Somalipojat pahoinpitelivät ala-asteikäisiä Helsingissä – ”Haluatko kuolla tänään?”

Helsingin meritorilla on eilen tapahtunut vakava välikohtaus jossa ala-asteikäiset pojat ajautuivat sanaharkan kautta tappeluun. Sanaharkka alkoi muutaman 4-5 luokkalaisen lapsen kesken ja päättyi siihen että somalialaistaustainen poika piti veistä kahakkaan osallisen suomalaislapsen kurkulla kysyen tältä ”Haluatko kuolla tänään”.

Tilanne alkoi suunsoitosta, eteni uhkailun kautta fyysiseen väkivaltaan kuten kuristamiseen ja tönimiseen ja päätyi lopulta yhden osallisen isoveljen saapumiseen veitsineen paikalle. Fyysisiä vahinkoja tilanteesta ei ilmeisesti tullut mutta erittäin uhkaava tilanne oli joka tapauksessa.

Merilahden peruskoulun rehtori Timo Heikkinen otti kantaa tapahtuneeseen:

-Vaikka välikohtaus sattuikin kouluajan ulkopuolella, sen osapuolet ovat kuitenkin meidän oppilaitamme. Koulu suhtautuu ilman muuta vakavasti tällaisiin konflikteihin.  Nyt jatkotoimet ovat sellaiset, että asia selvitetään perinpohjin. Asianosaiset saavat tukea kuraattorin ja psykologin avulla. Myöhemmin koolle kutsutaan myös oppilaiden vanhemmat. Osa pojista on myös pari päivää poissa koulusta.

Tilannetta kuvaili ensimmäisenä facebookin välityksellä tilanteessa osallisena olleen pojan vanhempi joka kertoi koulun opettajan lohduttaneen puukon kanssa heilunutta ja koulun turvallisuusvastaavan todenneen että ”uhrien kannattanee jäädä pariksi päiväksi kotiin mikäli kouluun tuleminen pelottaa”.

Samassa päivityksessä pojan vanhempi huomauttaa tietävänsä somalipoikien vanhempien olevan juuri nyt kuukauden matkalla somaliassa. Tämä selittäisi osaltaan sen miksi koulun rehtori aikoo kutsua asianosaisten vanhemmat koolle vasta myöhemmin.

Lähde: Facebook, HU

33 thoughts on “Somalipojat pahoinpitelivät ala-asteikäisiä Helsingissä – ”Haluatko kuolla tänään?”

 • 6.9.2017 at 11:47
  Permalink

  Niin siellä on pakolaisvanhemmat lomalla turvattomassa maassa?

  Reply
  • 7.9.2017 at 13:03
   Permalink

   Perussuomalaiset esittivät neuvotteluissa kaupungin strategiaan, että kouluissa otettaisiin huomioon turvallisuusriskit ja tehtäisiin ennalta ehkäisevät toimet, joilla taattaisiin turvallinen koulu- ja oppimisympäristö. Muiden puolueiden mielestä toimenpiteille ei ole tarvetta ja Vapaavuoren johdolla asia hylättiin. Kyseisen ”suomalaisen” puukolla uhanneen vanhemmat olivat kuukauden lomalla Somaliassa ja lapsi hoitajan vastuulla(Onko tarvetta turvapaikalle, jos siellä lomaillaan?)
   Myös muut ajamamme asiat mm. omaishoitajien tilanteen parantaminen, asuntojonojen purku jonotuksen mukaan ilman ohituskaistaa laitomasti maassa oleville ja laittomasti maassa olevien palveluiden kohdistaminen vain lakisääteiseen hätämajoitukseen (1-2 päivää) sekä välittömiin terveyspalveluihin hylättiin.
   Helsingin kaupunginvaltuutetut pitää saada heräämään ja toivoisinkin niitä henkilöitä, jotka ovat näitä puolueita äänestäneet, antamaan oman palautteensa äänestämälleen valtuutetulleen, ellei kannata heidän nykyistä linjaansa. Jatkossa Helsingin kaupunki ei pysty lyhentämään 1,5 miljardin euron velkamääräänsä ja palveluiden heikentyminen jatkuu.

   Juhani Strandén
   Helsingin kaupunginvaltuuston 3.varavaltuutettu (PS)

   Reply
 • 6.9.2017 at 11:49
  Permalink

  Lähi-idän ja afrikan väkivalta leviää ja arkipäiväistyy. Seuraava on tyttöjen arkiset raiskaukset kouluissa ja sen ympäristössä. Ellei ole jo rutiinia. Näille ei tule antaa periksi milliäkään. Mitä enemmän saavat siimaa toteuttaa väkivaltaa, sitä enemmän sitä ilmenee.

