Helsingin poliisi kannustaa Isis terroristeja koulunpenkille

Helsingin ylikomisario Jari Taponen puolustaa twiitissään kantaansa sijoittaa terroristit suomalaisiin kouluihin muiden oppilaiden sekaan.

Taposelta kysytään muummuassa ”Onko jotain tehty että muut 20v saatu pois kouluista???”

Taposen vastaus vetää monet hiljaiseksi, myös twitter keskustelussa, ”hyvää oppi tekee terroristillekin! Saattaa näköala laajentua ja suvaitsevaisuus lisääntyä!”

Kommentti kertoo karua kieltään nykypäivän Suomesta. Esimerkiksi Turun iskun tekijä ja epäilty kävivät normaalia koulua turussa. Vaikka tekijät olivat päälle 20-vuotiaita. Kävivät he koulua yläaste ikäisten seassa.

Taposen twiittikeskustelusta leikkaus:

14 thoughts on “Helsingin poliisi kannustaa Isis terroristeja koulunpenkille

 • 9.9.2017 at 17:00
  Permalink

  Kuinkahan noin tyhmä tapaus on päässyt poliisissa asemaan, jossa saa edustaa poliisia. On tainnut tapahtua vahinko, joka tulisi korjata mahdollisimman pian.

  Reply
 • 9.9.2017 at 17:19
  Permalink

  Uskomaton kussipää..

  Reply
 • 9.9.2017 at 17:47
  Permalink

  Miten ihmeessä tuommoisia kirjoitteleva ihminen voi ylipäätään olla poliisi?Hänethän on erotettava välittömästi kun ei varmaan itse tajua sitä tehdä.Kaikenlaisia poliiseja sitä onkin,voi hyvää päivää.

  Reply
 • 9.9.2017 at 18:07
  Permalink

  Ei helvetti ja poliisilta tällaista tekstiä. Onkohan tällä suvakkipoliisilla omia lapsia. Ei ihme että arvostus viranomaisia kohtaan alkaa olla nollassa. Myös Riskon lausunnot ovat kuin Lipposen hallituksen kävelevän katasrofin, myös entisen sairaanhoitajan Arja Alhon. Aina kun aukaisi suunsa, aiheutti Suomelle vahinkoa. Tuo eukkohan jäi sopeutumiseläkeelle hyvissä ajoin.

  Reply
 • 9.9.2017 at 19:00
  Permalink

  Kohta terroristit istuu poliisi koulussa.Olen muuten tavannut intin käyneen neekerin joka kehui kuinka me suomalaiset tullaan katoamaan.varmaan käsi koraanilla vannoi sotilasvalansa.

  Reply
 • 9.9.2017 at 19:36
  Permalink

  Samaa saastaa löytyy myös sieltä suomalaisten ylistämästä rivipoliisin joukossa. Musujen perseilijöitä ne on kaikki.

  Reply
 • 9.9.2017 at 20:00
  Permalink

  Onpahan täysin vastuuton ihminen. Ei näköjään ole järjen hiventäkään tuon polliisin pollaan annettu.

  Reply
 • 9.9.2017 at 21:08
  Permalink

  Oswaldit kohta karhun poliisina, kun tuon antavat päättää. Siinä ministerit ja pressa saa jännittää kuka omista ampuu ensin. Jos oikeasti oikean poliisin mielipiteitä niin suositttelen käymään lääkärissä ja tarkistamaan lääkityksen ennen partiointia tai yleensä virkapuvussa esiintymässä.

  Reply
  • 9.9.2017 at 21:28
   Permalink

   Onhan näitä lausuntoja tullut jo vuosia mutta suomalaisten päät on niin syvällä omissa perseissä ettei niitä sieltä pysty kukaan pois kiskomaan. Kyse ei ole mistään yksittäisen Jari Taposen mielipiteestä vaan koko poliisilaitoksen edustamasta linjasta -he ovat puolensa valinneet ja toimivat sen mukaisesti.

   Reply
   • 10.9.2017 at 00:30
    Permalink

    Faktoja on juu lyöty pöytään ainakin sen 15 vuotta, mitä itse olen seurannut hulluutta ja yrittänyt järkeä puhua.. Turhaan. En vieläkään oikein ymmärrä miten ihmiset kykenee sulkemaan silmänsä kaikelta tältä hulluudelta. Omien lasten tulevaisuuden haluavat kotimaassaan muuttaa hiton vaaralliseksi, hulluja kaikki tyynni!

    Noitten tyyppien hokemana voisi hyvinkin toimia iskulause: Ei pidä antaa järjelle valtaa!

    Reply
 • 10.9.2017 at 01:27
  Permalink

  No hei vihapuhehan menee kohta sakko systeemiin … Poliisi heittaa niin tyhman lapan etta porukka alkaa kiehua ja sitten alkaa sakotus…mutta saattaa olla myos lapseton suvakki koska suvakin aivothan on taynna kusta…..

  Reply
 • 10.9.2017 at 07:43
  Permalink

  Poliisin olisi nyt annettava tiedote jossa se korjaa tämän poliisin julkilausuman.
  Muussa tapauksessa edessä on todella vaikeat ajat jos poliisi ei enää jatkossa nauti kansan luottamusta.
  Ehkä tässä oli huonoa viestintää yksittäiseltä poliisilta? Ehkä terroristilla tarkoitettiin maahanmuuttajaa yleensä?
  Joka tapauksessa pieleen meni ja pahasti.

