Puukkoisku Birminghamilaiseen kirkkoon: Kolme loukkaantunut – epäilty poliisin hallussa

Veitsellä aseistautunut 46 vuotias mies on hyökännyt The New Jerusalem Apostolic Church – nimiseen kirkkoon Birminghamissa, Iso-Britanniassa. Kirkossa toimii helluntaiseurakunta jolla on vahva kannatus erityisesti nigerialaisten keskuudessa.

150 seurakuntalaista oli paikalla jumalanpalveluksessa jonka hyökkääjä keskeytti. Oven suussa olleet kirkon vahtimestarit onnistuivat taltuttamaan miehen ja saivat näin minimoitua henkilövahingot kolmeen haavoittuneeseen. Uhrit ovat sairaalahoidossa eivätkä heidän vammansa ole hengenvaarallisia.

Poliisin mukaan mies ja yksi uhreista tunsivat toisensa entuudestaan. Motiivia poliisi ei ole vielä saanut selville eikä poliisi tai asiasta tiedottanut pastori  Kevin Hutchinson ole esittänyt epäilyksiä terrorismista. Näyttää kuitenkin että teko oli kohteensa osalta suunniteltu.

Poliisi on eristänyt kirkon tutkimuksien ajaksi.

Lähde: Birminghammail

One thought on “Puukkoisku Birminghamilaiseen kirkkoon: Kolme loukkaantunut – epäilty poliisin hallussa

  • 10.9.2017 at 21:30
    Permalink

    Suomessahan entisen huikka -piiska Irja Askolan mukaan know how:ta äärimmäisen tehokkaista suntioista, jotka kyllä hoitelevat tälläisen ”puukkoiskun” (YLE) – lue JIHAD ALLAHU AKBAR TERRORI-ISKUN – käden käänteessä ja keräävätpä vielä ”Tuki Helvetissä” samoilleen rikastuttajan (köyhdyttäjän) punnatkin haaviin. On siinä muslimi terroristilla haavi auki.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.