Kolumni: Tervettä epäluuloa

Mikäli terveen epäluuloisuuden ja rikollisen ”rasismin” raja todella menee perustuslain 6§:ssä ja toisaalta rikoslain 11. luvun 10§:ssä jossa kuvaillaan ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan”, ei voi kuin ihmetellä, vaihteeksi, valtiovallan kaksinaismoralistista asennetta kyseisten lain kohtien tulkintaan. Vaikkei valtiosta tietenkään voida puhua yksityishenkilönä, täyttää valtiovallan ja valtamedian viljelemä russofobia ainakin jälkimmäisen tunnusmerkit.

”Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella”. Näin kuuluu kuvaus perusmuotoisesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Motiiveja median ja valtaapitävien kampanjaan itä-naapuriamme vastaan voi vain arvailla, mutta tokihan meidän on osoitettava uskollisuutemme lännelle (en ymmärrä miksi, mutta näin se nyt kuitenkin on). Puolueettomuutemme on jo vanha vitsi, joten eipä siitä tarvitse enää murehtia.

Pointtini ei ollut rällätä tietoisesti tuhotuilla Venäjä-suhteillamme, vaan ääneen pohdiskella sitä miksi media ja valtiovalta saa avoimesti mustamaalata, kautta rantain uhkailla ja solvata itänaapuriamme. Maalata siitä uhkakuvia ja tuulesta temmatuilla jutuilla värittää tyhjät aukot propagandassaan, mutta esimerkiksi pakolaisten tuomasta terrori-uhan kohoamisesta ei saa puhua ääneen ja suoraan edes faktojen kanssa. Ajatelkaapa jos keskustelu olisi pakolaisten kohdalla samanlaista kuin Venäjän kohdalla? ”Pakolaisilla saattaa olla ydinaseita matkatavaroissaan – ISIS-johtaja kertoo avoimesti halustaan räjäyttää kaikki vääräuskoiset”-tyyppinen otsikointi olisi arkipäivää, eikä avoimesti huolistaan puhuvia kansalaisia peloteltaisi syytteillä ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”.

Totta kai Suomen täytyy valmistautua mahdolliseen uhkaan Venäjältä, mutta meillä on muitakin uhkia, uhkia joista ei saa puhua niin avoimesti kuin Venäjän ”sysimustasta pahuudesta”. Jihadismin rantautuminen Eurooppaan, NATO-maiden lisääntynyt aggressiivisuus itää kohti ja sen lisäksi monikulttuurisuuden ihanteen tuoma uhka ylipäätään olemassaolollemme. Kolme asiaa joista puhumalla saa joko rasistin, russofiilin/Venäjä-trollin tai sekopään leiman ja mahdollisesti tuomionkin, jos tarpeeksi kovaan ääneen puhuu. Miksi näin?

Eivät nuo leimat sinänsä haittaa, jos niitä jaettaisiin vain some-keskusteluissa tai keskustelupalstoilla, mutta kun niitä jakaa jo valtakunnalliset mediatkin.

Laki takaa siis kaikille poikkeamattoman oikeuden tasavertaisuuteen, kunhan et ole huolissasi muusta kuin niistä asioista, joista valtamedia maalaa uhkakuvia. Venäjän uhka ei ole konkretisoitunut Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen sellaiseksi, että Suomen tulisi olla siitä huolissaan. NATO sen sijaan on pommittanut useampiakin valtioita hiekaksi ja terrorismin noususta Euroopassa ei luulisi olevan kahta sanaa. Myöskin monikulttuurisuuden perimmäisen uhan, tämän päivän haihattelijoiden paratiisin onnistuessa, pitäisi olla itsestään selvä huolenaihe. Meidät tullaan siittämään ulos maailmankartalta, mikäli nykyinen kehitys jatkuu. ”Siihen menee niin kauan”, sanovat multikulti-ihmiset… Muutama kymmenen vuotta ja suomalaiset ovat vähemmistö, toinen muutama kymmenen vuotta ja olemme käytännössä kadonneet. Nykyisen menon jatkuessa, ei siihen sitten kovin kauaa menekään?

