Helsingin vihreiden valtuutettu Fatim Diarra solvasi törkeästi maaseudun asukkaita: ”Ainoa syy muuttaa sinne on insesti…”

Ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu Fatim Diarra (vihr) on omalla facebook-seinällään solvannut törkeästi maaseudulla asuvia suomalaisia. Diarran perjantai-iltainen päivitys kuului seuraavasti:

”Jos haluaa asua metsässä niin ole hyvä, mutta ihan turha odottaa samaa palvelutasoa ja metsässä on anketa, ainoa syy sinne on insesti ja se että kukaan ei kuule kun vaimo huutaa apua.”

Diarra yritti kuitata päivityksensä muunmuassa ”huonolla huumorilla” vastatessaan keskustan Lappilaisen kansanedustajan Mikko Kärnän piikittelyyn aiheesta. Kärnä kuittasi jakamansa kuvankaappauksessa näkyvän päivityksen toteamalla ”Siinäpä sitä sydämen sivistystä vihreiden tyyliin. Valtuutetulta meni kyllä pahasti penkin alle. Mitä sanoo Touko Aalto?”.

Maaseudun tulevaisuudelle antamassaan lausunnossa Diarra pahoittelee päivityksensä sisältöä ja kertoo, ettei sitä oltu laitettu hänen poliitikkosivulleen, vaan henkilökohtaiselle sivulleen.

-”Kuvakaappauksessa on nostettu yksi kommenteista joita oli monia, ja kyseinen kommentti on ilkeä ja julma. Sen myönnän ja olen siitä tietenkin pahoillani.”

Pahoittelujen lisäksi Diarra yrittää niputtaa ”mustan huumorinsa” ”Lappilaisten sukujuuriensa” piikkiin.

Lähde: MT

60 thoughts on “Helsingin vihreiden valtuutettu Fatim Diarra solvasi törkeästi maaseudun asukkaita: ”Ainoa syy muuttaa sinne on insesti…”

 • 4.11.2017 at 09:13
  Permalink

  Fatim Diarrelle! Sinähän sen tiedät, että vaimo huutaa, kun kuulut siihen kulttuuriin, jossa vaimo aina huutaa tai alistuu ja huutaa!

  Reply
  • 4.11.2017 at 10:39
   Permalink

   Sen oikee nimi on Fatim Diarrhea.

   Reply
 • 4.11.2017 at 09:17
  Permalink

  Kyllästyin aikoinaan Vuosaaressa asuessani näihin aina valittaviin mutuihin ja sen takia muutin maalle, täällä ei ole mutikan mutikkaa. Luonto puhdas ja ilma raikas ja metsätiellä ei tule kuin kantasuomalaisia vastaan. Suosittelen kaikille. PS: Täällä ei ole insestiä eikä naistenhakkaajia.

  Reply
  • 4.11.2017 at 14:57
   Permalink

   Kuulostaa niin hyvältä. Toivottavasti Laura voittaa, että saadaan koko maasta taas puhdas, kuten sen tuleekin olla.

   Reply
   • 6.11.2017 at 06:50
    Permalink

    Laura vie maan puhdistamisen loppuun, jonka Soini ja co. jo aloittivat. Natseista meinaan….

    Reply
  • 4.11.2017 at 17:38
   Permalink

   Itse muutin pikku kylälle, kun kyllästyin kaupungille ominaiseen ahtauteen, meluun, likaisuuteen, rikollisuuteen, ihmisten keskinäiseen töykeyteen. Olen elämäni aikana asunut useissa kaupungeissa sekä Suomessa että ulkomailla. Vastenmielisimmät vuoteni vietin Helsingissä, jonka ilmapiiriä leimasivat ne sadat tuhannet maalta muuttaneet ja maalaisuudestaan alemmuudentunnetta kärsineet mukamas stadilaiset, jotka häpesivät juuriaan. Siksi juuri Helsinki oli – ja taitaa olla sitä näköjään edelleenkin – kappale moukkamaisina juntti-Suomea. Jos pellolaisiakin sukujuuria omaava viherpoliitikko ajattelee edes hitusen kirjoittamansa suuntaisesti, en pellolaistaustaisena voi olla hänestä ylpeä – päinvastoin.

