Mitä Alahärmän koulukeskuksessa oikeasti tapahtui?

Luulitko tapauksen olleen ainoa laatuaan? Puhki kulunutta termiä käyttäen, ikävä yksittäistapaus? Olit väärässä. Nyt kerrotaan mitä Alahärmän koulukeskuksessa ja muualla asiaan liittyen on oikeasti tapahtunut.

Tämä kaikki poikkeaa siitä mitä olet median uutisoimana saanut lukea, sillä tämä on paikalla olleiden ja osallisiksi joutuneiden lasten itsensä kertomaa totuudenmukaista tietoa.Tämänkertainen tapahtumasarja sai alkunsa siitä, että turvapaikanhakijat olivat jo pidempään tuijotelleet taas tyttöjen takapuolia. Lopulta eräs tyttö oli sanonut heille tympääntyneenä, että ottakaa nyt vielä kuvakin. Tästä alkoi huorittelu turvapaikanhakijoiden toimesta ja kyseisen tytön naamalle syljettiin.

Suomalainen poika oli näyttänyt kauempana suuttuneena keskisormea, jolloin hänen kimppuunsa hyökättiin. Suomalaisia oli tullut apuun ja tappelu jatkui koulukeskuksen sisällä käytävällä, kun oppilaita kutsuttiin luokkiin. Apuun oli haettu opettaja, joka ei ollut pärjännyt tilanteessa. Hän kutsui kooltaan raavaampia opettajia apuun. Siltikään tilannetta ei saatu hallintaan ja päädyttiin kutsumaan poliisi paikalle.

Koululta tullut tiedotus on antanut käsityksen, että tilanne on ollut lievä. Oppilaiden mukaan se on ollut kaukana lievästä ja siellä on veri valunut nenästä ja nyrkit heiluneet.

Rehtori oli painottanut oppilaille, että asiasta ei saa puhua eikä kertoa mitään ja että tiedottaminen hoidetaan koulun toimesta. Kauppakeskuksessa järjestetyssä tilaisuudessa hän oli sadalle vanhemmalle selittänyt, että jos suomalaisnuoret ottaisivat nämä ystävikseen, niin tällaista ei tapahtuisi. Monille jäi tunne, että tämäkin on lasten oma vika ja että he kantavat vastuun näiden pakkosijoitettujen toimista. Koulusta oli tapahtumien seurauksena erotettu neljä, mutta jäljelle jääneet ovat uhkailleet tyttöjä tappamisella tapahtuneen jälkeen.

Tämän jälkeen tytöt ainakin kiertävät nämä kaukaa ja pelkäävät heitä.Paikallisten kertoman mukaan pitkin kevättä on ollut tapauksia, joissa turvapaikanhakijat ovat puristelleet tyttöjen takapuolia ja naisopettaja, jolle on asiasta kerrottu, on vain kuitannut asian humoristisesti, että turvapaikanhakijat taitavat vain tykätä näistä tytöistä. Teinitytöillä ei siis ole koulussa ollut edes oikeutta määrätä omasta kehostaan ja asia on ollut opettajien taholta vieläpä hyväksyttävää.

Rehtori on itse sanonut, että turvapaikanhakijoiden toimesta on ollut vuoden aikana 40 konfliktitilannetta. Rehtori on omien sanojensa mukaan varma turvapaikanhakijoiden iästä, että ovat maksimissaan 14-15 vuotiaita. Tosin, monet muut epäilevät tiedon paikkansa pitävyyttä.Tämä kaikki on siis tapahtumien aikana paikalla olleiden ja osallisiksi joutuneiden lasten kertomaa, sekä muilta paikallisilta kuultua. Koulun toimesta lasten turvallisuudesta ei huolehdita, vaan heidän pitää edelleen pelätä, kantaa vastuu ja olla hiljaa.

Tilanne on Alahärmässä äitynyt niin pahaksi, että tulossa on joukkovoiman näyttö paikanpäälle. Tapahtuma järjestetään. Alahärmän koulukeskuksessa 22. syyskuuta klo 12:00.

Joukkovoimannäyttö Alahärmän koulukeskuksessa Mitä ja miksi?

On tullut aika näyttää, että me pohjalaiset aikuiset välitämme suomalaisista lapsista, emmekä jätä heidän turvallisuutta enää kyvyttömien päättäjien tuhottavaksi. Suomalaiset lapset eivät saa enää olla pelinappuloita tässä olemattoman pienen itseään hyvinä ihmisinä pitävien ihmisten unelmassa, jossa he joutuvat kärsimään seuraukset muutamien rikastuessa.Jokaisella toivon mukaan on vielä tuoreessa muistissa mitä tapahtui Alahärmän koulukeskuksessa 4.9.2017.

