Katso kohuttu golfarin hanhenmestausvideo täältä! (K18, ei herkille)

Mediassa kohistaan parhaillaan mm. WhatsApp-sovelluksen kautta leviävästä videosta, jossa todennäköisesti suomalainen golfaaja mestaa hanhen golfmailalla raa’alla tavalla golfkentällä.

Poliisi tutkii videolla näkyviä tapahtumia luonnonsuojelurikoksena. Valkoposkihanhi (Branta leucopsis) on Suomessa rauhoitettu eläin, jonka tappamisesta joutuu maksamaan valtiolle 336 € korvauksen muiden mahdollisten sanktioiden lisäksi.

Golfkentän henkilökunta on kertonut poliisille epäilyksensä tekijän henkilöllisyydestä, mutta videolla olevaa miestä ole vielä jutun kirjoitushetkellä tavoitettu.

Iltapäivälehdet olivat myös saaneet videon haltuunsa, mutta eivät ole julkaisseet sitä ”sen raakuuden vuoksi”.

Nykysuomi kaivoi videon esiin internetin ihmeellisestä maailmasta. Voit katsoa videon mainoksen alta.

Emme suosittele videon katsomista, jos olet alaikäinen, erityisen eläinrakas tai muuten herkkä.

Päivitetty 29.9. klo 15.30: Videolla esiintyvä golfaaja on nyt esittänyt tapahtumista ja tekoon johtavista syistä taustoittavan selostuksen, jonka voit lukea täältä.

Lähde: IS

Katso myös:

12 thoughts on “Katso kohuttu golfarin hanhenmestausvideo täältä! (K18, ei herkille)

  • 29.9.2017 at 13:19
    Permalink

    Monikulttuurisuus hiipii lintukotoomme, kaikilta vaan pää poikki 🙁

    Reply
    • 29.9.2017 at 14:52
      Permalink

      No johan oli AASIN silta… 😀

      Reply
  • 29.9.2017 at 14:42
    Permalink

    Kaikkien lihajalosteita syövien viherpiiperöiden kannattaisi tehdä tehdä teurastamo vierailu.A:loppuisi kaikki lihaproteiinivalmisteiden syönti.B:tulisi keripukki ja tappaisi piiperön.C:piiperö järkiintyisi ja jatkatkaisi lihajalosteiden syömistä. Nim.viikot liha-alalla,viikonloput alalihalla.

    Reply
  • 29.9.2017 at 15:38
    Permalink

    Eihän tuo nyt mitenkään ”raaka” ollut. Siististi ja nopeasti kaula poikki. Samalla tavalla kuin nautojen lopetus: niskalaukaus ensimmäiseen niskanikamaan katkaisee kaiken hermotoiminnan päästä ruhoon. Ja kun haulit pyyhkivät kallon sisäpintaa niin ”filmi” katkeaa välittömästi. Sitä nyt en tiedä näkikö hanhi maailman pyörivän silmissä kun pää irtosi. Mestatuilla kuulemma usein silmät jäivät kirkkaiksi. Aivan kuten ne ymmärtäisivät että pää putoaa koriin tai vierii alustaa pitkin. Itsellä ei ole kokemusta.

    Glffari ehkä suivaantui hanhien suureen määrään. Nehän ovat joutsenten lailla alkaneet terrorisoimaan asuinalueita sekä muita lintulajeja. ja tässä erään kerran muuan luonnonsuojelijan kanssa keskustellessa hän sanoi:”Niiden määrää olisi pitänyt rajoittaa jo kauan aikaa sitten. Henkilökohtaiseti saan olla tätä mieltä. Mutta ymmärräthän että virallisesti minun pitää olla erimieltä”.

    Reply
    • 29.9.2017 at 21:49
      Permalink

      Nautaa ei ammuta niskaan. Nautaa ammutaan otsakolmioon ja se on vasta tainnutus. Aseena on pulttipyssy, jossa on .22 kaliberin patruuna.

      Nauta kuolee vasta pistoon.

      Terveisin alalla työskentelevä.

      Reply
  • 29.9.2017 at 16:11
    Permalink

    oikein paskiaiselle, sakkoa vaan ja vitusti

    Reply
  • 29.9.2017 at 16:45
    Permalink

    Golfarin kassit esiin ja samanlainen kohtalo. Niin juntin näköinen spede, toivottavasti et ole saanut jälkipolvea! Ja enää älä edes harkitse mikäli se edes toimii.

    Reply
    • 30.9.2017 at 01:38
      Permalink

      34 §

      Lopettaminen hätätapauksessa

      Hätätapauksessa, eläimen kärsimyksen pitkittymisen estämiseksi ja jos edellä 32 tai 33 §:ssä tarkoitettuja keinoja ei ole mahdollista käyttää tai jos eläintä ei saada kiinni, se voidaan lopettaa myös muulla kuin edellä säädetyllä tavalla, kuitenkin niin, ettei eläimelle aiheuteta tarpeetonta kärsimystä.

      Reply
  • 30.9.2017 at 14:21
    Permalink

    Pikselöimättömällä filmillä lintu lepää täysin kunnossa olevana, kaula taivutettuna kuten lepäävä lintu tekee. Jalat alle vedettynä ja rauhallisesti kääntää päätään katsoakseen tulevaa tappajaansa… eli täyttä paskaa puhuu tämä linnun teurastaja. Minä luotan, että jonakin päivänä tämä empaattisuuden puutteesta sairastunut tyyppi kohtaa tilanteen, jossa hänellä itsellään ei ole arvoa.

    Reply
  • 30.9.2017 at 19:49
    Permalink

    Valkoposkihanhet lepäävät tällä tavoin. Haavoittunut lintu tuskin jää nukkuisasentoon, jos on oikeasti kipeä. Joten kysymyksessä on ilmetty rikos, josta kuuluu saada rikosoikeudellinen rangaistus. Toivottavasti vankeustuomio, koska teko oli selkeästi harkittu, ja aiheuttaa vaan naurua ja hihitystä rikoksen kuvanneessa henkilössä. Toivon mukaan kyseinen tappaja/murhaaja saa myös porttikiellon kaikille suomalaisille golfkentille. Tällaista eläinten oikeuksia loukkaavaa käytöstä ei saa antaa anteeksi. Hanhi on rauhoitettu, joten on tehty myös metsästysrikos…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.