Kissantappajalle vaaditaan potkuja nettiadressilla – Lue Ylen kommentit asiaan

Parin viime päivän aikana useassa mediassa on ollut esillä tapaus, jossa mies oli laittanut Facebookiin kuvan koiristaan ja kahdesta tapetusta kissasta, hämmennystä herättävillä kommenteilla varustettuja.

Tapetut kissat ovat nyt paljastuneet lemmikkikissoiksi, eli kyseessä eivät ole mitkään kulkukissat. Asiasta on tehty rikosilmoitus.

Adressit.com-sivulle on nyt perustettu adressi, jossa vaaditaan miehen erottamista työtehtävistään. Yle on vahvistanut kissojen tappamisesta epäillyn miehen olevan työsuhteessa Yleisradiossa, mutta taas toisaalla kertonut, ettei henkilö tällä hetkellä ole siellä töissä. Olisiko ristiriitaisen ja kysymyksiä herättävän tiedon syynä esimerkiksi pitkäkestoinen sairausloma?

Pääset allekirjoittamaan adressin tästä linkistä.

Katso myös:

2 thoughts on “Kissantappajalle vaaditaan potkuja nettiadressilla – Lue Ylen kommentit asiaan

 • 30.9.2017 at 19:59
  Permalink

  Sairasta, aseet pois ja koirat nahkurin orsille.

  Reply
 • 30.9.2017 at 20:01
  Permalink

  Tämä oikea jantteri joka tällaista on tehnyt, on tosissaan ansainnut kaiken huomion

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.