Sipilä yrittäjien juhlassa: ”Minulle on äärimmäisen tärkeää, että tämä hallitus jatkaa Suomen uudistamisen ja kehittämisen tiellä koko kautensa loppuun.”

Pääministeri Juha Sipilä korosti Valtakunnallisten yrittäjäpäivien pääjuhlassa, että pienet – ja keskisuuret yritykset ovat avainasemassa Suomen myönteisessä työllisyyskehityksessä.

– 100-vuotias Suomi on elänyt ja elää jatkossakin yrittäjyydestä ja yritysten menestyksestä. Kun mietitään yrittäjyyden kaarta, voidaan ensinnäkin ilolla todeta, että startup-yrittäjyys on nyt nuorten suosiossa. Suomi tunnetaan Slush-tapahtumasta ja hyvästä pöhinästä ympäri maailmaa, pääministeri Juha Sipilä sanoi.

Pääministeri jakoi Suomen Yrittäjien huolen siitä, että paikallisessa sopimisessa ei ole päästy riittävästi eteenpäin.

– Asioita pitää pystyä sopimaan enemmän yrityksen sisällä. Se on päivän selvä asia. Suomi on paikallisessa sopimisessa kaukana jäljessä kilpailijamaitaan.

Pääministeri Sipilä totesi yrittäjille, että Suomen syöksykierre on saatu oikaistua ja talous on vakaalla pohjalla. Siitäkin huolimatta koko ajan on tehtävä kiivaasti töitä Suomen uudistamiseksi.

– Suomen on ol­ta­va ket­te­räm­pi ja no­pe­am­pi sel­viy­ty­mään eteen tulevista haasteista. Heti kun Suomi100 -juhlat loppuvat, järjestän 8. joulukuuta seminaarin ”Kohti seuraavaa sataa”. Tilaisuudessa etsitään Suomen tärkeimmät kysymykset 2020-luvulle, seuraavalle sadalle vuodelle. Nyt haetaan oikeita kysymyksiä. Haastan Suomen Yrittäjät tuomaan ne.

– Minulle on äärimmäisen tärkeää, että tämä hallitus jatkaa Suomen uudistamisen ja kehittämisen tiellä koko kautensa loppuun. Kinttaat eivät saa pudota, vaan ta­lous ja työl­li­syys on saa­ta­va kes­tä­väl­le poh­jal­le ja julkinen talous tasapainoon.

Suomen Yrittäjien Valtakunnallisten yrittäjäpäivien pääjuhla järjestettiin Joensuussa lauantai-iltana 21.10.2017.

Lähde: Valtioneuvoston kanslia

6 thoughts on “Sipilä yrittäjien juhlassa: ”Minulle on äärimmäisen tärkeää, että tämä hallitus jatkaa Suomen uudistamisen ja kehittämisen tiellä koko kautensa loppuun.”

 • 22.10.2017 at 12:38
  Permalink

  Miksi sanaa ”uudistaminen” käytetään silloin kun halutaan tuhota kansallinen valtio? Eivät ”tuhoaminen” ja ”uudistaminen” ole toistensa synonyymejä.

  Sitäpaitsi, Sipilää kiihottaa vain ministerin palkka ja edut. Sekä se paljonko ehtii sukulaisille ja uskonveljille junailemaan valtion urakoita ja yksityistämään omaisuutta.

  Reply
 • 22.10.2017 at 12:49
  Permalink

  Olisi vaan sanonut suoraan, olemme saaneet AY-liikeen jo polvilleen ja annamme lopullisen iskun tämän hallituskauden aikana nyt kun persut ovat pois jarruttamasta, kiitos siitä soinin.

  Reply
 • 22.10.2017 at 13:34
  Permalink

  Sipilän hallitus soveltaa samaa varastamismallia Suomen valtion omaisuuteen, jollaisella kasaari-oligarkit ryöstivät Venäjän kansallisomaisuutta, kun Neuvostoliiton alasajo oli suunnitellusti tehty. Kokoomuksessa vallan kaapanneet punaliberaalit punaporvari-maanpetturit koettavat valinnanvapaus-tekosyyllä kaapata vähitellen ns. terveydenhuoltomme suurille veroparatiisiyrityksille, jotka jo kieli pitkällä odottavat herkkupalojen tipahtamista. Vastaavan kansallisomaisuutemme varastamismallin soveltamis-suunnitelma on myös VR:n osalta valmiina, ainakin ulospäin näkyvänä pääarkkitehtinä Berner. – Kuriositeettina voi mainita, että Berner on myös Monsanton myrkkykauppias; Monsantosta on sanottu, että se on maailman pirullisin firma sairauksia ja kuolemaa aiheuttavilla agressiivisesti myymillään myrkyillä (ennenkaikkea glyfosaatti mm. Roudup-nimikkeellä) ja geenimuunnelluilla ravintokasveillaan.

  Reply
 • 22.10.2017 at 14:41
  Permalink

  Eip tiennyt kansa millainen troijan hevonen tuo sipilä on, kun viime vaaleissa uurnille meni. Tietystiu lestat sen ties.

  Reply
  • 22.10.2017 at 15:08
   Permalink

   Ongelma on se, että sionatsit (USA/Israel) omistavat 90% Euroopan poliittisista puolueista ja heidän mediapropaganda on marginalisoinut loput hyödylliset 10% puolueista Venäjän agentteina.

   Näin ollen nämä 90% ajavat agendaa, jonka tarkoitus on johtaa sekasortoon, velkaorjuuteen ja kurjistumiseen. Joka on myös Pentagonin doktriini jossa on vielä 10 vuotta jäljellä aiheuttaa mahdollisimman paljon kaaosta EU jäsenvaltioissa, jolla voidaan sitten perustella kontrollivaltiota, hätätilalakeja ja diktatuureja.

   Reply
 • 22.10.2017 at 22:26
  Permalink

  Kuka kertoisi Pipilälle, etteivät sanat uudistus ja lopetus ole synonyymejä?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.