Kanadan terroristihyökkäyksen tekijä oli Abdulahi Hasan Sharif (Video)

Edmontonissa Kanadassa lauantaina (30.09.) yhtä poliisia puukottanut ja neljän ihmisen yli autolla ajanut terroristi Abdulahi Hasan Sharif vangittiin tänään paikallisen alioikeuden päätöksellä. Lauantaina päivällä Sharif törmäsi tahallaan poliisiautoon, hyökkäsi puukolla aseistautuneena  jo yliajamansa konstaapelin kimppuun, ja pakeni paikalta juosten. Myöhemmin hän ilmaantui toisaalle pakettiautolla, ajaen neljän henkilön ylitse. Kaikki uhrit ovat sairaalahoidossa.

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sharifin käyttämästä valkoisesta vuokra-pakusta on otettu talteen ns. islamilaisen valtion lippu. Teon uskotaan liittyvän #jihadiin, joka Koraanin suomennoksen mukaan tarkoittaa ”henkistä kilvoittelua”.  Sharif on Kanadassa #turvapaikanhakijana. Sharifin terroriteko keskeytyi hänen saatuaan pakettiautonsa kyljelleen. Uutislähteet eivät kerro, oliko Sharifilla ajokortti.

Keskustelua aiheesta The Sunin uutisen kommenteissa.

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.