   Nyt nautin luonnosta, puhtaudesta ja varsinkin levollisista öistä omakotitalossa, kun seinä takana ei yö toisensa jälkeen öykkäröi viinihuuruiset, muiden oikeuksista piittaamattomat maailmanparantajat tai muut kaupunkielämän yksinäisyydessä turhautuneet ja masentuneet häiriköt.

   Olen itsekin taustaltani pellolainen ja olen ylpeä juuristani sekä tornionlaaksolaisuudestani. Vaimon hakkaamisesta – insestistä puhumattakaan – ei minulla pitkähkön elämäni varrelta ole havaintoja.

   Tulikohan Fatima Diarralla tuo meitä maalaisia halventava rimanalitus kirjoitettua pikku darrassa?

   Terv. Maailmaa aika paljon nähnyt ja kiertänyt

   Reply
 • 4.11.2017 at 09:29
  Permalink

  viedään ämä metsään ja NIPPAREILLA puuhun kiinni sehän on tottunut huutmamaan ja alistumaan uskontonsa puolesta helvetin rättipää MUSTAKAAPU

  Reply
  • 4.11.2017 at 13:33
   Permalink

   Pitäiskö sun harkita jotain hoitoa kun näyttää olevan pahoja vihanhallinta ongelmia?

   Reply
  • 8.11.2017 at 06:25
   Permalink

   Typerä paskantärkeä ämmä se on. Tuollaiset paskapäät pilaavat Suomen.

   Reply
 • 4.11.2017 at 09:33
  Permalink

  Mitä hemmettiä tämmöne tekee missää virassa ja kannattas Fatima käydä kokeilemassa maaseutua ennenku siitä mitään puhuu. Sinäpä siitä huutamisesta tiedät kun kotimaa mies hakkaa sinua 😀

  Reply
 • 4.11.2017 at 09:45
  Permalink

  Maallehan se on muutettava, jos ei erityisesti nauti rikkaasta Rinkeby-meiningistä, jota Helsinki tarjoilee koko ajan enemmän kaikille halukkaille ja muillekin. Ei siihen sen kummempia insestejä tai vamonhakkaamisia tarvita; eiköhän nuo rikkaammat kulttuurit hoida rikkaammin nuokin molemmat asiat, vai tuleeko kenellekään suomalaiselle ihmiselle mieleen yhdistää maasaeutu, insesti ja pahoinpitelyt? Ja Rinkeby-meininki ei tässä yhteydessä tarkoittanut YLEn hehkuttamaa, Nobel-palkittuja tutkijoita ja yhteiskunnan kermaa sekä muuta elittiä tuottavaa, maailman kehittyneintä kouluasysteemiä.

  Reply
 • 4.11.2017 at 09:49
  Permalink

  Tyypillinen röyhkeä kehitysmaalainen,tulee tänne arvostelemaan muiden kotimaata.Painuisi vaan pois meidän maasta valittamasta sinne omaan kehitysmaahansa.

  Reply
  • 4.11.2017 at 15:51
   Permalink

   Kyllä se pian lähteekin ja lähtee myös jokunen muu..

   Reply
   • 4.11.2017 at 22:45
    Permalink

    Saahan täältä lähteä pois jos on noin vaikea olla

    Reply
  • 5.11.2017 at 07:35
   Permalink

   Joka on saanut ohituskaistalla kaiken ilmaiseksi, koulutuksen ym. Paskoo omaan pesään ja nyt pyytelee anteeksi. Myöhäistä kun paska on tullut ulos saastaisesta suusta. Häpeäisi saatana.

   Reply
 • 4.11.2017 at 09:49
  Permalink

  Ainoa syy kuulua vihreisiin on huoraaminen.

  Reply
 • 4.11.2017 at 10:13
  Permalink

  Kuvastaa hyvin vihreitä nykyisin, kuinka kauas ovat kadonneet luonnollisesta ympäristöstä.

