Mauri Peltokangas (ps): Suomi kuntoon ja sitten vasta katse naapuriin

Terävillä kannanotoillaan ja Facebookissa laajasti levinneillä videoillaan tunnetuksi tullut perussuomalaisten Kaustisen kunnanvaltuutettu Mauri Peltokangas ottaa Facebook-kirjoituksessaan kantaa siihen,  olisiko järkevämpää käyttää suomalaisten veroeurot oman maan hyväksi, vai ohjata ne ulkomaille esimerkiksi kehitysavun muodossa. Peltokangas kirjoittaa seuraavasti:

”Sykkiikö sinun ”sydämesi” Suomelle?

Isänmaallisella ihmisellä on Suomen kokoinen ”sydän”. Se sykkii oman maan kansalle ja sen hyvinvoinnille.

Me emme koskaan voi pelastaa koko maailmaa. Telluksella vaeltaa 5,7 miljardia hätää kärsivää ihmistä. Meille jauhetaan järkyttävää jargonia siitä, kuinka Suomen täytyy auttaa muita.. kuinka olemme muka velkaa kolmansille maille heidän kurjuudestaan.

Herää kysymys mistä helvetistä me velkaa heille olemme? Itse kusevat muroihinsa rikkaassa kulttuurissaan jatkumona!

Minua ei henkilökohtaisesti enää kiinnosta pätkääkään kolmansien maiden ihmisten ongelmat… ei heitäkään kiinnosta meidän ongelmamme. Perusturvajärjestelmämme heistä osaa kiinnostaa kyllä, jopa siinä määrin, että lompsivat maapallon ympäri meille esim. hoilailemaan hämeenlinnaan.

Me emme kykene enää auttamaan ketään ulkopuolista ilman, että teemme sen velkarahalla ja leikkaamme oman maan palveluista, omilta vanhuksiltamme ja vähävaraisiltamme.

Maailman väestön rinnalla olemme kärpäsen paskan kokoinen kansa, jonka olisi järkevää pitää huoli vain ja ainoastaan omasta ”perheestään” Suomalaisista.

Meidän päättäjien tehtäviin ei kuulu muiden maiden ongelmien vatvominen. Ei pätkän vertaa! Heitä ei ole sellaiseen tehtävään valittu.

Maksatko sinä veroja siksi, että afrikansarven rikkaampi väestö saa uudet jeepit? Meiltä leikatut varat ohjautuvat kaiken maailman avustusten kautta, kaikkialle muualle, kuin todellista hätää kärsivän hyväksi. Täyttä kusetusta pääosin esim. koko kehitysapu. Tämä on selvinnyt jokaiselle lukutaitoiselle jo aikaa sitten.

50 vuotta jatkunut tekopyhä paskanjauhanta auttamisesta saisi jo loppua. On keskityttävä oman valtion asioihin. Suomi kuntoon ja sitten vasta katse naapuriin. Toiselle puolen maapalloa riittää mielestäni pelkkä lämmin ajatus… kyllä siellä riittää populaa omiaan auttamaan, jos ei riitä, syyttömiä me siihen olemme.

Sinä voit tietenkin omistasi vapaasti istuttaa sen puusi jonnekin angolaan ja olla hyvä ihminen… siellä se puu sitten pelastaa maailman puolestasi… minä laitan ne varat lähemmäksi apua tarvitsevalle. Mielellään Suomalaiselle!

Onko tämä maa sinulle säilyttämisen arvoinen? Vai onko tämä maa sinulle arvoton? Annetaanko itsenäisyys pois vai pidetäänkö se?

Siinä muutama kysymys, joka olisi hyvä kysyä itseltään aika-ajoin.

Oma poliittinen linjani on: Ei ropoakaan rajan yli, ennen kuin asiat tässä maassa on kunnossa.”

Lähde: Facebook

5 thoughts on “Mauri Peltokangas (ps): Suomi kuntoon ja sitten vasta katse naapuriin

 • 2.10.2017 at 11:06
  Permalink

  Kurkistapa t-paitasi kauluksen sisään. Oletko niin isänmaallinen kuin väität.

  Reply
 • 2.10.2017 at 11:28
  Permalink

  Täyttä asiaa. Kokoomuksella ja keskustalla on vaan menossa kova painostus saada lisää elätettäviä lähi-idästä ja afrikasta Suomeen. Saavat hyvää vetoapua vihreiden ja vasemmiston suunnalata. Saa nähdä ovatko Suomalaiset niin idiootteja että antavat mandaattin näille suunnitelmille. Omaa kansaa ruoskitaan mennen tullen porvareiden taholta ja kokoomus vaan pitää piikkipaikkaa gallupeissa, käsittämätöntä. Seuraava terroriteko kääntänee ajatuksia toiseen suuntaan ja veikkaan ettei se ole kaukana nyt kun puukot ovat taas heiluneet maailmalla. Sitähän ei toki toivo mutta ei nämä luupäät kait muuten usko. Tuntuu että persut ovat ainoita jotka ajattelevat oman kansan etua.

  Reply
 • 2.10.2017 at 14:42
  Permalink

  Minä olen Linkolan linjoilla näissä kehitysapuasioissa. Muutaman asian Afrikkaan silti voisi viedä / toteuttaa: 1) Alle 25-vuotiaille naisille ehkäisykapselit / -puikot ihonalle. 2) Miehet lahjonnalla sterilointiin. 3) Puuliedet 4) Naisten kouluttaminen mm. hygieniaan, terveyteen, ravitsemukseen, viljelyyn, liiketoimintaan (miehiä ei tosiaan kannata kouluttaa, ovat kuitenkin vain juopporenttuja idiootteja) 5) Paskahuussit 6) kaivot

  Reply
 • 2.10.2017 at 17:25
  Permalink

  Täysin samaa mieltä Maurin kanssa. Afrikan ja lähi-idän ongelmat ei kuulu meille eikä minua kiinnosta tasantarkkaan yhtään mitä siellä tapahtuu -tärkeintä on etteivät tule suomeen, millään muulla ei ole merkitystä.

  Reply
 • 3.10.2017 at 00:52
  Permalink

  Hyvä Mauri! Oikeassa olet! Juuri näin!!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.