Halla-aho kommentoi Sinisalon siirtymistä sinisiin – Julkaisi yksityisen viestittelyn

Jussi Halla-Aho on 16 päivä julkaissut sivuillaan paljastuksen hänen ja Sinisalon välisestä lyhyestä viestikeskustelusta. Missä Sinisalo sanoo, ettei todellakaan ole siirtymässä sinisiin.

Halla-Ahon julkaisu sosiaalisessa mediassa:

”Perussuomalaisten Uudenmaan piirin puheenjohtaja Pekka Sinisalo ilmoitti tänään Facebookissa eroavansa perussuomalaisista ja liittyvänsä Sininen tulevaisuus -puolueeseen.

Perusteluna ovat ne tavalliset, kesäkuusta asti toistellut fraasit: ”poliittinen koti paloi Jyväskylässä” ja ”perussuomalaisista on tullut yhden asian liike” plus normaalit vihjaukset savustamisesta ja kiusaamisesta.

Kuten olen ennenkin sanonut, jokaisella on oikeus valita poliittinen viiteryhmänsä. Kieroilua ja epärehellisyyttä on kuitenkin vaikea ymmärtää. Sinisalo on kesän ja syksyn ajan vakuutellut kyllästymiseen asti uskollisuuttaan minulle ja puoluesihteerille, uusimaalaisille perussuomalaisille sekä kirkkonummelaisille valtuustotovereilleen. Mitään arvopohjaongelmia ei ole noussut esiin.

Perussuomalaisten puoluevaltuuston kokouksessa syyskuussa Sinisalo pyrki puoluehallituksen jäseneksi. Silloinkaan ei ollut merkkejä siitä, että hän olisi kokenut yhteensopivuusongelmia puolueen nykyisen johdon kanssa. Sinisalo ei menestynyt vaalissa, ja tämä otti koville. Tämä seikka selittäneekin arvopohjan äkillistä löytymistä. Samalla työpaikka lähti alta, kun hänen johtamansa Evitskogin vastaanottokeskus ajettiin alas.

Korviini kantautui muutama viikko sitten huhuja, joiden mukaan Sinisalo olisi siirtymässä Sinisten puoluesihteeriksi. Tämän vuoksi kävin Sinisalon kanssa 5.10. lyhyen keskustelun, joka on luettavissa oheisista kuvakaappauksista. Lähestyin Sinisaloa siinä idealistisessa hengessä, että harva normaali ihminen kehtaa valehdella päin naamaa. Jäämme nyt sitten mielenkiinnolla katselemaan, millaisen roolin hän uudessa viiteryhmässään löytää.

Sinisalon tapaus on hyvin kuvaava ja tyypillinen esimerkki Sinisten toimintakulttuurista ja loikkausten motiiveista. Ennen kaikkea kyse on rumasta tempusta Uudenmaan perussuomalaisia toimijoita kohtaan. Asemaansa hyväksikäyttäen Sinisalo on rohmunnut itselleen perussuomalaisille kuuluvia ylikunnallisia luottamuspaikkoja. Kaikkien kunnallisvaaliehdokkaiden tavoin hän on allekirjoittanut ehdokassitoumuksen, jossa hän lupautuu luopumaan kaikista luottamustehtävistään mikäli eroaa perussuomalaisten valtuustoryhmästä. Nähtäväksi jää, minkä arvoinen on Pekka M. Sinisalon allekirjoitus.

Uusimaa on tärkeä vaalipiiri kaikille, mutta Sinisille se on elämän ja kuoleman kysymys. Matalan äänikynnyksen vuoksi Uusimaa on ainoa vaalipiiri, josta he voivat realistisesti kuvitella saavansa yhtäkään kansanedustajaa vuoden 2019 vaaleissa. Siksi Uudenmaan perussuomalaisten puhelimet pirisevät tänään kuumeisesti. Kehotan kaikkia ottamaan rauhallisesti. Piiri järjestää syyskokouksen 19.11. ja valitsee itselleen uuden puheenjohtajan.”

Lähde: Jussi Halla-Aho FB

5 thoughts on “Halla-aho kommentoi Sinisalon siirtymistä sinisiin – Julkaisi yksityisen viestittelyn

 • 16.10.2017 at 23:06
  Permalink

  Sinisalo-sika jatkoi valehteluaan loppumetreille asti -mitäpä muuta maahantunkeutujien hyyssääjältä olisi voinut odottaa, K A I K K I toiminta perustuu pelkkään kusetukseen eikä sille tielle lähtenyt pysty enää koskaan rehelliseksi palaamaan.

  Kerran hyyssäri – aina hyyssäri.

  Reply
  • 17.10.2017 at 01:09
   Permalink

   Vihreää mätää siis löytyy taustalta -olipa ullatus!

   Reply
 • 17.10.2017 at 06:05
  Permalink

  Näitä persuihin soluttautuneita vastapuolen voimia. Ukolla kävi vaan käry kun ei voinut vastustaa hillotolppaa. Sai Soinin aikana huseerata ihan vapaasti ja naureksella partaansa.Soini aikan katto oli todella korkealla ja seinät todella levällään mutta kritiikkiä ei sallittu.Nämä voimat käyttivät tilannetta hyväkseen ja käyttivät soinin narsismia hyväkseen ja kielet lipoivat ja sitä kautta kenttä oli vapaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.