  Reply
 • 4.11.2017 at 10:27
  Permalink

  Mitkä ”lappilaiset” sukujuuret? Hah. Miten ylipäätään voi kuvitella olevansa jonkin sortin ”vihreä” asuessaan jossain mutakuono lähiössä? Maalla asutaan sen takia että on luontoa missä kulkea, oma tupa ja omat tavat. Kannetaan puut ja lämmitetään ulkosauna, mutta mitäpä tuollainen pullamössö niistä ymmärtää kun ”vihreillä” pitää olla kaikki palvelut käden ulottuvilla. Ja meillä täällä maalla on hyvinkin tervehenkistä tämä perhe-elämä toista kuin kaupunkien ”slummeissa” missä nussitaan kaikkea liikkuvaa välittämättä iästä tai sukupuolesta.

  Reply
 • 4.11.2017 at 10:30
  Permalink

  Miten tämän Fatiman törkypuheet saa linkitettyä vihapuhepoliisin tietoon? Vai onko tämä sitä parempaa vihapuhetta.

  Reply
  • 4.11.2017 at 13:18
   Permalink

   Uusin vihapuhepoliisi on vihreä poliitikko, joten ei siltä suunnalta mitään tuomiota tule muille kuin kantasuomalaisille, jotka alkavat kohta saada tarpeekseen näistä ”pakolaisista.” Kaikesta näkee, että kiittämättömyys on maailman palkka.

   Reply
   • 4.11.2017 at 15:52
    Permalink

    Sitä päivää odotan innolla kun suomalainen veri kiehahtaa.

    Reply
   • 4.11.2017 at 18:10
    Permalink

    Olisi kyllä ehdottomasti perusteltua tehdä kantelu vihapuheesta. Mielestäni täyttää vihapuheen tunnusmerkit. Jälkeenpäin asian selittely ei muuta asiaa miksikään. Jos maassa olisi mitään oikeutta niin saisi ainakin huomautuksen ja menettäisi luottamustehtävät.

    Reply
  • 8.11.2017 at 06:32
   Permalink

   Vihapuhelässytys. Vitut. Täällä mitään vihapuhetta ole edes laissa määritelty. Tuollaiset voisi pistää viralta ja heittää helvettiin maasta. Mokoma paskantärkeä sekopää.

   Reply
 • 4.11.2017 at 10:30
  Permalink

  Vihreät on sairaiden perverssien puolue jota en koskaan äänestä

  Reply
 • 4.11.2017 at 10:34
  Permalink

  ..surullista lukea,kyllä se niin on,että kaikilla”kaukaa tänne tulleilla valitettavasti on tuhatvuotta,ennenkun he jotain ymmärtävät sivistyneestä maailmankatsomuksesta,sanoisin kaikille heille,jotka ovat eurooppaan tulleet,mistä syystä tahansa,heidän täytyy miljoonia kertoja,MIETTIÄ,MITÄ SANOVAT,,SANANVAPAUS,EI OLE HERJAUS-OIKEUS,,KETÄÄN KOHTAAN,EI HEITÄ,EIKÄ MEITÄ TÄÄLLÄ SYNTYNEITÄ KOHTAAN,kyllä varmaan tämäkin nainen katuu kokoikänsä ajattelemattomia sanojaan.Me suomalaiset emme vihaa ketään,mutta emme myöskään”silittele niitä,jotka törkeästi=HUOMIOTA HAKIESSAAN SYYLLISTYY JÄRJETTÖMIIN HERJAUKSIIN.”Sanoja varmaan ymmärtää,että meidän ihonväri EI OLE YLPEYS,SE ON IHMISELLINEN OMINAISUUS,JOLLE ME EMME VOI MITÄÄN.Tämä nainen,noin puhuessaan,HÄVITTÖMÄSTI HERJAA MYÖS OMAA ROTUAAN,EI KAIKKI IHMISET HÄNENKÄÄN RODUSTA VARMAAN HALUA PUHUA TÄMÄN NAISEN LAILLA,MUISTA.EN USKO..minäkin tunnen muita ihmisiä”kuin metsässä eläviä.joten puhun kokemuksesta,eikä huumoriksi verhottuna kukaan saa sielunrauhaa,järjettömistä sanoistaan…..