  Koulun opettajalla on jo propaganda syvällä, kun ilmeisesti tulkitsee puukkoa heiluttaneen olleen se tärkein lohdutettava. Miten näille on saatu iskostettua niin hyvin uskomus, että ruskeaa ja mustaa ei tule kohdella koskaan syyllisenä?

  Reply
 • 6.9.2017 at 13:02
  Permalink

  Syvällistä suvakismia ja juutalaista kulttuurimarxismia aivan kuten Ruotsinkin kouluissa viimeistä piirtoa (viiltoa) myöten. Turhaa kait mainitakin millainen mekkala on siitä olisi syntynyt jos tilanne olisi ollut päinvastainen.
  Fyi Fan!

  Reply
 • 6.9.2017 at 13:36
  Permalink

  Mitä ihmeen TURVAPAIKKAA TÄLLAISET LOMAILIJAT SUOMESTA TARVITSEE. ULOS KOKO SAKKI! TAKAISIN SOMALIAAN LOPULLISESTI !

  Reply
 • 6.9.2017 at 13:48
  Permalink

  Jutusta ei käy ilmi onko koulu tai vanhemmat ilmoittaneet asiasta poliisille, joille asia ehdottomasti kuuluu, puukolla uhkaaminen on rikos ja vakava sellainen.
  Lohdutettiin puukolla uhkailijaa….siis kuinka….mitä Suomen kouluissa tapahtuu? Uhkailijaa kuuluu poliisin ja sen kautta lastensuojelun huostaan mikäli on alaikäinen.
  Opettaja ehdotti uhreille jäämistä kotiin muutamaksi päiväksi jos eivät uskalla tulla kouluun. …ei ole todellista. näin pönkitetään somaleiden vallantunnetta. …tottakai uhkailijat tulee erottaa koulusta kunnes asia on selvitetty.
  Mikäli somaleiden vanhemmat ovat lomalla somaliassa, kuuluu sekin lastensuojelulle.
  Toivottavasti uhrien vanhemmat eivät tyydy koulun matuja suosiviin toimiin vaan tekevät rikosilmoituksen ja valituksen koulun toimista asian tiimoilta.

  Reply
 • 6.9.2017 at 14:14
  Permalink

  eiköhän tämä kääntyne lopulta suomalaisten viaksi.

  Reply
 • 6.9.2017 at 15:33
  Permalink

  Helsinki – Espoo – Vantaa akselilla asuva kantaväestö on antanut tilanteen kehittyä näin pahaksi ilman minkäänlaista vastarintaa. Facebookissa ulvominen ei nyt auta vaan tarvittaisiin fyysistä toimintaa. Tätä ”paremmilta ihmisiltä” kuitenkin on turha odottaa ja PK-seutu vetää muun suomen mukanaan samaan monikulttuuriseen helvettiin minkä se on itse itselleen järjestänyt. #meilläonunelma

  Reply
 • 6.9.2017 at 15:35
  Permalink

  Somalit poistukoot omaan maahansa täältä suomi ei tarvitse heitä ollenkaan

  Reply
  • 6.9.2017 at 18:22
   Permalink

   Ei ne pyytämällä poistu -miksi lähtisivät kun ovat löytäneet uhrin jonka voi imeä kuiviin ilman pienintäkään vastarintaa?

   Reply
   • 7.9.2017 at 08:24
    Permalink

    Samanlaisia kuin mustalkaiset. Somalithan ovat intian mustalkaisten ja Afrikan neekereiden sekoituskansa..

    Reply
 • 6.9.2017 at 17:09
  Permalink

  Tekeekö joku sitten asialle jotain, kun omaan nilkkaan osuu? Pahaksi on päässyt tilanne, jos omia olisi siellä, harkitsisin tarkkaan koulun vaihtoa, tai olisin jo ajata sitten tehnytkin niin.

  Reply
  • 6.9.2017 at 18:26
   Permalink

   Razzizmi syytökset on suurempi pelko kuin se että omat lapset nöyryytetään ja/tai pahoinpidellään. #pakene-piiloudu-hälytä

   Reply
 • 6.9.2017 at 17:11
  Permalink

  Pistäkää somalipaskoille kunnolla vastaan muuten ne aina tulee päälle ,lyökää taju heti vaan kankaalle laiheliineilta.

  Reply
 • 6.9.2017 at 17:56
  Permalink

  Kantaväestön olosuhteita huononnetaan jatkuvasti että mutiaiset saavat riehua rauhassa. Hienoa, eikö??

  Reply
 • 6.9.2017 at 18:21
  Permalink

  Ministereille ja muille kukkahattutädeille:Sitä saa mitä tilaa,hyysätkää vaan näitä ns.pakolaisia niin tällaiset jutut vaan lisääntyy.

