Sarjatulta konserttiyleisöön Las Vegasissa – 20 kuollutta, 100 haavoittunutta (LIVE-video)

Yli sadan kerrotaan haavoittuneen countryfestivaalin yleisöön kohdistuneessa hyökkäyksessä, menehtyneitä on tämän hetken tietojen mukaaan kaksikymmentä, kertoi Express. Ampuja tulitti ulkoilmakonserttiin kokoontunutta yleisöä viereisestä hotellista. 

Ampuja tulitti sarjatuliaseella konserttiyleisöä hotellirakennuksesta käsin sunnuntai-iltana Las Vegasissa. Kahden henkilön kerrotaan saaneen surmansa, haavoittuneita on sairaaloissa 24, joista 12:n tila on vakava. SWAT-erikoisjoukko oli paikalla, ja eliminoi ampujan. Tämä näyttää toimineen yksin.

Tilanne alkoi 22.20 paikallista aikaa. Telegraph kertoo kahden kuolleen ja 24:n haavoittuneen. Ampuja tulitti Route 91 -countrymusiikkitapahtuman yleisöä Mandalay Bay -huvikompleksin ulkopuolella.. Sarjatuliaseen ääni kuuluu alemmalla, tapahtuman aikana kuvatulla,videolla.

//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

2 thoughts on “Sarjatulta konserttiyleisöön Las Vegasissa – 20 kuollutta, 100 haavoittunutta (LIVE-video)

 • 2.10.2017 at 10:45
  Permalink

  Ihmetyttää miten moni ”juoksee” ”ankan räpyläasnnolla”. Eivätkö ihmiset kävele enää vai käveleekö noin moni jalkaterät ulospäin? Ennen vanhaan siitä todettiin säären ulkopuolisen lihaksen surkastuminen ja siitä sai armeijastakin vapautuksen.

  Mutta tuo ääni… Olikos se Amerikkalaisten ”arska”, AR? Ääni ei ollut tuttu

  Reply
 • 2.10.2017 at 17:05
  Permalink

  Ollaan varmasti samaa mieltä kaikki siitä että paikan päältä olisi pitänyt saada kunnon kuvamateriaalia tapahtuneesta. Nyt on vain muutama youtube video joissa näkyy ihmisiä hortoilemassa eri suuntiin ja ääniä. Normaalisti ihminen painuisi maahan ja yrittäisi ryömiä turvaan. Nyt ilmoitetaan kuolleita olevan 50 ja haavoittuneita 400! Eli luoteja olisi ammuttu vähintään useita satoja. Missään ei kuitenkaan näy luotien viuhuvan. Kun sarjatuliaseella ammutaan luodit kimpoilevat maasta ja muuttavat suuntaa. Luodit myös osuessaan ainakin pölläyttävät osumapintaa maassa. Vaikea ymmärtää miten joku voi rauhallisesti drinkki kädessä kävellä kun vieressä ammutaan automaattiaseella ihmisjoukkoon. Perinteinen valhemedia kutsuu tätä verilöylyksi. Mutta missä on kaikki veri? Ei näy mitään verta missään. Kliinisen siisti verilöyly. Ei näy, eikä myöskään kuulu ambulansseja. Niitä pitäisi olla paikalla 100-200 kpl ainakin. Ei vaan näy.

  Missä ovat tuhansien, tavallisten ihmisten ottamat kuvat ja videomateriaali tapahtuneesta. Youtubesta ei löydy kuin vain pari samaa pätkää missä ei näy verilölylyä mutta näkyy hortoilevia ihmisiä ja kuuluu ääniä.

  Hotellista mistä ampujan väitettiin ampuvan, sen läheisyydessä on lukuisia muita hotelleja ja rakennuksia. Eikö kellään ollut mukana sitä iphonea tai älypuhelinta mukana jolla olisi helposti ja turvallisesti voinut kuvata mitä siellä tapahtui.

  Perinteinen valhemedia näyttää kun muutama poliisiauto kiitää ohi jollain tiellä. Mutta liittyykö se millään tavalla väitettyyn Las Vegasin verilöylyyn?

  406 vietiin sairaalaan. Millä ne vietiin? Ambulansseilla? Missä ambulanssit ovat? Missään ei näy.

  Hämmästyttävä osumatarkkuus 64 vuotiaalla pimeässä hotellin 32 kerroksesta.

  Uskoo ken tahtoo.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.