Onko siis tervettä epäluuloa vai suoranainen rikos olla huolissaan? Onko median ja valtiovallan yrityksenä kääntää huolestuneiden kansalaisten huomio Venäjään, jotta ”unohtaisimme” pakolais-/maahanmuutto-ongelman ja lännen oman mädännäisyyden? Jotta väitteisiin NATO-jäsenyyden välttämättömyydestä saataisiin lihaa luiden ympärille? Manipuloidakseen kansan seuraamaan sitä ”helvettiin saakka”… Ratkaisun avaimet esimerkiksi terrori-uhan laskemiseksi ovat omissa käsissämme. Monikulttuurisuus on vain ideologia ja sen poistaminen valtiomme agendasta vaatii ainoastaan parit hyvät vaalit. Pääsimmehän me eroon kommunisteistakin? Samoin voimme välttää taistelutantereeksi joutumisen uhan palaamalla puolueettomuuteen suurvaltapolitiikassa ja pysyttelemällä mahdollisimman kaukana NATO:sta. Venäjästä ”mahdollisimman kaukana pysyminen” onkin jo haastavampaa, mutta Suomi on Venäjä-politiikan asiantuntija takavuosilta. Silloin kun asiat olivat vähemmän perseellään…

Kaikki ongelmamme, kaikki pelkomme ovat ratkaistavissa, jos halua löytyy!

Petri Perta

8 thoughts on “Kolumni: Tervettä epäluuloa

 • 29.10.2017 at 11:50
  Permalink

  Petrillä on hyviä kirjoituksia, kiitos

  Reply
 • 29.10.2017 at 12:08
  Permalink

  Yle ja HS ottavat ulkopolitiikkaan liittyvät uutisensa suoraan USA:n suurlähetystön/CIA:n konseptipaperista, jossa yleensä kerrotaan, mitä pitää uutisoida ja mikä on tavoite. Siitä niille maksetaan. Esim. Washington Postin ostaja Bezos sai CIA:lta $600M ”kontraktin”. WAPO tunnetusti tuottaa nykyään erittäin russofobista materiaalia.

  Juutalaiset pankkisuvut, jotka pyörittävät USA:ta inhoavat Venäjää eräänä harvoista jäljellä olevista itsenäisistä maista ja ulkona niiden keskuspankkikontrollista. Tällä hetkellä tavoite on tehdä Suomesta uhrattava lammas Venäjää vastaan. Suunnitelma lienee jollain false flagilla masinoida konflikti, erikoisjoukkojen tai PMC:n avulla joko Suomessa tai Virossa. Kuitenkaan USA ei tule tämän takia menemään sotaan Venäjää vastaan, vaan käyttäisi konfliktia PR-toimintaan.

  Reply
 • 29.10.2017 at 13:27
  Permalink

  Terve epäluulo on kehittynyt eri lajien ominaisuuksiin vuosimiljoonien aikana. Se pitää eri lajit hengissä kun niillä on epäluuloa niitä uhkaavien lajien suhteen. Ihminenkin pelkää lentämistä ja uimista, koska kummassa tahansa voi tapahtua mitä tahansa. Se on tervettä epäluuloa.

  Ja lapsilla tehtyjen tutkimusten videoinneissa on selvinnyt että eri väriset pikkulapset hakeutuvat omien rotujensa luokse leikkimään. Mutta jos on valkoinen lapsi yksin ja ympärillä mustia, niin ne alkavat melko nopeasti terrirsomaan ja pahoinpitelemään valkoista. Sekä varastavat tämän lelut. Toisaalta, jos on yksi musta lapsi valkoisen seassa, alkaa hän hyvin nopeasti agressiiviseksi ja alistaa valkoisia yksi kerrallaan. Samaa käyttäytyismallia ei ole havaittu kaikoidän pikkulapsilla.

  Joten, jos me kavahdamme maahan tunkeutuvia nuoria miehiä ja pidämme heihin ”hajuraon”, se ei ole rasismia vaan tervettä epäluuloa joka on vuosimiljoonie aikana kehittynyt DNA-perimäämme. Se tulee olemaan asennoitumisemme mustiin ja muunrotuisiin vielä vuosikymmeniä/vuosisatoja. Oleellista onkin nyt osoittavatko muut käytöksellään ja empatiallaan että olemme väärässä? Ja luovatko he ympärilleen tilan jossa on puhdasta rakkautta jotta me kaikki voisimme muuttaa käsitykemme niistä? Toistaiseksi alku ei ole ollut lupaava.

  Ja jos me mietimme miksi nuoret naiset pyrkivät niiden luokse niin selitys on yksinkertainen: he käyttävät e-pillereitä. E-pillerit ovat niin vahvoja hormooni-huumeita että ne valehtelvat elimistölle että muansolu ei ole hedelmöittynyt ja käynnistävät kuukautiset. Siksi mm. nainen näitä hormoneja käyttäessään toimii huumattuna ja siksi ei ymmärrä tekojensa seurauksia. Vai onko kukaan naispuolinen ikinä ihmetellyt miksi joku tuttava on ihan lääpällään ”täys isioottiin”? Johtuu juuri hormoni-huumeista ja siitä että silloin tehdään vääriä päätöksiä loppuelämän suhteen. Joka useimiten johtaa myöhemmin avioeroon.