Samanlaista on tapahtunut muuallakin Suomessa ja tulee tapahtumaan jatkossakin, ellemme tee siitä loppua. Suomalaisten lasten pitää saada olla lapsia ja koulurauha on heidän oikeutensa. Heidän ei tule joutua pelkäämään oppilaitoksiin sijoitettujen turvapaikanhakijoiden tai pakolaisten vuoksi enää yhtään kertaa. Sen sijaan, että koulun rehtori olisi tarttunut tapaukseen tiukalla otteella, hän jopa kielsi oppilaita puhumasta koulun tapahtumista missään.

Tämä oli se hetki, kun meille riitti. Meitä ei rehtori hiljennä. Lähdemme tekemään tämän selväksi myös paikanpäälle asianomaisille henkilöille. Saavutaan paikalle niin monta kertaa, että tilanne muuttuu ja tehdään sama muuallakin. Me aikuiset voimme taata suomalaisten lasten turvallisuuden.

Joukkovoimannäyttö tapahtuu Alahärmän koulukeskuksessa 22. syyskuuta klo 12:00.Paikalle saapuessamme edustamme ennen kaikkea pohjalaisia, mutta myös Suomen kansaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki järjestöjen ja muiden ryhmien tunnukset jätetään pois. Aina sanotaan, että Pohjanmaalta on lähdetty ennenkin. Nyt on aika päivittää tuo sanonta nykyaikaan, niin ei tarvitse muistella menneitä urotekoja. Paikalle saapuu ihmisiä ympäri Pohjanmaata ja innostus asiaan on ollut suurta. Kaikki muutkin ovat tervetulleita, koska asia on yhteinen.

Joukkovoimannäyttöön on vielä sen verran hyvin aikaa, että työssäkäyvät ehtivät sopia työnantajansa kanssa vapaasta tuolle päivälle. Osa on jo ottanut jopa palkatonta vapaata päästäkseen paikalle, koska katsovat suomalaislasten turvallisuuden olevan tärkeämpi kuin omat tulot. Ajatelkaapa kuinka hienoa onkaan sanoa myöhemmin, kun puhutaan joukkovoimannäytöstä, että olin mukana, eikä keksiä tekosyitä poissaololleen. Suomalaisten lasten turvallisuus, hyvinvointi ja tulevaisuus ovat sellaisia asioita, että niiden pitäisi riittää kaikille syyksi paikalle saapumiseen.NYT RIITTÄÄ!!!”

-Ja ettei jää epäselväksi niin, jatkoa seuraa..:

Lähde: Facebook kirjoitus

14 thoughts on “Mitä Alahärmän koulukeskuksessa oikeasti tapahtui?

 • 14.9.2017 at 23:03
  Permalink

  Propagandaa suomalaisille syytävän valtamedian ”uutisoinnin” mukaan kyseessä oli ”pieni kärhämä”

  Reply
 • 14.9.2017 at 23:30
  Permalink

  Siitä lähtee vyörytys liikkeelle,kaikki musliapinat vittuun maasta niitä ei europassa kaivata vielä vähemmän pohjolan perukoilla.suomi puhtaaksi bioloogisesta arabi ja nigeri jätteestä.

  Reply
 • 15.9.2017 at 01:02
  Permalink

  Jos haluatte jotain suojella muslimit on ajettava maasta pois.

  Reply
 • 15.9.2017 at 03:26
  Permalink

  Toivottavasti tulee suuri ja näyttävä tilaisuus. Suosittelen PALJON KAMEROITA ja livestriimaajia paikalle.

  Voitte olla varmoja että VOK paronit, Orpot ja anarkot masinoivat jotain myös. Hoitakaa suojelu ja selusta myös. Suvakit ja anarkot pelaa aina likaista peliä.

  Reply
  • 15.9.2017 at 06:50
   Permalink

   Koululaitos tarvitsee täyden puhdistuksen sinne kasaantuneesta saastasta.

   Reply
 • 15.9.2017 at 06:51
  Permalink

  Rehtori on perverssi, tykkää kun apina kourii nuorten tyttöjen takamuksia, seuraavaksi apina raiskaa ja rehtori saa ennenaikaisen siemensyöksyn. Jos oma lapseni olisi tuossa koulussa niin ensimmäiseksi rehtori siirtyisi loppuvuodeksi imemään keittoa pillin kanssa ja apinat katoaisivat takaisin sinne vuohi maahan nussimaan toisiaan.

