Seksikäs ”isävatsa” vyölaukun avulla – Näyttää karvaiselta kaljamahalta

Viime aikoina on oltu lähes liikuttavan yksimielisiä siitä, että pieni pyöreys miesten vatsanseudulla on pelkästään seksikästä. Toisaalta vyölaukkua on pidetty junttimaisuuden perikuvana ja 90-luvun kammottavana jäänteenä.

Nyt voit yhdistää nämä kaksi asiaa kätevästi vyölaukulla, joka muistuttaa paljasta, karvaista kaljamahaa. Trendithän kiertävät sykleissä, eikä ole ollenkaan ihme, vaikka vyölaukut olisivatkin kohta taas kuuminta hottia.

Naisillahan on käsilaukku, mutta miehillä loppuvat taskut kesken varsinkin kesäaikana, kun ei ole takkia päällä, ja jonnekin pitäisi tunkea niin lompakko, kännykkä, avaimet, aurinkolasit jne. Ratkaisu on vyölaukku. Vatsan päällä kaikki tarpeellinen kulkee kätevästi mukana, joten voimme vain toivoa, että vyölaukut tulevat takaisin muotiin. Varsinkin nyt, kun niitä saa muodikkaasti faijavatsan näköisinä.

View this post on Instagram

#dadbag

A post shared by Dadbag – The Original (@thedadbag) on

Katso lisää kuvia ”dadbagistä” Instagramista.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.