EU harkitsee pakolaiskiintiön viisinkertaistamista

Uuden MEP:n ehdotuksen mukaan Eu:n tulisi ottaa 250 000 pakolaista, alkuperäisen 50 000 sijasta.

Ehdotuksen takana seisoo ruotsalainenvasemmisto  MEP Malin Bjoerk.

Malin kuvaili siirtoa askeleeksi eteenpäin luoda turvallisia ja oikeudellisia reittejä kansainvälistä suojelua tarvitseville ihmisille.

Malin jatkaa:

Tämä äänestys antaa myönteisen viestin ja osoittaa, että Euroopan parlamentti tukee voimakkaasti EU: n uudelleensijoittamisohjelmaa, joka perustuu solidaarisuuteen ja humanitaarisiin tarpeisiin.

Käytännössä tämä tarkoittaa YK:n jo valmiiksi hyväksymiä pakolaisia, jotka uudelleensijoitetaan EU:n sisälle kolmansista maista.

Juuri Itävallassa varmistunut Sebastian Kurzin vaalivoitto, ei vaan tue ja tee äänestyksestä helppoa. Kurzin mielestä maahanmuutto on lopetettava sellaisenaan kun se nyt on.

Kaikista maailman pakolaisista Eu on ottanut vastaan 8%. Eu siirsi jäsenmailleen vuonna 2015 10 000 pakolaista. Samaan aikaan Yhdysvallat ottivat vastaan 70 000 pakolaista.

Vuoden 2016 126 000 pakolaisesta EU otti vastaan 13 000. Eu:n komissio on määrännyt jäsenvaltioita ottamaan 50 000 pakolaista lisää ympäri Afrikkaa vuoteen 2019 mennessä.

Lähde: euopserver

9 thoughts on “EU harkitsee pakolaiskiintiön viisinkertaistamista

 • 15.10.2017 at 21:35
  Permalink

  Ullatus ullatus että swedupelle ehdottelee tämänlaista -mitähän jos hukutatte vaan keskenänne sen oman maanne saastaan ja jätätte muut rauhaan?

  Reply
 • 15.10.2017 at 21:57
  Permalink

  No ne on sittten ruotsalaiset jotka ne ottavat. Ruotsin kansa vanhenee niin lujaa että vuoteen 2025 mennessä (seitsemän vuotta) sieltä kuolee pois 4.5 miljoonaa ruotsalaista. Mikäs siis on ottaessa 250 000 loista maahan köllimään.

  Siitä vaan.

  Reply
 • 15.10.2017 at 22:33
  Permalink

  Nämä äitiensä rinnoilta Suomeliaan riistetyt poikalapsiparat on tuotu väkisin vaarallisten reittien kautta tänne siirtomaavalta Suomen porvarien orjatyövoimaksi ja seksityöläisiksi. Tarve vaan tuntuu jatkuvasti kasvavan, kun on nähty, miten ahkeraa ja pyytentöntä tämä valtion erityissuojelema ilmaistyövoima onkaan. Vielä öisin se pyyteettä joutuu palvelemaan näitä tyydyttämättömiä ja kiimoissaan kyltymättömiä puumahirviöitä. Tähänkin he suostuvat koskaan valittamatta sanallakaan.

  Reply
 • 15.10.2017 at 23:20
  Permalink

  Eihän kiintiöillä ole ollut mitään virkaa enää pitkään aikaan.

  Eikös todellinen määrä mitä pakolaisia tulee (siis sen lisäksi että ”otetaan” kiintiömäärä) ole yleensä jotain luokkaa 30x pakolaiskiintiöön verrattuna? Aika lailla sama kaava on pätenyt myös Suomessa. Eli jos nyt on kiintiö ollut 50 000, todellisuudessa on tullut lähemmäs puolitoista miljoonaa. Tuleeko seuraavaksi sitten 7,5 miljoonaa, jos mennään saman kaavan mukaan? Aikamoista tappo meininkiä jäsenmaiden yhteiskunnallisen kestävyyden kannalta, sillä suurin osa luonnollisesti elintasopakolaisia.

  Monen maan julkiset järjestelmät ja veropohjat alkavat kosahtelemaan takuuvarmasti viiden vuoden sisään tällä menolla. Ottakaa rahat ja paetkaa, vaikka Baltian maihin tai Puolaan.

  Reply
 • 16.10.2017 at 05:27
  Permalink

  Nyt olisi aika herätä tai meille käy kuin Ruotsin. Itävalta näyttää jo suuntaa. Hallitus pitäisi ensin saada hajalle, muuten aika käy vähiin.Itävallan vaalituloksen selvittyä, alkaa valtamedian raju kirjoittelu itävallan natsimenneisyydestä ja pelottelusta mitä siitä seuraa.
  YLE:n esimerkki ”Kurz on myös napannut oikeistopopulistiselta ja osin äärioikeistolaiselta Itävallan vapauspuolueelta, FPÖ:ltä uudistajan roolin. Muistettava on, että vapauspuolueella on vissi natsimenneisyys.
  https://yle.fi/uutiset/3-9881427

  Reply
 • 16.10.2017 at 07:13
  Permalink

  Amerikkaan ja Israeliin niiden kuuluisikin mennä. Niiden pommit ja vallankaappaukset siellä koko paskamyrskyn on käynnistäneetkin.

  Reply
 • 17.11.2017 at 13:37
  Permalink

  Ja vielä tämä ongelma lankeaa kansalaistemme maksettavaksi
  … Onko kansalaisanarkismia harjoittavua Meppejä?
  … Hekö ovat vastuussa suomalaisten veronmaksajien seuraavasta kirouksesta? 🙁
  Heidät voisi panna tutkinta-syytteeseen kansalaistemme pettämisestä
  … Petri Sarvamaa ja Henna Virkkunen (EPP), Liisa Jaakonsaari ja Miapetra Kumpula-Natri (S&D), Nils Torvalds (Alde), Heidi Hautala (Vihreät) ja Merja Kyllönen (GUE) äänestivät neuvottelumandaatin puolesta. http://beta.oikeamedia.com/o1-46781

  Reply
 • 17.11.2017 at 16:33
  Permalink

  Kaikenlaisia idiootteja se leipä elättääkin.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.