  Reply
 • 4.11.2017 at 10:53
  Permalink

  No, missä viipyy Touko Aallon tiukka irtisanoutuminen ja anteeksipyyntö rajattomasti ruskettuneen Fatty Diarrheansa möläytyksistä?

  Jos joku muu jostakin toisesta puolueesta sanoisi että ainoa syy asua aavikolla on insesti, ja se että kukaan ei kuule hakattavan vaimon avunhuutoja sieltä, olisi meteli melkoinen ja suomen Stasi ovella.

  Reply
  • 4.11.2017 at 18:47
   Permalink

   Osui ja upposi.
   Aavikolla vain shakaalit kuulevat rikastettavien huudot…

   Reply
 • 4.11.2017 at 11:22
  Permalink

  MIettikääpäs ketkä tätä ovat äänestäneet valtaan? Heh, ehkä siitä saisi aikaan sitä ”mustaa huumoria”.

  Reply
 • 4.11.2017 at 12:04
  Permalink

  Siis helvetti mitä RASISMIA! Tuo eukko mollaa suomalaisia ihmisiä, kantaväestöä!

  Reply
 • 4.11.2017 at 12:45
  Permalink

  kommenttiosaston heikkolahjaisten öyhötys vetää monin verroin pahemmaksi, sikäli kun alkuperäinen ”uutinen” edes on totta.

  Reply
  • 6.11.2017 at 09:19
   Permalink

   Itsehän tuo on kommenttinsa kirjoittanut että miksi uutista epäilet? oletko itse niin heikkolahjainen kommunisti ettet ymmärrä?

   Reply
  • 8.11.2017 at 06:35
   Permalink

   Älä tule tänne pätemään. Kaltaisesi paska on yhtälailla vastuussa suomalaisuuden alasajosta.

   Reply
 • 4.11.2017 at 12:51
  Permalink

  Tästäkö Koirat teki piisin: Matö Fakin Darra.

  Reply
 • 4.11.2017 at 13:35
  Permalink

  kiikaritähtäintä tässä maaseudulla kiilottelen, että jos kaatu karhu
  niin kaatuu joku neekerihuorakin

  Reply
  • 4.11.2017 at 15:59
   Permalink

   Ou jea, nyt puhut asiaa. Itselläni ei valitettavasti ole kuin kirves ja moottorisaha.

   Reply
 • 4.11.2017 at 13:58
  Permalink

  Ilman kelaa ei tätäkään ongelmaa olisi..

  Reply
 • 4.11.2017 at 15:10
  Permalink

  ja paskat. mä asun maalla koska se on paras mahdollinen kasvuympäristö lapselle, se on parasta myös itselle. henkisesti ja fyysisesti. insesti,ja vaimonhakkaus tapahtuu lähinnä kerrostalo ja rivitalo helveteissä. elikkä slummeissa ja keskusta alueella. ja nyky päivänä se on ihan suoraan nähtävissä kun ottaa silmät pois perseestä ja katsoo ympärilleen. ja eo se ei tapahdu kantasuomalaisten puolelta. en sano etteikö meissäkin noita rikollisia asu. mut ei ainakaan maalla.

  Reply
 • 4.11.2017 at 15:47
  Permalink

  V.tun rätti. Rättien takia me muutetti maallr koska ei kestänyt enää sitä huuto ja älämölö mikä on ainakin kilometri ennen ku edes näet sitä saatana rätti.
  Maalla on hyvää. Ei kuka tule ja huuta sulle korvaan eikä kiusa lapsia.
  mul oli valikoima muutetas maalle tai alan tappa näitä saatana rättejä.

  Reply
  • 4.11.2017 at 16:39
   Permalink

   Rättien tappaminen kuulostaa erittäin hyvältä.

   Reply
 • 4.11.2017 at 15:54
  Permalink

  Voi v millaisia elukoita suomessa loisii.fatima on sellaista tulevaa metsä picin aperra…

  Reply
 • 4.11.2017 at 17:39
  Permalink

  Niinpä niin, suomalainen sosiaaliturva on kyllä kelvannut, koulutuksineen päivineen… häpeä!!!

