”Maailmanloppu tulee 23.9.” – Oletko valmis?

Erinäisten, varsin kekseliäiden laskelmien ja päätelmien lopputulemana on että maailmanloppu tulee 23.9.2017. Sen aiheuttaa planeetta Nibiru, tai Planeetta X, joka on pyörinyt maailmanlopun teorioitsijoiden ennustuksissa jo vuosikymmeniä.

Kyseessä on planeetta joka väitetysti kiertää ovaalin muotoista rataa Oman aurinkokuntamme ja kaukaisen, massiivisen taivaankappaleen välillä ja uhkaa törmätä maapalloon. Tiedemiehet eivät ole vielä löytäneet kyseistä planeettaa, tai sitten salaliittoteorioitsijat ovat oikeassa ja tietoa salataan paniikin välttämiseksi.

Kristillinen numerologi David Meade ennusti Nibirun saapumisen eräiden numeraalisten sattumusten ja yhdysvalloissa elokuussa tapahtuneen auringonpimennyksen perusteella.

-”Ennustuksen kuu on musta kuu. Niitä esiintyy noin kerran 33 kuukaudessa. Elohimin nimi mainitaan luomiskertomuksessa 33 kertaa.”.

Näillä tiedoilla, uskallatko ottaa riskin ja olla varautumatta Nibirun saapumiseen?

Lähde: Express

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.