  Reply
 • 29.10.2017 at 14:18
  Permalink

  Hmm. Mitkäs suvut ne olivatkaan oligarkkeja Venäjällä? No tietenkin valesodat voivat olla ne verisimmät, kuten Kylmä sota oli silkkaa valhetta.

  Kirjoitukseen voisin lisätä, että kaikkein vaarallisinta nettikirjoittelua ei mainittu eli esim. sen selvittämistä, kenellä on todellinen valta ja miksi mamutusta tehdään jne

  Reply
  • 29.10.2017 at 15:14
   Permalink

   Tuohon voisi lisätä vielä muutaman yksityiskohdan.

   Samat tahot ovat sekä russofobian että mamutuksen takana. Ironisesti samat tahot väittävät, että rasismi ja ”nationalismin nousu” EU:n sisällä, joka on ensisijaisesti aiheutunut silmittömistä etuuksista ja verorahojen lappamisesta taloudellisille turvapaikanhakijoille sekä koituvista yhteiskunnallisista ongelmista turvattomuuden osalta, on näiden tahojen vihollisen, eli venäläisten syytä. Ei ole sattumaa, että rahoituksen lähdekin Välimerellä huseeraaville järjestöille on viimekädessä kansainväliset pankit, erilaisten järjestöjen kuten ”Open Society Foundation” kautta. Jo Afrikassa, jossa turvapaikanhakijoita ”värvätään”, kerrotaan että ”siellä Euroopassa saa sitten kaiken ilmaiseksi kun vaan vaatii kovaäänisesti ja väkivaltaisesti”. Tuloksena nyt näemme sitten tätä käyttäytymistä.

   Pentagonin doktriinissa mainitaan (on suunniteltu), että monet eurooppalaiset yhteiskunnat saattavat, sattuneestä syystä, romahtaa 2028 mennessä, aiheuttaen mahdollisuuden ”limited intervention” -skenaariolle, ts. miehitykselle.

   Reply
 • 30.10.2017 at 12:03
  Permalink

  Olen varmaan 110% rasisti, kun suhtaudun erityisen epäilevästi hallituksen, eduskunnan, virkamiesten, ”oikeus”laitoksen ja poliisin nykyisiin toimiin

  Reply
 • 30.10.2017 at 13:11
  Permalink

  Kaiken sen jälkeen mitä päättäjät ovat tehneet, miten kukaan enää luottaisi niihin.

  Ei kannata myöskään luottaa digitalisaatioon ja hokkupokkus juttuihin.

  Digitalisaation ja äly(kääpiö)puhelinten aikakausi on ajamassa meidät seinää vasten.

  Kaiken pitää olla helppoa ja vaivatonta. Alakerran pizzeriasta voi tilata appsilla kotiinkuljetuksen – toiseen kerrokseen.

  Unelmahöttö josta halutaan todellisuutta on kostautumassa kuin tuhat veitsen iskua vyön alle.

  Pahat päätöksentekijät ovat poistamasaa käteisrahaa samalla kun ”äly”sukupolvi on keskittynyt makeisiin unelmahattaroihinsa.

  Paska on jäämässä käteen.

  Kun ja jos käteisrahan käyttö lopetetaan/kielletään, se tarkoittaa yksityisyyden ja henkilökohtaisen koskemattomuuden loppua.

  Näkymätön rahapoliisi valvoo siitä hetkestä lähtien joka ikistä transaktiota. Et voi edes Linnanmäellä maksaa enää hattaraa käteisellä. Se tosin näyttää sopivan hyvin ”äly”sukupolvelle joka vapaaehtoisesti asentaa valvontapannan vaikka sukupuolielimeensä – kunhan se on helppoa ja vaivatonta.

  Reply
 • 1.11.2017 at 07:27
  Permalink

  Nimetön poliisiviranomais lähde:

  Matut voivat avata pankkitilejä ilman mitään tietoa henkilöllisyydestä!

  Käytännössä tämä tarkoittaa että terroristijärjestöt voivat vapaasti käyttää hyväksi suomalaista pankkijärjestelmää.

  Viranomaiset, pankit, lainsäätäjät(eduskunta) ovat tästä vastuussa.

  He toimivat kuin vihollinen omaa maata ja kansaa vastaan.

  http://mvlehti.net/2017/02/02/poliisi-matut-voivat-avata-pankkitileja-ilman-mitaan-tietoa-henkilollisyydesta-terroristijarjestot-kiittavat/

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.