Suurpalo Fagerstassa Ruotsissa

Fagerstan Kansanpuistossa syttyi myöhään lauantaina (16.09.) nopeasti edennyt tulipalo autoklubissa. Rakennus paloi maan taselle. Poliisi oli jostain syystä paikalla turvaamassa sammutustyötä. Syttymissyy on toistaiseksi tuntematon.

Autoklubin käytössä olevan rakennuksen havaittiin olevan tulessa lauantaina  yhdentoista aikaan illalla. Palo oli saatu hallintaan yhteen mennessä. Ketään ei ole uutisen mukaan viety palopaikalta ambulanssilla, mutta aamulla oli vielä epäselvää, onko rakennukseen jäänyt ihmisiä. Palopaikkaa ei ole päästy tutkimaan.

Linnea Hultberg Vestmanlannin poliisista kertoi Expressenille, että paikalle saapui 23.40 suuri ihmisjoukko, ja poliisi turvasi palokunnan työskentelyn. Ruotsissa on tavanomaista, että palokunta tai sairaanhoitoyksikkö pyytävät poliisin paikalle turvatakseen työrauhansa. Hultbergin mukaan rakennuksessa ei käytettävissäolevien tietojen mukaan ollut mitään syttyvää materiaalia.

SVT:n nettisivuilla on yhä (09.25) varoitus Fagerstan alueelle pysyä sisätiloissa savun takia.

 

Expressen, SVT.



One thought on “Suurpalo Fagerstassa Ruotsissa

  • 17.9.2017 at 12:58
    Permalink

    Palokunnalla oli vesitykit, miksei niitä käytetä?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.