Vastamielenosoittajjat kivittävät poliisia Göteborgissa (Video)

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoitus-tapahtuma Göteborgissa on kääntymässä poliisin ja vastamielenosoittajien yhteenotoksi. Ilotulitteita ja kiviä on lentänyt poliisien päälle, ja video (Ruptly-Live) näyttää mm. linkoa käytetyn toistuvasti ”antifasistien” toimesta. Lingottu kivi voi aiheuttaa vakavan ruumiinvamman osuessaan jopa suojautuneeseen henkilöön.

Pohjoismainen Vastarintaliike, jonka Suomessa toimivaa osastoa vaaditaan Poliisihallituksen toimesta kiellettäväksi, pitää tänään lauantaina mielenosoituksen Göteborgissa. Liikettä pidetään jyrkän oikeistolaisena. Tapahtumaan on kutsuttu osallistujia myös muista maista, ja poliisin arvion mukaan paikalle voi saapua noin tuhat liikkeen kannattajaa. Äärivasemmistolaiset vastustajat ovat myös mobilisoineet joukkojaaan, ja poliisi odottaa hankalia tilanteita.

Suomessa Vastarintaliike, PVL, on joitain kertoja ollut kahnauksissa vastustajiensa kanssa, -ja näitä tapauksia on käsitelty myös oikeudessa. PVL:n vastapuoli on myös järjestäytynyt, -heillä on mm. nettisivuja joilla on kutsuttu väkeä mm. häiritsemään tämänpäivästä mielenosoitusta Göteborgissa. Ruotsin poliisi odottaakin, että ulkomaalasisine vahvistuksineen ”antifasistit” saavat paikalle jopa 10 000 mielenosoittajaa.

Poliiseja on koottu muualta Ruotsista Göteborgiin pitämään em. ryhmittymät toisistaan erillään.

Video tänään:

Video Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aiemmasta tilaisuudesta Göteborgissa:

Aftonbladetin mukaan yhteenottoja on jo käynnistynyt. Vastamielenosoittajat näyttävät valmistautuneen väkivaltaisuuksiin:
2 thoughts on “Vastamielenosoittajjat kivittävät poliisia Göteborgissa (Video)

 • 1.10.2017 at 02:54
  Permalink

  Ruåtsin poliisi ei pystynyt hoitamaan tehtäviään laillisen mielenilmauksen suojaamisessa.

  -Säälittävä esitys posliineilta -jälleen kerran.

  Reply
 • 1.10.2017 at 06:19
  Permalink

  Nuo Kommunisti Liv Anderssonin ihailema AFA porukka harrastaa sitä parempaa väkivaltaa. Itse en hyväksy minkäänlaista riehumista ja paikkojen särkemistä miltään puolelta ja onhan käsittämätöntä että joku puolueuejohtaja ja kansanedustaja fanittaa julkisesti tätä rosvojoukkoa.
  http://i.imgur.com/kEhZtJ2.jpg

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.