Hämeessä todellinen ”ammattilaisten ilta” – Myymälävarkaiden työmyyrät iskivät Lahdessa ja Hämeenlinnassa

LAHTI: Maanantai-iltana etelä-Lahdessa sijaitsevassa tavaratalossa noin 20-vuotias mies oli anastuspuuhissa. Mies kätki vaatteidensa alle erilaisia työkaluja mm. retkisahoja vajaan sadan euron arvosta ja poistui myymälästä kassan kautta maksamatta työkaluja. Henkilökunta tavoitti epäillyn välittömästi myymälän ulkopuolelta. Osa työkaluista oli myyntikelvottomassa kunnossa miehen jäljiltä. Miestä epäillään näpistyksestä. Ensikertalaisesta ei ollut kyse, sillä tämä oli miehen 34:s anastusrikos vuoden aikana.

HÄMEENLINNA: Maanantai-iltana noin 50-vuotias nainen tankkasi henkilöautoon polttoainetta noin 70 euron edestä jättäen maksamatta. Poliisipartio tavoitti kyseisen naisen auton kyydistä. Naista epäillään näpistyksestä. Tässäkin tapauksessa ei ensikertalainen ollut asialla, vaan tämä oli naisen 33:s anastusrikos vuoden aikana.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Hämeessä todellinen ”ammattilaisten ilta” – Myymälävarkaiden työmyyrät iskivät Lahdessa ja Hämeenlinnassa

 • 17.10.2017 at 00:13
  Permalink

  Saako kysyä, olivatko ko.henkilöt kansallispuvuissa?

  Reply
 • 17.10.2017 at 05:51
  Permalink

  Hyvinvointivaltio suomea. Ja tämä takuuvarmasti tulee lisääntymään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.