Britannia kieltää hapon myynnin alle 18-vuotiaille – Syynä happoiskujen ”epidemia”

Konservatiivipuolueen puoluekokouksessa tiistaina kuultiin Iso-Britannian sisäministeri Amber Ruddin ilmoitus uusista säännöksistä koskien erilaisten happojen myymistä ala-ikäisille.

Happoa ei enää saa myydä alle 18-vuotiaille eikä happoa saa kantaa mukanaan ilman ”hyvää syytä”. Erityisesti rikkihapon myyntiä aiotaan rajoittaa. Rikkihappo on tärkeä ainesosa ”Mother of Satan”-pommin valmistuksessa, jollaista epäillään käytettäneen muunmuassa Manchester Arenan ja Parsons Greenin metro-iskun yhteydessä. Stratford Centerissä tapahtuneen happoiskun  tekijä oli vain 15 vuotias ja onnistui haavoittamaan kuutta ihmistä syyskuussa.

Pelkästään Lontoossa on raportoitu 83 happoiskua tänä vuonna.

-”Te kaikki olette nähneet kuvia happoiskujen uhreista. He eivät koskaan toivu täysin iskuista ja joutuvat läpikäymään lukemattomia leikkauksia. Elämiä on tuhottu!”

Lähde: IndependentRT

2 thoughts on “Britannia kieltää hapon myynnin alle 18-vuotiaille – Syynä happoiskujen ”epidemia”

 • 4.10.2017 at 10:50
  Permalink

  Joo just varmaan toi ratkasee yhtään mitään.

  Reply
 • 4.10.2017 at 10:57
  Permalink

  Nyt vanhemmat joutuu käydä ostamassa.Ilman muuta happoa kannattaa myydä rauhanuskonnon edustajille.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.