Bussien kivitys katkaisi liikenteen Uppsalassa

Uppsalan Stadsbussarna-linjoja liikennöivä yhtiö UL lopetti lauantaina (16.09.) väliaikaisesti liikenteen kahdelle pysäkille Gottsundan linjalla, bussin saatua kiven etuoven lasista läpi. Bussien turvallisuusongelmat ovat kärjistyneet Ruotsissa viime vuosina. Edellinen liikennekatkon aiheuttanut välikohtaus samalla linjalla sattui perjantaina (15.09.).

Kivitys-hyökkäys tapahtui heti 21:n jälkeen illalla, 21.40 liikennöintiä Fiolbackenin ja Gottsundan uimahallin pysäkeille saatettiin jatkaa. Bussien kivittäminen on eräissä Ruotsin lähiöissä nuorison suosittu huvi. Kivien pudottaminen esm. kävelysilloilta ajoneuvojen päälle on aiheuttanut myös vaaratilanteita.

SVT tänään.
One thought on “Bussien kivitys katkaisi liikenteen Uppsalassa

  • 17.9.2017 at 13:40
    Permalink

    Voi swedupettereitä, melkein käy sääliks.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.