Uskontoperäinen naisviha yleistymässä: Tyttöjen vahingoittaminen kehuskelun aihe – Raiskauksia Suomessa v. 2016 kerran päivässä

Euroopassa asuvien muslimitaustaisten haastattelut paljastavat takapajuisen asennemaailman. Videon katsominen voi olla rasittavaa.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan vuoden 2016 rikostilastoissa ulkomaalaisten tekemiksi epäiltyjen raiskausten määrässä on 40%:n nousu edellisvuoteen verrattuna. Asiasta kertoi Helsingin Sanomat 27.01.

RAISKAUSRIKOKSIA tuli poliisin tietoon viime vuonna yli 11 prosenttia eli 117 rikosta enemmän kuin vuonna 2015. Kaikkien seksuaalirikosten yhteismäärä lisääntyi lähes 13 prosenttia runsaaseen 3 300:aan.

Ulkomaan kansalaisen tekemäksi epäiltyjen seksuaalirikosten määrä kasvoi 419:stä 692:een. Näissä luvuissa ovat mukana vain sellaiset rikosepäilyt, joissa rikoksesta epäillyn henkilöys on poliisin tiedossa.

Seksuaalisten ahdistelujen määrässa on 153,5 prosentin kasvu samalla periodilla. Se tekee 89 tapausta lisää.



2 thoughts on “Uskontoperäinen naisviha yleistymässä: Tyttöjen vahingoittaminen kehuskelun aihe – Raiskauksia Suomessa v. 2016 kerran päivässä

  • 1.10.2017 at 12:04
    Permalink

    En pystynyt katsomaan kokonaan videota koska vituskäyrä alkoi nousta liikaa. Mutta tähän suuntaan Euroopassa mennään. Valtaapitävät pitäisi PAKOTTAA katsomaan tämän ja vastaavia videoita, niitä kyllä löytyy. Eläimiähän nuo on. Päättäjät ovat juurikin siinä kuplassa koska vaikka todisteita löytyy yllin kyllin, jankataa valemedioista. Ns.Valtamedioilta puuttuu kyky käsittää realisimia mitä kaduilla ja kujilla oikeasti tapahtuu. Sairas ajatushan tämä on mutta toivon että joku päättäjä saa koke henkilökohtaisesti tätä monikulttuurisuuden pimeää puolta jota se suuremmalta osin on.

    Reply
    • 1.10.2017 at 12:50
      Permalink

      Nii noi matuthan on täysin sairaita päästään. Osa selitys lienee vain niiden tyhmyys ja alhainen älyllinen kehitystaso.

      Ihmetyttää vihervasemmiston äänestäjät, jotka äänestää ton puolesta. Hulluja ja tyhmiä kans.

      Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.