Niinistön kannatus yhä omaa luokkaansa – Haavisto toisena ja loput osastossa ”muut”

Jos presidentinvaalit pidettäisiin nyt, voittaisi istuva presidentti Sauli Niinistö vaalit ylivoimaisesti. Niinistön kannatus on itseasiassa niin suurta, että hän voittaisi vaalit suoraan ensimmäisellä kierroksella. Toisena, eikä edes kovin lähellä, tulee vihreiden Pekka Haavisto 13 prosentillaan. Haavisto oli edellisissä presidentinvaaleissa toisella kierroksella Niinistön kilpakumppanina, kuitenkin häviten kisan.

Kolmansina kisassa on tasapäisessä kolmen prosentin kannatuksessa perussuomalaisten ehdokas Laura Huhtasaari ja keskustan Matti Vanhanen.

Vasemmistoliiton Merja Kyllönen ja SDP:n Tuula Haatainen ovat TNS:n tekemässä kyselyssä myöskin tasatilanteessa kahdessa prosentissa ja RKP:n ehdokasta Nils Torvaldsia puolestaan kannatti yksi prosentti vastaajista.

Presidentinvaalit pidetään Suomessa 28.1.2018.

Lähde: msn

6 thoughts on “Niinistön kannatus yhä omaa luokkaansa – Haavisto toisena ja loput osastossa ”muut”

 • 4.11.2017 at 16:35
  Permalink

  Sauli ”Bilderberg” Niinistö. Globalistien marionetti.

  Reply
 • 4.11.2017 at 16:37
  Permalink

  Pekka Haavisto, ruskean reijän ritari. Myös ylioppilas!

  Reply
 • 4.11.2017 at 18:26
  Permalink

  Koskahan ihmiset oppii että gallupeilla ei mitata suosiota. Gallupeilla muokataan mielipiteitä!!!

  Ei Niinistöä äänestä läheskään niin moni kuin kuvitellaa. MIettikääpäs nyt. Kuka äänestäisi Berneriä? Kuka äänestäisi Zyskowitchiä? Kuka äänestäisi Sipilää? Ei niitä äänestetäkkään. Vaalitulos muokataan äänten laskussa. Muistelkaa viimeisiä vaaleja ja sitä miten toisten ehdokkaiden äänet romahtuvat kun viimeinen 5% oli laskettu. Ja miten yksi puolue katosi listoilta kokonaan.

  Reply
 • 4.11.2017 at 21:59
  Permalink

  MITÄ VITTUA ON KYLLÄ TYHMÄÄ KANSAA JOS haluaa ruusuristiläisen vapaamuurari maanpetturia äänestää! Lyökää nyt tyhmä zombie kansa kipa päähän ja painukaa israeliin!!

  Reply
 • 4.11.2017 at 22:02
  Permalink

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.se/2017/09/kultarannan-veistosnayttely.html

  Pysähdy hetkeksi miettimään tätä tosiasiaa: Presidentti avaa Kultarannassa veistosnäyttelyn, jonka yhdessä teoksessa on päätön pikkutyttö aikuisen miehen vieressä. Mitä tämä kertoo presidenttiparin ”taiteellisesta mausta”?

  Jos et ymmärrä mitä teosten symboliikka edustaa, suosittelen lukemaan kirjoituksen Kapteeninmuistikko.

  voi teitä kyrpiä!!! 666

  Reply
 • 5.11.2017 at 07:20
  Permalink

  Aion äänestää persujen edustajaa ihan vittuillakseni, vaikka vierastan uskonnon tuomista politiikkaan.En äänestä koskaan enää wnahoja valtapuolueita missään vaaleissa. Syy on mokutus mitä harrastavat ja oman kansan unohtaminen ja halveksinta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.