  Reply
  • 6.9.2017 at 18:33
   Permalink

   Ei niiden omat lapset ole näissä kouluissa -mitään muutoksia on siis turha odottaa.

   Reply
 • 6.9.2017 at 18:48
  Permalink

  Suomalaiset joutuvat kohta hakemaan turvapaikkaa jostain ambomaalta kun sieltä muutetaan tänne sotilaan ja tappamaan.

  Reply
 • 6.9.2017 at 22:15
  Permalink

  Somalit jotka ovat omassa maassa lomalla ,suomi pitää lapsetkin laittaa somaliaan lomalle,eikä antaa enään tulla maahan.Somalia on turvallinen maa.

  Reply
 • 6.9.2017 at 22:17
  Permalink

  Mites jos olisi ollut toisinpäin? Veikkaan, että poliisi paikalle ja sossu ym paskaa.. NYT.. ei mitään seurauksia koska rassismi

  Reply
 • 6.9.2017 at 22:54
  Permalink

  No affi on affi. yhdessä ollan kovaa poikaa ,miten sitte kun tilanne toisin päin. näin ei yleenä käy,lyötyä ei lyödä.eikä vähempiosaista varsinkaan. affi hakee kunnioitusta laumassa,elviselemällä vähempiosaisille. fuking muslims .painukaa vituun meidän maasta. Täällä ei parasiitteja kaivata ,näiden nulkkien päätä silitellään haamerin kaa.!

  Reply
 • 6.9.2017 at 23:11
  Permalink

  Meilläkin valtaapitävien zio-globalistien Kalergi-suunnitelma kantasuomalaisten ja muiden kantaeurooppalaisten tuhoamiseksi Afrikasta tulevan mutavyöryn alle edistyy!
  Milloin riittävän monet suomalaiset heräävät valtavalemedian aiheuttamasta horroksestaan nähdäkseen näiden lampaiksi pukeutuneiden susien sudenkasvot?

  Reply
 • 7.9.2017 at 03:56
  Permalink

  Yksi sana: Kalergisuunnitelma.
  Kannattaa katsoa mistä todellisuudessa on kysymys. Sionistien käskystä sitä toteutetaan nyt, meidät valkoiset on tarkoitus tuhota.

  Reply
 • 7.9.2017 at 10:46
  Permalink

  Kyllä nyt alkaa riittämään ja ihmisten siis oikeiden suomalaisten on alettava toimimaan noita paskoja vastaan ! Onneksi laitoin omat penskat aikoinaan nyrkkeilemään alle kouluikäisinä ja niille ei kyllä kukaan ryppyile ja olivat muutama viikko sitten pelastaneet nuoren naisen neljän mutiaisen kynsistä Turun keskustassa ja nyrkit oli verillä mutta mieli oli iloinen , yhtään iskua ei mutiaiset olleet saaneet suojauksen läpi vaan olivat ottavana osapuolena 100/0 , kontaten oli kaksi joutunut poistumaan paikalta!

  Reply
 • 7.9.2017 at 11:54
  Permalink

  Näistä pääsee helposti eroon, ei tarvitse sulkea rajoja, sossunhanat vaan kiinni tai tiukoille, kuten useissa Euroopan EU maissa tehdään. Ei ole niihin tunkua.

  Päättäjät leikkivät tyhmää, siksi äänestän laura huhtasaarta pressanvaaleissa. En muutakaan pelokkaana perheenäitinä keksi.

  Reply
 • 7.9.2017 at 12:55
  Permalink

  Kouluihin ruuaksi sianlihaa kun se on halpaa ruokaa, juomaksi vettä

  Reply
 • 9.9.2017 at 21:55
  Permalink

  Mitä helvettiä ne sitä puukolla heiluttanutta lohduttaa? Onko ne tyhmiä? Jotain muuta kuin lohdutusta se tarvitsisi.

  Reply
 • 10.9.2017 at 14:07
  Permalink

  Ei muuta kun rikosilmoitus vetämään laittomasta uhkauksesta. Vaikka tekijä onkin alaikäinen niin lastensuojeluilmoitus ja siitä seuraavat toimet saattaa hieman toppuutella noita lomamatkoja.

  Reply
 • 11.9.2017 at 00:01
  Permalink

  ei nyt taas ummarra miksi mutiainen jatkaa koulussa ja kanta suomalaiset poistetaan koulusta ??jos se ois ampunut jotain niin kannettaisko vaan ruumit pois ja jatkettais niinku mitään ei olis sattunut?ei perkuta nyt mennään metsään ja pitkälle

  Reply
 • Pingback: 2017 | Sionismi ja monikulttuurisuus eu-suomessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.