Jussi Halla-aho: On hiukan tekopyhää arvostella Kataloniaa ”laittomista” keinoista jos ”laillisia” ei ole tarjolla

Kataloniassa on satoja ihmisiä pahoinpidelty poliisin toimesta, pahoinpidellyt ihmiset ovat yrittäneet mennä äänestämään Katalonian itsenäisyydestä.

Jussi Halla-aho kommentoi Katalonian tapahtumia sosiaallisessa mediassa:

-Ulkopoliittisen johtomme kannattaisi edes viran puolesta seurata, mitä maailmalla tapahtuu. Katalonia on vuosien ajan yrittänyt neuvotella Madridin kanssa kansanäänestyksen järjestämisestä. Espanja on ilmoittanut, ettei asiasta voi neuvotella, koska Espanja on jakamaton.

On hiukan tekopyhää arvostella Kataloniaa ”laittomista” keinoista, jos ”laillisia” ei ole tarjolla. Samoin on aika hölmöä neuvoa katalaaneja sormi pystyssä neuvottelemaan, jos toinen osapuoli ei neuvottele.

Periaate, josta olen aina pitänyt: Jos arvostelee toista siitä, että tämä toimii väärin, pitää pystyä kertomaan, mikä on oikea tapa toimia.

One thought on “Jussi Halla-aho: On hiukan tekopyhää arvostella Kataloniaa ”laittomista” keinoista jos ”laillisia” ei ole tarjolla

  • 2.10.2017 at 09:55
    Permalink

    Niinpä, miksei Espanjan hallinto ole suostunut neuvottelemaan?
    Tällaista hajontaa tulee lisää. Ja itse EU hajoaa vielä mikä on ihan oikein.
    Sairas unelma liittovaltiosta missä kansallisvaltioilla ei ole juurikaan valtaa, eliitti ja iso raha määrää.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.