Veikko Vallin siirtyi Perussuomalaisiin Tampereella

Tampereen puolesta-valtuustoryhmästä parussuomalaisiin siirtynyt Veikko Vallin ilmoitti asiasta tänään tiedotustilaisuudessa.

Vallin siirtyy Perussuomalaisiin sitoutumattomana, mutta omien sanojensa mukaan jäsenhakemus on vetämässä.

Vallin oli Tampereella pormestariehdokkaana, mutta äänet (1600) eivät ihan riittäneet pormestarin pallille. Kuitenkin valtuustopaikan niillä sai ja paikan kaupunginhallituksessa.

Veikko Vallin on aikaisemminkin touhunnut Perussuomalaisissa, tällöin edesmenneen Toni Halmeen vaaliavustajana. Tästä kerroimme:

Vallin on sanonut, että jakaa Perussuomalaisten kanssa useita samoja arvoja ja haluaisi kansanedustajaehdokkaaksi Perussuomalaisiin.

Perussuomalaisten Tampereen valtuustoryhmä koostuu siirron jälkeen neljästä valtuutetusta Lassi Kaleva, Heikki Luoto, Sakari Puisto ja Veikko Vallin. Aikaisimmin ryhmässä toiminut Tiina Elovaara siirtyi aikaisemmin yhden henkilön Sinisten ryhmään.

 

 

2 thoughts on “Veikko Vallin siirtyi Perussuomalaisiin Tampereella

  • 24.10.2017 at 09:18
    Permalink

    Ei ole olemassa sellaista käsitettä kuin ”sitoutumaton persu”. Jos on persujen riveissä niin on persu. Se asia ei muuksi muutu. Jos on sitoutumatomien yhteislista, niin silloin voi olla sitoutumaton. Ei muuten.

    Eli, Tampereelle tuli uusi persu.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.