EU rahoittaa ihmissalakuljettajia lähes 300 miljoonalla eurolla

EU on jakanut käteistä rahaa ihmissalakuljettajille siinä toivossa että nämä perustaisivat rahoilla laillisen liikeyrityksen. Minkäänlaisia takuita ei anneta eikä paperitöitä tehdä.

Nigerin valtiossa laajamittainen ihmissalakuljetusbisnes on EU:n toimesta yritetty saada loppumaan rahoittamalla salakuljettajien tulevaisuuden suunnitelmia. Vielä muutama kuukausi sitten afrikkalaisia salakuljetettiin Eurooppaan muun muassa rekoilla. mainittu 300 miljoonan euron summa on kohdistettu vain Nigerissä toimiviin salakuljettajiin eikä muiden valtioiden vastaavista projekteista ole tietoa.

Rahoitus toimitetaan tilaisuudessa jossa paikalla on sekä EU:n että Nigerin viranomaisia ja jossa esimerkiksi salakuljettajan läheinen tai ystävä menee takuuseen toverinsa tulevaisuuden suunnitelmista. Ilmeisesti rahan saaminen tai ”takuuseen meneminen” ei kuitenkaan velvoita lain nojalla mihinkään joten siitä mihin raha lopulta päätyy, ei ole takeita. Tällaista tilannetta on ollut todistamassa myöskin länsimainen reportteri.

EU on kieltänyt että se jakaisi käteistä mutta myöntää että tällainen rahoitusjärjestelmä on olemassa.

Lähde: Express

2 thoughts on “EU rahoittaa ihmissalakuljettajia lähes 300 miljoonalla eurolla

  • 18.9.2017 at 11:56
    Permalink

    Euroopan unioni on kädettömin, hampaattomin ja munattomin liittouma mitä on koskaan maailmanhistorian aikana ollut olemassa. Suomen on aloitettava tästä pelleporukasta irtaantuminen välittömästi.

    Reply
  • 18.9.2017 at 21:59
    Permalink

    Edellinen kuvaus pitää paikkansa mutta lisättävä ennennäkemätön typeryys lisäksi. Verrannollista suomen punaviherhörhöjen toimntatapoihin. Kiesuus..

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.