  • 14.11.2017 at 12:55
   Permalink

   Poliisikin kehottaa tekemään ilmiantoja mutta nämä sensuuripellet hyssyttelevät paratiisin papereita, pedofiilikamujaan, sotetoimintojen lahjoittamista ulkomaille sun muita kähmintöjä…
   Jos sensuuripellet tai heidän edustamansa ryhmät hyötyvät näistä toimista, olisi olemassa perusteet aloittaa tutkinnat ja nostaa syytteet rikollisen toiminnan edistämisestä, suojelusta ja siihen osallistumisesta.

   Reply
 • 14.11.2017 at 15:02
  Permalink

  Medialta toivoisi, että Ulkopoliittisen instituutin tutkija Salonius-Pasternak vaietaan kuoliaaksi vastaisuudessa.

  Reply
 • 14.11.2017 at 16:32
  Permalink

  Taas yksi rikki kiusattu isä. Äideillä liikaa valtaa valtaa kiusata erotilanteessa.

  Reply
 • 14.11.2017 at 21:06
  Permalink

  mitähän tekemidtä UPI:lla ja sen tutijalla on lapsenmurhan kanssa, vaetoon itse,jos ei tuon kummempaa saa syntymään

  Reply
 • 15.11.2017 at 05:35
  Permalink

  Pasternak reagoisi varmaankin erilailla, jos lapsi olisi kuulunut samaan vähemmistöömme kuin hän itse

  Reply
 • 15.11.2017 at 23:21
  Permalink

  Mitäs tää sais jos olis saria laki Ei taitais saada mitään tuomiota kun oli tyttölapsi jonka murhasi Kimmo Sasihan ehdotti suomeen saria lakia oli äänestäjät sen verran fiksuja ettei päässyt eduskuntaan Vaan kyllä kai hällä joku hyvä veli homma on nytkin

  Reply
 • 15.11.2017 at 23:34
  Permalink

  Olisiko syy Pasternakan vetoomukseen voinut olla lapsen lähipiirin suojeleminen, tai muiden lasten ja nuorten mielenterveyden suojeleminen??
  Tottakai ihmiset haluaa nähdä ja kuulla näitä uutisia jotta voisivat niitä päivitellä ympäri kyliä, ja samalla kun juoru kulkee, niin mikä on enää faktaa kun se juoru on kulkenut pitkään.
  Kyllä poliisi tekee työnsä, vaikka suomen kansalle ei raportoitaisi kaikkia yksityiskohtia!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.