Israelin ulkoministeriö ja Simon Wiesenthal Center reagoivat sveitsiläisen hotellin ohjetauluun

Pieni sveitsiläinen hotelli Paradise Arosa, joka sijaitsee Alpeilla Itä-Sveitsissä, Arosan pikkukaupungissa, joutui elokuussa kansainvälisen kohun kohteeksi.  Hotellin asettama kyltti, jossa pyydettiin ”juutalaisia vieraita” käymään suihkussa ennen uima-altaaseen menoa, herätti sekä Israelin ulkoministeriön että Simon Wiesenthal Centerin.

Teksti julisteessa oli englanniksi:

”JUUTALAISILLE VIERAILLEMME:

Naiset, miehet ja lapset.

Olkaa hyvät ja käykää suihkussa ennen uintia, ja uinnin jälkeen. Jos rikotte sääntöä, joudumme sulkemaan altaan teiltä.”

Los Angelesissa toimiva Simon Wiesenthal Center, tunnettu juutalainen ihmisoikeusjärjestö, vaati, että Sveitsin viranomaiset sulkevat hotellin välittömästi. Israelin hallituksen edustajat tuomitsivat myös julisteiden merkinnät. Israelin varaulkoministerin Tzipi Hotovelin mukaan tämä on merkki ”antisemitismin pahimmasta ja räikeimmästä ilmenemismuodosta”. Israelin suurlähettiläs Sveitsissä Jacob Khedar otti yhteyttä hotellihallintoon viivyttelemättä, minkä seurauksena kiistanalaiset kyltit poistettiin.

Median kysyessä asiaa hotellista, kerrottiin että ohjeistuksen oli aiheuttanut eräiden vieraiden tapa käyttää t-paitoja uidessaan hotellin altaassa.

Источник:  Fishki.net 16.08.2017.8 thoughts on “Israelin ulkoministeriö ja Simon Wiesenthal Center reagoivat sveitsiläisen hotellin ohjetauluun

 • 26.9.2017 at 15:32
  Permalink

  Mielensäpahoittajat jälleen asialla.

  Reply
 • 26.9.2017 at 16:32
  Permalink

  Uhriutuminen on juutalaisten ja muslimien geeneissä.

  Reply
 • 26.9.2017 at 16:46
  Permalink

  Tyypilistä jutkua, ei edes kysytä syytä moiselle kyltille. Tätä samaa metodia käyttävät mm rasmus klikki ja narsistiset politikot.

  Kyvyttömyys itsekritiikkiin on merkki vakavasta mt-ongelmasta tai uskomattomasta kognitiivisen kyvyn vajaudesta.

  ”Mitä emme hsalua itsessämme nähdä, näemme muissa” tuo autoresponse agressioineen mitä tietyt viiteryhmät edustavat, on kirkas merkki vakavasta itsepetoksesta.

  Reply
 • 26.9.2017 at 20:19
  Permalink

  Taikasana: Antiseminismi. Juutalaiset itse ovat maailman rasistisin kansakunta, koska heidät lähtökohtaisesti kasvatetaan lapsesta saakka ”paremmiksi” ja ylhäisemmiksi ihmisiksi kuin mitkään muut maailman kansakunnat, koska nämä ovat ”pakanoita” eli goyimeja. Edes ns. kristityt eivät ole omista harhaisista kuvitelmistaan huolimatta yhtään sen ”pyhempiä” kuin muutkaan uskontokunnat. Juutalaisuuden päävihollisina pidetään kristittyjä ja muslimeita, joiden ”pahis” -järjestyksestä en edes tiedä kumpi on ykkösenä. Kristinusko on vielä häpeilemättömän röyhkeä koska Uusi Testamentti syyttää ja kertoo suoraan juutalaisten olevan Jeesuksen Kristuksen murhaajia. Eli uskontokuntamme perustajan, jolle ei anneta mitään arvoa Mooseksen uskoisten piirissä vaan päinvastoin avoimesti pilkataan ja häpäistään vääristellen kaikki Hänen tekonsa ja sanansa. Häntä pidetään hulluna taikurina, jonka paikka on alimmissa helvetissä kuten hänen Maria äidinkin, jota juutalaiset tituleeraavat tuttavallisesti huoraksi ja hänen synnyttämää Poikaansa huoran penikaksi.
  Tuosta voi niin kuin alkaa repimään näin aluksi.

  Reply
 • 27.9.2017 at 13:55
  Permalink

  No, niin kauan kun juutalaiset eivät maksa veroa Sveitsiin ne saavat olla ihan mitä mieltä haluavat. Se ei vaikuta sveitsiläisten arkeen. Ja kun muut käyvät pesulla niin juutalaistenkin pitää. Vaikka esinahan alta ei tarvitsekkaan pestä.

  Reply
 • 29.8.2020 at 06:34
  Permalink

  I am extremely impressed along with your writing skills and also with the structure to your weblog. Is that this a paid topic or did you modify it yourself? Either way keep up the nice high quality writing, it’s rare to peer a great weblog like this one nowadays.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.