Raju joukkotappelu Kontulan rukoushuoneen laitamilla

Kontulan Rukoushuoneen ulko- ja sisätiloissa puhkesi raju joukkotappelu, mihin osallistui poliisin arvion mukaan noin 60 henkilöä.

Aseina tappelussa oli käytetty pesäpallomailoja ja vesureita. Ainakin yksi on toimitettu sairaalaan vakavan päävamman vuoksi. Poliisi oli joutunut käyttämään paprikasumutetta ottaakseen tilanteen haltuun. Tilanne oli saatu rauhoitettua nopeasti poliisin tulon jälkeen.

Poliisi vahvistaa, että lähtökohtaisesti kaikki osallistujat olivat ulkomaalaistaustaisia.

Tappelun alkamisen syy ei ole tiedossa ja tapauksen tutkinnat ovat kesken. Tilanteen seurauksena pidätettynä on viisi henkilöä ja syyte on törkeä pahoinpitely.

Lähde: Uusisuomi

(Artikkelikuva ei liity tapaukseen)

One thought on “Raju joukkotappelu Kontulan rukoushuoneen laitamilla

  • 7.10.2017 at 19:14
    Permalink

    No niin. Sielä vissiin puitiin kotikylän tapaan sitä onko muslimien valta muhametin seuraajilla vai hänen veljensä seurajilla. Ja että kummanko jälkeläiset ovat niitä ”oikeita” musulmaaneja.

    Toinen vaihtoehto on luonnostakin tuttu tilanne jossa tietylle reviirille siirtoistutetaan uusi populaatio. Mutta kun sille ei ole omaa reviiriä niin konfliksi on valmis. Näitä siirtoistutuksia näkee aina silloin tällöin. Esim. Tampereelle tuli pari viikkoa sitten pari bussilastillista mustia nuoriamiehiä. Jolleivat ne tulleet suoraan lentokentältä niin ne tulivat jonkun vastaanottokeskuksen sulkemisen myötä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.