Pakistanissa sotilaat ampuivat 8 terroristia

Karachissa, Pakistanissa puolisotilaalliset joukot ovat ampuneet tuntien tulitaistelun johdosta kahdeksan terroristia.

Viisi terroristeista kuoli suoraan tulitaistelussa ja kolme myöhemmin sairaalassa. Puolisotilaallisista joukoista kaksi sotilasta haavoittui ammuskelussa.

Tulitaistelu alkoi sotilaiden hyökätessä taloon, missä terroristien oletettiin olevan.

Kaksi ammutuista terroristeista on tunnistettu Ansar al-Shariya  terroristiryhmän jäseniksi. Talosta löytyi useita aseita ja räjähteitä.

*Ansar al-Sharia (Islamilaisen lain kannattajat Libyassa) oli Libyassa toiminut islamistijärjestö. Se muodostettiin Libyan sisällissodan aikana ja se otti osaa myös Libyan toiseen sisällissotaan. Järjestön päätukikohta oli Itä-Libyan Bengasin kaupungissa. Toukokuussa 2017 järjestö ilmoitti lakkauttavansa toimintansa.

Lähde: washingtonpost

6 thoughts on “Pakistanissa sotilaat ampuivat 8 terroristia

 • 22.10.2017 at 12:44
  Permalink

  Hyvä hyvä. Nyt kun vielä saataisiin kaikki euroopassa oleskelvat Pakistanilaiset omaan kotimaahansa jälleenrakennukseen niin johan se olisi vauras maa. Kaikki se raha joka lähtisi mukana oaisuuden myynnin seurauksena, kaikella sillä rahalla Pakistanin kansantalous pyörisi vuosia.

  Nyt vain rohkaisemaan pakistanilaisia.

  Reply
   • 22.10.2017 at 13:44
    Permalink

    Mitä tapahtuu Suomessa:

    ””TAMPEREEN EPÄONNISTUNUT PUNAKAPINA MALLIA 2017

    Korruptoituneelle järjestelmälle uskolliset tiedotusvälineet ovat mainostaneet Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen (PVL) lauantaista mielenosoitusta Tampereella näkyvästi jo vikkojen ajan. Kaiken tohinan keskellä ne kaikki ovat vaienneet mielenosoituksen syystä ja teemasta. Mielenosoituspäivänäkään suuret mediat kuten Yle eivät kertoneet, että PVL:n mielenilmauksen teemana oli ”Sananvapauden puolesta” ja että se oli suunnattu käynnissä olevaa poliittiista oikeudenkäyntiprosessia vastaan, jossa syyttäjä vaatii rekisteröimättömän yhdistyksen kieltämistä.

    Valtamedialta on jäänyt sanomatta sekin, että tilaisuus oli avoin kaikille, jotka puolustavat sananvapautta. Paikalla olikin näkyvästi muiden kansallismielisten ryhmien edustajia, erityisesti Soldiers of Odin -järjestö oli vahvasti esillä noin sadalla edustajallaan. Muiden kansallismielisten solidaarisuus on ymmärretävää, sillä mikäli PVL kielletään, tähtäimeen joutuisivat seuraavaksi myös vähemmän radikaalit järjestöt.

    Uutisraportissa Hetki hetkeltä – Yle seuraa Tampereen mielenosoituksia: keskusta osin tyhjentynyt mielenosoittajista jätetään moni oleellinen asia kertomatta, kuten se, mitä mielenosoittajat huusivat ja mitä puheissa sanottiin. Toimittajat varmaan katsoivat, että mielenosoittajien yhteishuudot kuten ”Juha Sipilä – kansanpetturi!” ja ”sananvapaus – kansan oikeus”, ovat niin lähellä totuutta, että moni suomalainen olisi voinut niihin helposti yhtyä. Marssin poliittinen viesti jätettiin mediassa kertomatta, koska mielenilmaus haluttiin kuvata vain pelkkänä ”fasistisena pullisteluna” ilman syytä…”

    Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.fi/2017/10/tampereen-epaonnistunut-punakapina_21.html

    Reply
   • 22.10.2017 at 13:48
    Permalink

    Reijo Tossavainen, su 22.10.2017 09:51:

    ”Punavihreää ”parempaa väkivaltaa” Tampereella

    ”Mukasuvaitsevat vaativat Pohjoismaisen vastarintaliikkeen kieltämistä, koska sen katsotaan aiheuttavan väkivaltaa ja kaikkea mahdollista muutakin pahaa. Ainakin näin kuvitellaan, mutta käytäntö toistaiseksi on ollut aivan päinvastainen. Järjestö on toiminut demokratian pelisääntöjä noudattaen. Poikkeuksena on vain yksi sen jäsen, joka syyllistyi viime vuonna väkivaltaiseen tekoon.
    Mukasuvaitsevaitseva media on sen sijaan hiljaa punavihreiden aktivistien mellakoinnista.
    Muutama kuukausi sitten innokkaimmat matkustivat Saksaan saakka, jossa he osallistuivat väkivaltaisiksi yltyneisiin mellakoihin. Sitä ennen he olivat häirinneet kotimaassa rauhallisesti edenneitä mielenosoituksia useita kertoja.

    Mutta mitä teki meidän omaa erinomaisuuttaan ja tosiasioiden kertomista kehuva mediamme? Se kertoi kyllä että pommit räjähtelivät ja liikennettä häirittiin. Sen sijaan useissa medioissa jätettiin kokonaan kertomatta ketkä mellakointiin syyllistyivät. Sen kertominen ei sopinut punavihreän mukasuvaitsevan median yksipuoliseen poliittiseen agendaan.

    Näin toimi perinteinen valemedia. Se siis jätti kertomatta asioita eli selkosuomeksi sanottuna valehteli. Ei ensimmäistä kertaa ja valitettavasti ei myöskään viimeistä kertaa.

    Onneksi on some.”

    Koko artikkeli: http://beta.oikeamedia.com/o1-45005

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.