Mauri Peltokangas: Alushousuni joustaa, mutta minä en

Perussuomalaisten kunnanvaltuutettuna Kaustisella toimiva Mauri Peltokangas jatkaa suorasukaisia kannanottojaan kansakunnan tilasta. Myöhään maanantai-iltana Peltokangas kirjoitti Facebook-sivulleen seuraavasti:

”Pitäisi varmaan olla korrekti ja salonkikelpoinen poliitikko mutta kun ei sovi just nyt minun pirtaan..

Tuli mieleen heti näin viikon alkuun, että arvatkaas milloin Suomessa järjestetään mielenilmaus, jossa 15 000 ihmistä huutaa kitarisat pihalle aiheista: ei kommunisteja Suomeen, ei federalistia presidentiksi, ei kaikkia hilloja brysseliin, ei itsenäisyyttä kankkulan kaivoon, ei lisäbudjettia Sipilän sukulaisille, ei veteraanien rahaa maahanlompsijoille, ei Suomalaisia sukupuuttoon, ei!.. ja kertakaikkiaan perkele ei!

No.. helvetti jäätyy ennen tuota, koska on ilmeisen trendikästä olla globaalin rahan ja EU- komission kyykytettävänä anarkisti Arhinmäen, antifa Anderssonin ja bannaan kaikki eri mieltä olevat Ville Niinistön taputtaessa käsiään yhteen, kaikki mun suvulle Juha Sipilän ja mun vaimo ei ole vokkijuristi Petteri Orpon, sekä koko Suomentappaja vihervasemmiston yhteisen, ajetaan Suomi kongoon kampanjan säestyksellä.

Meinasin unohtaa Sampo Terhon, joka nöyränä juoksupoikana pyyhkii hiet otsalta koko porukalta, valkoisella raivaajahenkisellä pyyhkeellään, kyykyssä kömpien, koska saa pullistella vielä hetken ministerinä… jep.. olla ja jauhaa hädissään totisena paskaa naurettavuuksiin saakka!

No juu… niin vituttaa minuakin 😀 siitä huolimatta mukavaa viikkoa kaikille realisteille kautta maan!

Simon Elo tässä päivityksessä olisi ollut liikaa useille fb- ystävilleni.. vastuullisena henkilönä ajattelen lähimmäisteni verenpaineita.. siksi jätin kyseisen avaruus, eikun.. foliomiehen pois.

Mietelauseeksi tälle viikolle: Alushousuni joustaa, mutta minä en. :)”

Lähde: Facebook

One thought on “Mauri Peltokangas: Alushousuni joustaa, mutta minä en

  • 24.10.2017 at 11:47
    Permalink

    Maurilla on aina asiaa. Ikävä vain että hän edustaa ryhmää joka ei oikeasti aja suomalaisten asiaa. Mitään muutosta ei ole tullut eikä ryhmän plitikka muutu johtajanvaihdoksenkaan jälkeen.

    Toivottavasti etsitä ensi vaaleihin uudet ryhmät joissa pääsevät vaikuttamaan suomalaisten asioihin. Eli muuttamaan niitä parempaan päin.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.