Pyörätuoli lipesi ajoradalle Lahdessa

LAHTI. Tiistaina puolilta päivin tapahtui erikoinen liikenneonnettomuus Iso-Paavolankadulla. Lahtelaismiehen käyttämä sähköpyörätuoli ajautui jostain syystä jalkakäytävältä ajoradalle, jolloin Saksalan suunnasta tullut autojonon ensimmäinen auto joutui pysäyttämään autonsa hätäjarrutuksella. Pyörätuolimies ja auton kuljettaja selvisivät säikähdyksellä. Autoletkassa kolmantena tullut mieskuljettaja ei kuitenkaan ollut terävänä ja hän törmäsi jonossa toisena olleen auton perään. Autoihin tuli lieviä vaurioita. Tapahtumia tutkitaan kahtena liikenneturvallisuuden vaarantamisena, toista pyörätuolimiehen aiheuttamana ja toista perään ajaneen autoilijan aiheuttamana. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuudessa.

LAHTI. Keski-ikäisen lahtelaismiehen ajonhallinta herpaantui jostain syystä, kun hän ajoi uudehkon autonsa tien kaiteeseen tiistaina päivällä. Auto kiilautui kaiteen alle ja pelastuslaitos sai irrottaa auton kaiteen alta. Tapahtumapaikka on Uudenmaankadulla Renkomäessä kohdassa, jossa on tehty muutoksia ajojärjestelyihin tietöiden takia. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumaan. Mies oli yksin autossaan, eikä hän saanut törmäyksessä vammoja. Tapahtumasta kirjattiin rikosilmoitus liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

HÄMEENLINNA. Vantaalaisen autonkuljettajaksi itseään tituleeraavan miehen asiat olivat monelta osin pielessä kun poliisipartio pysäytti hänet Katumantiellä keskiviikkona puolenyön jälkeen. Miehelle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumausainepikatesti kertoi miehen käyttäneen amfetamiinia. Lisäksi mies oli kolmatta kertaa oikeudettomasti auton ratissa. Miehen auton oli katsastamaton ja hänen olisi pitänyt ottaa auto omiin nimiinsä. Mies käytettiin verikokeessa ja vapautettiin tämän jälkeen. Tapahtumaa tutkitaan rattijuopumuksen, huumausaineen käyttörikoksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta sekä kahtena ajoneuvorikkomuksena.

LAHTI. Viisikymppisen lahtelaisnaisen satamakierros keskeytyi tiistaina illansuussa kurjalla tavalla hänen yrittäessään ajaa pakettiautollaan pysäköidyn auton ja moottoriveneen muodostamasta kapeasta kohdasta. Naisen varoessa pysäköityä autoa, hän ajoikin liian lähelle huoltopukeilla ollutta moottorivenettä. Veneen keulassa ollut ankkuri osui auton kylkeen ja kattoon. Vaurioita tuli lähinnä autoon, veneessä ei havaittu mainittavia vaurioita. Veneen omistajaa ei tavoitettu tuoreeltaan, mutta häneen ollaan yhteyksissä vaurioiden tarkistamiseksi. Törmäystä tutkitaan liikennerikkomuksena.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.