  Reply
 • 4.11.2017 at 17:41
  Permalink

  Edelleenkin suomessa suurin osa ihmisistä asuu muualla kuin Helsingissä. Tälläsiä ” koko kansan asialla ” olevia edustajia meillä. Kyllä maaseudulla kuitenkin on turvallista asua ja ei todellakaan tylsää. Vihreillä ilmeisesti gallup kriisi koska tätä taas tuuttaa joka tuutista. Pannaan kaikki kaikkien kanssa ja maaseutu ei kannata. Hieno puolue.

  Reply
  • 4.11.2017 at 21:25
   Permalink

   Vihreät kannattajineen ovat lähinnä huono vitsi.

   Reply
 • 4.11.2017 at 19:01
  Permalink

  Millä tollainen fatima on edes valittu kansanedustajaksi. On tainnut saada omakohtaisia kokemuksia insestistä ja naisten kiduttamisesta lähtömaassaan.

  Reply
 • 4.11.2017 at 19:44
  Permalink

  Tämän päivän ”vihreät” on niin kaukana vihreydestä kuin olla voi! Vihreätä maaseutua mollataan ja puheenjohtaja kehottaa olemaan tottelematta lakia! Häpeisivät!

  Reply
 • 4.11.2017 at 20:12
  Permalink

  Oliko tämä niinku hyväksyttävä selitys, ettei postannut tätä politiikko-sivulleen vain henkilokohtaiselle sivulle?
  Et se ois niinku ihan okei jos politiikkona käyttäytyy jollaikin tavalla ja sit henkilökohtaisesti laukaisee tollaisia ääliömäisiä mielipiteitä?

  Reply
 • 5.11.2017 at 08:55
  Permalink

  Fatima suapi omakohtaisia kokemuksia mualla,villisiat kuulemma tykkeevät sikkoo syömättä jättävästä biojätteestä.

  Reply
 • 5.11.2017 at 11:26
  Permalink

  Mitä eroa on Darra-Fatimalla ja syöttösialla? Sika haastelee viisaampia.

  Reply
 • 5.11.2017 at 11:33
  Permalink

  Musta paskiainen, muuta takaisin savannille.

  Reply
 • 5.11.2017 at 12:03
  Permalink

  kaupunkivihreät, erituisesti mamujen siisäsiittoiset jälkeläiset oovat pöljiä, iq pienempi kuin kengännumero

  Reply
 • 5.11.2017 at 12:29
  Permalink

  Toukon morsian tykkää seksistä kenen kanssa vaan missä vaan Kaikki onneksi ei ole samanlaisia Tämä vihreiden edustaja kertoo minkälaisia on vihreiden aatemaailma Toivottavasti Huhtasaaresta tulee presitentti ja saatais tällaiset vihapuheet suomalaisia kohtaan loppumaan Tulis ilmaisuvapaus suomalaisillekin eikä vaan mamuille

  Reply
 • 5.11.2017 at 16:09
  Permalink

  Mutiainen vittuilee -vielä toistaiseksi.

  Reply
 • 5.11.2017 at 17:25
  Permalink

  Toivottavasti tämä diarrhea pääsee itse mahdollisimman pian pysyvästi maalle – meinaan hautausmaalle.

  Reply
 • 7.11.2017 at 11:22
  Permalink

  Fatim Diarrhea varmaan myös vapauttaisi maalaiset veroista. Turhaan sitä veroja maksaa, kun ei saa palveluitakaan.

  Reply
 • 8.11.2017 at 18:51
  Permalink

  Saahan nyt SUOMALAISTA mutakuono mollata, heillä kun on noita oikeuksia jne. Aina kuitenki kelpaa kaikki apu ym. mutta tuossa se todellinen luonto näkyy. Heti on suvakit tästäkin huutanu miten on noussu turhasta häly, ja luultavasti kantaväestö taas kerran välillisesti vähintään syyllinen tähänkin lausumaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.