Tsekin tasavalta ei halua enempää muslimeja

Tsekin tasavallan pääministeri Bohuslav Sobotka on ilmoittanut ettei maa halua enempää muslimeja.

-Kun katsomme muuta Eurooppaa ja heidän ongelmiaan, me emme halua enää yhtään muslimeja maahamme. Tahtoisimme todella nähdä Euroopan pitävän parempaa huolta ulkorajoistaan. Pakolaisten vastaanottamisen tulisi aina olla valtion itse päätettävissä. Ympäri Euroopan näyttää liian vaikealta integroida tuollaista kulttuuria tai uskontoa omaamme.

Sobotka kertoo maansa auttavan kriisialueiden pakolaisia tukemalla Libyan rajavalvontaa ja pakolaisleirejä. Sen lisäksi maa on lähettänyt poliisivoimia Balkanin alueelle. Hän onkin aivan varma ettei pakolliset kiintiöt ja taakanjakomekanismi tule olemaan minkäänlaisessa roolissa tulevaisuuden euroopassa.

Lähde: LaPravda.ch

4 thoughts on “Tsekin tasavalta ei halua enempää muslimeja

 • 8.9.2017 at 08:50
  Permalink

  Tsekki, ehkä Euroopan järkevimpien johtajien maa.
  Toista se on meillä, toinen toistaan tollompia ministereitä ja virkamiehiä!

  Reply
 • 8.9.2017 at 09:47
  Permalink

  En olisi uskonut vielä parivuotta sitten ajattelevani, että entiset itä-blokin maat olisivat mielenkiintoisia maita eläkepäiviä ajatellen… tai miksei vaikka aiemminkin… mene ja tiedä…

  Reply
  • 8.9.2017 at 11:54
   Permalink

   Tällä menolla Itä – Eurooppa muodostuu Euroopan helmeksi. Länsi – Eurooppa vajoaa lokaan. On hyvä muistaa, että mikään kehitys tai kulttuuri ei ole taattu, jos sitä ei vaali.
   Historiaa kun tarkastelee on tähän mennessä kaikki kehittyneet kulttuurit kaatuneet ennen pitkää, joten miksei niin kävisi Länsi – Euroopallekin, koska kaikesta päätellen niin suorastaan halutaan tapahtuvan. Romahdus voi tapahtua todella nopeassa aikataulussa.

   Reply
 • 8.9.2017 at 21:02
  Permalink

  Rooman valtakunta kaatui siirtolaisuuden. Miksei eurooppakin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.