  Terroristit eivät kuulu lasten ja nuorten sekaan koulunpenkille vaan vankilaan tai ankarimman rangaistuksen kautta teloitettaviksi.

  (Suomessa ei ole voimassa kuolemantuomiota mutta esim. Yhdysvalloissa useissa osavaltioissa on)

  Muistutus viranomaisille: ellei oikeus toteudu, jos yleistä oikeustajua loukataan räikeästi se yleensä aina johtaa siihen että oikeus otetaan silloin omiin käsiin.

  Vinkki:
  Oikeus ei ole sitä että murhaaja pääsee istumaan suomalaiseen täysihoitolaan vähäksi aikaa tai selviää ehdollisella.
  Oikeus ei ole myöskään sitä että raiskaajaa torutaan vähän ja päästetään uudestaan raiskaamaan.

  Olisi hienoa jos kerrankin asetelma olisi sellainen että viranomaisten aloitteesta puollettaisiin ja esitettäisiin säädettäväksi laiksi luvanvaraisia ampuma aseita itsepuolustukseksi.

  Reply
 • 10.9.2017 at 17:50
  Permalink

  Aivan oikein periaatteessa. Kyllä opettajat ja oppilaat tekevät koulusta sellaisen kuin he itse ovat. Turvallisen tai turvattoman. Kauhajoella oppilaana oli eräs joka käyttäytyi kuin terroristi ja ampui kaikkea mikä liikkui. Hän oli käsittääkseni henkisesti sairas mitä taas terroristi ei lähtökohtaisesti ole.
  Kauhajoella odotettiin poliisia ja toimintavaltuuksia liian pitkään ja tulos oli paljon ruumiita.
  Mikäli poliisijohto tässä maassa kannattaa laajemminkin terroristien sijoittamista peruskouluun niin poliisia ei enää kannata edes odotella.
  Tapolan on nyt ehkä syytä pyytää anteeksi Suomen kansalta jos haluaa jatkaa toimessaan. Poliisi edustaa esivaltaa joka on asetettu pahan rankaisemiseksi eikä pahuuden edistämiseksi.
  Harvoin on muutamalla lauseella murennettu niin paljon luottamusta poliisiin ja lisätty turvattomuutta tähän maahan kuin mitä Tapola teki jos tämä vain on totta.. Totisesti toivon ettei poliisin suusta noin typeriä kantoja esitetä. Jos se kaikki olikin vain ironiaa niin se olisi syytä tehdä lukijoille selväksi. Silloin se menisi vain huonon huumorin piikkiin.
  Islamilaiseen maailmankuvaan ja jumaluusoppiin kannattaa tutustua että voi ymmärtää mistä on kysymys. Hyväksyä sitä ei tarvitse koska se on monikulttuurisuuden vihollinen yrittäessään lopettaa muut kulttuurit vaikka väkivalloin.
  Jokainen voi googlettaa Sharialain, (Sotasaaliinsuuran 8.. Lehmänsuuran ja minkä suuran vain ) jossa ihmiset on Koraanin pohjalta jaoteltu Sodan- ja Rauhantaloihin. Rauhantalossa ovat oikeaoppiset muslimit ja Sodantalossa vääräuskoiset Allahin viholliset joiden tappaminen on kunniakasta eikä häpeällistä. Juuri tätä Isis toteuttaa ja sitä on Islamin historiassa kautta vuosisatojen.
  Jokainen imaami opettaa Shariaa ja toivoo sen tulevan voimaan maailmanlaajuisesti. Tähän he pyrkivät ja velvoittavat muslimeiita siihen samaan.
  Sharia-laki antaa mahdollisuuden vääräuskoiselle 1. Maksaa suojeluveroa islamille.. 2 Kääntyä muslimiksi 3 Tulla mestatuksi.
  Tämän opin kanssa olemme tekemisissä ja tätä kuten muitakin oppeja ja aatteita meillä on oikeus arvostella perustuslaillisilla oikeuksilla ja ihmisoikeussopimuksien ja julistusten nojalla.
  Viha pitää kuitenkin kohdistaa oppiin eikä ihmiseen mikä on vaikeaa tunteita nostattavissa asioissa ja mitä henkilökohtaisemmin terroria joutuu kokemaan niin sitä hankalampaa se on.
  Jos yhteiskunta ei anna suojaa terroristeilta tai miltään muultakaan asialta joka ihmisiä uhkaa niin ihmiset alkavat toimia itse ja silloin jälki on rumaa ja veristä. Tällaisissa tilanteissa ihmiset toimivat aina samoin riippumatta rodusta tai kulttuurista. Ihmistutkijat sen tietävät ja historia sen todistaa että näin on.
  Poliitikkojen ja nyt ilmeisesti poliisinkin puheet ja toimet ovat omiaan johtamaan siihen että ajaudumme jossain vaiheessa veriseen yhteenottoon joka voitaisiin välttää oikeilla toimilla ja oikealla politiikalla.
  Suvaitsevaisuus katoaa yhteiskunnasta aina jos se alkaa suvaita laittomuutta ja väkivaltaa sekä niiden tekijöitä.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.