Cannonballin joulukinkkutempausta tutkitaan törkeänä petoksena

Moottoripyöräkerho Cannonball Finlandin uutisoitiin jakaneen viime joulukuun alussa kinkkuja Helsingin Myllypurossa. Mediassa asian tiimoilta esiintyi kerhon johtohahmo, joka kertoi heidän jakavan kinkut vähäosaisille yhteiskunnan epäkohtien esille tuomiseksi ja samalla näyttävän esimerkkiä muille. Kinkkujen rahoituksen suhteen kyseinen johtohahmo viittasi hänen oman toimeentulonsa mahdollistavan hyväntekeväisyyden.

Tuotteiden toimittaja ei ole kuitenkaan saanut suoritusta tilauksesta, laskua ei ole maksettu. Myös toiselta toimittajalta oli yritetty tilata vastaavia tuotteita, mutta toimitusta ei toteutettu, koska ennakkolaskua ei maksettu.

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii asiaa törkeänä petoksena ja törkeänä petoksen yrityksenä. Asian yhteydessä on tänään aamupäivällä kiinniotettu tuotteiden tilaamiseen ja jakamiseen liittyneitä henkilöitä sekä suoritettu kotietsintöjä.

Lähde: Poliisi

One thought on “Cannonballin joulukinkkutempausta tutkitaan törkeänä petoksena

  • 13.9.2017 at 23:34
    Permalink

    Kateissa on tuhansia maahantunkeutuneita irakilaisia sun muita kinkkuja, ei poliisia kiinnosta!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.