  Reply
 • 15.9.2017 at 06:52
  Permalink

  Paikalle tulee varmasti myös satapäinen lauma mekkalapoliiseja ja panssarivaunu. Kyynelkaasua, taseria, tiedossa syytteitä kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan. Vastamielenosoittajia, suvakkeja, anarkisteja… Lehdet tulevat otsikoimaan rasistisesta mellakasta, osallistujien yhteydet perussuomalaisiin ja Breivikiin selvitetään jne. Tasavallan presidentti antaa islammyönteisen ja rasisminvastaisen lausunnon, pääministeri tuomitsee vihapuheen ja riehumisen. Se tavallinen tarina.

  Reply
 • 15.9.2017 at 08:23
  Permalink

  Eikö tiloissa ole valvontakameroita? Ei tarvitsisi arvuutella kuka teki ja mitä. Oikeasti – rasismi on kääntynyt aivan päinvastoin, sitä pelätään niin paljon, että suomalainen ei saa edes enää pitää puoliaan. Kusipää on kusipää, oli se mitä kansailaisuutta tahansa. Jos häiriköt olisivat suomalaisia – olisi häädetty jo tiloista aikaa sitten. Samat säännöt kaikille ja rangaistukset myös. Paapominen saa loppua. Minä en ainakaan ole ystävä kenenkään minua satuttavan ihmisen kanssa – en todellakaan.

  Reply
  • 15.9.2017 at 09:25
   Permalink

   Kyseessä on koko suomea koskeva ongelma -tämä on ensimmäinen kerta kun joku puuttuu asiaan. PK-seudulla, eli juuri siellä missä tilanne on pahin ei ole minkäänlaista vastustusta, kehitysmaalaiset terrorisoi kantaväestön lapsia miten haluavat.

   -Alahärmässä noustaan vastarintaan. Juuri näin pitää toimia!

   Reply
 • 15.9.2017 at 10:17
  Permalink

  Ainut plussa tässä on että orpo + Sipilä tumputtaa tod näk himassa iha mehuissaan

  Reply
 • 15.9.2017 at 10:24
  Permalink

  Ihan ensiksi tarvittaisiin julkisuuteen tämän naisopettajan nimi joka ei ole tehnyt asioille yhtään mitään. Samoin tarvittaisiin rehtorin niminiinikään.

  Sitten, vanhemmat jotka ovat työttömiä: MENKÄÄ JA OLKAA KOULUISSA LASTENNE KANSSA!! Olkaa luokissa ja seuratkaa opetusta. Koulut ovat julkisia tiloja ja opetus on julkista jolloin sitä saa mennä seuraamaan kuka tahansa. Samalla näette luokan ilmapiriiä ja valvotte matujen tekoja. Valokuvaaminen on myös sallittua, mikäli siitä ei ai aiheudu häiriötä esim. opetukseen (sulkijan raps ääniä). Mutta, älkää ottako kuvia kännykkäkameralla. Sen linssi on niin huono ettei kuvista tahdo saada mitään selvää. Ja kasvojentunistus-ohjelmillakin on niidne kuvien kanssa vaikeuksia.

  Vanhemmilla on aivan sama vastuu kuin opettajilla. Ja jos opettajat eivät saa asioita kuriin, niin silloin vanhempien pitää mennä ja oikaista asiat oikealle tolalle. Ja samalla saattaisivat nähdä miten omat kullannuput käyttäytyvät tunneilla. Räpläävät puhelimia ja hutelevat sekä nukkuvat kun ovat pelaneet läpi yön.

  Positiivisena huomiona voitaisiin julkaista kasvokuvat kaikista kouluissa olevista ”alaikäisistä” matuista, Josta saatetaan olla kiinnostuneita jossain päin maailmaa.

  Reply
 • 15.9.2017 at 11:47
  Permalink

  Voi lässynlää taas. Pitäisikö teiän rajakkivajakkien lääkitystä vähän säätää niin nuo fantasiat rauhoittuisivat.

  Reply
  • 15.9.2017 at 12:28
   Permalink

   Tumppaa vaan kotonas ja ota samanhenkisiämessiin

   Reply
 • 28.3.2019 at 19:03
  Permalink

  Rehtori on satanisti vapaamuurari juutalaisten sätkynukke, saatanan lampaat.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.