Intialainen mies heitti 4 tytärtään liikkuvasta junasta

Intialainen 42-vuotias Iddu Mian, heitti neljä viidestä tyttärestään ulos liikkuvasta junasta yön aikana. Tapaus sattui lokakuun 30 päivä.

Isä Iddu Mian 42, äiti Afreena Khatoon 42 ja viisi tytärtä oli matkalla Kamakhya-Katra Expressillä, Sitapurin kohdalla keskellä yötä äidin nukkuessa, isä oli heittänyt neljä tytärtään junasta. Viidennelle tyttärelle isä oli sanonut, että jos tämä hälyyttää apua, saa tämä saman kohtalon.

Äidin herätessä mies ilmoitti teostaan, syyksi tämä ilmoitti,

”kuka ruokkii heidät ja järjestää heidän häänsä?”

Kolme tyttäristä selvisi tapauksesta katkennein luin, yksi tyttäristä kuoli. Mies hävisi tilanteen jälkeen, eikä poliisi ole vielä tavoittanut isää. Yksi selvinneistä ja löydetyistä tyttäristä antoi poliisille lausunnon, jonka perusteella poliisi alunperin luuli miehen heittäneen myös vaimonsa raiteille.

Vaimo kuitenkin ilmoittautui poliisille 1 marraskuuta, kun juna saapui Bihariin. Nainen oli viidennen tyttären kanssa.

Junassa ollut 36-vuotias naismatkustaja vahvistaa miehen teon ja uhkailut junaan jääneelle tyttärelle. Mies oli uhannut heittää myös 36-vuotiaan naisen ulos jos tämä puuttuu tapaukseen. Naisen mukaan mies oli heittänyt tyttärensä yksitellen ulos junasta.

Lähde: desiblitz

One thought on “Intialainen mies heitti 4 tytärtään liikkuvasta junasta

 • 3.11.2017 at 18:35
  Permalink

  Ensinnäkin tämän ”miehen” olisi heti alunpitäen pitänyt neuvotella molonsa kanssa asiasta ja harjoitettavasta pirttiviljelypolitiikasta. Ehkäpä ”kassienkin” ”kierrättäminen” ekologisesti kerta kirpaisulla olisi loppupäässä vähentänyt tuskaa siitä, että ”kuluerän” synonyymin saaneiden tyttölasten tuotantoluvut olisivat romahtaneet. Itkuksi sekin olisi mennyt, mutta mitäpä muuta se ihmmeisen elämä ja varsinkin pohjoismaalaisen miehen elämä on? On valittava vain kahden pahan väliltä se pienempi paha. Ja jos elämässä on liian hauskaa, siihen puuttuu suomalainen Verokarhu ja Jumala. Verokarhu heti ja Jumala sittenn ”loppupäässä”.
  Tälle junamatkailijalle ja tyttäriensä ”kylväjälle” junasta käsin on annettava tuomio, joka vastaa Demlan suhtautumista suomalaisen kanta-asukkaan, joka on uhrina ”rikastuttajien” (10 yksilöä) ryöstöpahoinpitelyssä ja koko loppuelämän lääketieteellisesti tuomittuna syömään ”pahaa puuroa” ohennettuna vedellä eli pillillä ”syötäväksi”.
  Intian yli 1 miljardin väestön loppumattoman köyhyyden ja köyhien ainoan huvin (miesten) eli naimisen loppuminen kestää kaiketi vielä tosi kauan ennen kuin se saavuttaa elintasoltaan nyt vielä tämän hetkisen Suomen, jolloin akat ovat jalat ristissä ja telaketju-feministejä peuhaten kaiken kanssa paitsi sen miehen, josta voi koitua ”kasvustoa” ellei käytä pyhää oikeutta ”lähdettää lasta”, koska kyseinen feminiini on jo lahtivalas kooltaan, eikä tuota valitusvirttä tarvitse enää laulaa silloin kun h-hetki on koittamassa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.