Saksan sarjasamurhaajahoitajalla mahdollisesti jopa 100 uhria

Syyttäjän mukaan sairaanhoitaja Niels Hoegel murhasi kahdessa eri sairaalassa ainakin 100 ihmistä lääkkeillä.

Niels Hoegel, joka istuu jo nyt elinkautista kahdesta murhasta on jälleen oikeuden edessä. Miehen epäillään antaneen systemaattisesti sydänlääkkeitä yliannostuksena potilailleen.

Mies on myöntänyt tappaneensa 38 potilasta Oldenburgissa ja 62 potilasta Delmenhorstissa. Molemmat pohjois-Saksassa. Tapot ajoittuvat vuosien 1999 ja 20015 välille.

Tutkijat uskovat miehen tappaneen enemmänkin potilaita, mutta ruumiit on jo hävitetty, eikä näin ollen tutkimuksia pystytä tekemään.

Jos mies tuomitaan kaikista syytteistä, tulee Hoegelista rauhanajan pahin massamurhaaja.

Kun Hoegel myönsi 2015 tappaneensa 30 ihmistä, aloitettiin miehen kohdalla laajemmat tutkimukset. Mies tuomittiin silloin 2 murhasta ja vahingontuottamuksista.

Myöhemmin tutkitut tilastot näyttävät, että Oldenburgissa kuolleisuus nousi sairaalassa aina miehen ollessa työvuorossa.

Mies jäi lopulta kiinni, kun toinen sairaanhoitaja näki kuinka potilaan tila oli vakaa ja yht’äkkiä tila romahti rytmihäiriöiden takia. Raportoinut hoitaja näki roskasäiliössä tyhjiä lääkepurkkeja ja ymmärsi mistä on kyse.

Mies katui tekojaan oikeudessa vuonna 2015 ja toivoi, että kuolleiden perheet saisivat rauhan. Mies sanoi, että oli jokaisen kuolleen jälkeen päättänyt, ettei enää uusi tekoaan. Ajan kanssa päätös kuitenkin unohtui.

Miestä vastaan odotetaan uusia syytteitä ensivuodelle.

Lähde: BBC

 

 

 

One thought on “Saksan sarjasamurhaajahoitajalla mahdollisesti jopa 100 uhria

  • 10.11.2017 at 05:46
    Permalink

    Miettikää kun muslimit pääsevät näihin virkoihin ”hoitamaan” Voin kuvitella keskusteluja sosiaalisissa suljetuissa yhteisöissä, montakos tänään.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.